Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εννοεις συντομευση πανω στην επιφανεια του υπολογιστη;

Κερδιζεις χρονο!Αντι να μπαινεις στο φακελο και μετα στο αρχειο και μετα εκει που θες,κανεις τη συντομεσυη διπλοκλικ επανω και τσουυυυυυυυπ να το το αρχειακι σου! ;)

Λιγο πιο λιανα δεν το εχεις;;ειπαμε ξεκιναμε απο την αρχη....Λοιπον που ακριβως παω;;και οταν πατησω συντομευση μου ανοιγει το υλικο;;;ουφφφφ

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε καλυψα για τη συντομευση;οχι......χαχαχαχαχαχα!!!

Επεξεργάστηκαν by ELKARAK

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λιγο πιο λιανα δεν το εχεις;;ειπαμε ξεκιναμε απο την αρχη....Λοιπον που ακριβως παω;;και οταν πατησω συντομευση μου ανοιγει το υλικο;;;ουφφφφ

σε βοηθαει να πας με πιο γρηγορο και ευκολο τροπο εκει που θες...αντι να μπεις ας πουμε στον υπολογιστη να πας ξερω γω στο φακελο σου απο κει να ψαξεις τον υποφακελο που μεσα ειναι το αρχειο που θες,κανεις μια συντομευση ας πουμε στην επιφανεια εργασιας και πας απο κει απευθειας....αν καταλαβα καλα για ποια στυντομεσυη μιλας....:mrgreen:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ο ενας τροπος συντομευσης ειναι στην περιοχη που βρισκεται το αντικειμενο και ο αλλος τροπος ειναι στην επιφανεια εργασιας.Και τους 2 τροπους δεν σκαμπαζω γρι....:):)τι καλα που ξεκινησα ε;;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ο ενας τροπος συντομευσης ειναι στην περιοχη που βρισκεται το αντικειμενο και ο αλλος τροπος ειναι στην επιφανεια εργασιας.Και τους 2 τροπους δεν σκαμπαζω γρι....:):)τι καλα που ξεκινησα ε;;;;

εκει που ειναι το αντικειμενο μαλλον σου ζηταει συντομευση για practice να δεις δηλαδη πως γινεται,η συντομεσυη στην ουσια ειναι χρησιμη οταν γινεται στην επιφανεια εργασιας ....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα σημερα ειμαι σουπερ εμαθε και και κατι ευχαριστο πριν λιγο γενναει η γυναικα απο εναν ξαδερφο μας σημερα την πιασανε οι πονοι 8,30το πρωι και μεχρι της 3 θα γεννησει αχ τι καλα και νεα μωρακια..δεν θα κατσω στον υπολογιστη γιατι πνιγομαι στις δουλειες πρεπει να μαγειρεψω να σκουπισω σφουγγαρισω και δεν ξερω και εγω τι αλλλο θα βγει στην επιφανεια οποτε θα μπω το μεσημερακι...επισης εχω κ περιοδο μετα απο 9μερες καθυστερησης και πλημμυρα το αιμα..

:-D

Καλημέρα!!!!!!!

Ευτυχώς συνήλθαμε από την τρομάρα του εμβολίου και όλα καλά. Τρομαξε και εκείνος αλλά τρόμαξα και εγώ με τις φωνές που έβαλε!!!! Λυπόμουν τα παιδάκια που περίμεναν στη γιατρό...

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Για πόσο καιρό σας έχουν πει να αποστειρώνετε τα μπιμπερό; Αναρωτιέμαι αν έχει ιδιαίτερο νόημα τώρα που ό,τι βρει το βάζει στο στόμα του....

Καλημερα και παλι!Αννια μου χαιρομαι που ειστε επιτελους ολοι καλα!!!οσο για το αιμα...κι εμενα που ηρθε στην ωρα της...παλι πλυμμηρα εχω!!!!!

Θαλεια μεχρι τους 6 μηνες συστηνουν οι γιατροι γιατι τοτε ξεκινανε και φαγητο σε πλαστικο πιατακι και με πλαστικο κουταλακι!Επιπλεον τοτε μπορουν να πιανουν και να βαζουν τα παιχνιδακια τους στο στομα...τωρα ακομα το μονο που βαζουν στο στομα ειναι τα χερακια τους ,γι αυτο και πρεπει ποτε να μη τα φιλαμε εκει! ;)επισης μεχρι 6 μηνων εχουν κανει αρκετα εμβολια οποτε ειναι και περισσοτερο καλυμενα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε δε πιστεύω στο μάτι αλλά με αυτούς θα το πιστέψω στο τέλος....

Τι κάνετε?

Εμείς τελικά είμαστε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας!!!πως ειστε?εγω σημερα ειμαι πολυ καλυτερα με το κρυωμα ομως ανησυχω πλεον για το παιδι!!!εχει σταματησει να τρωει, ετρωγε 180-190μλ σε καθε γευμα καθε 4 ωρες και απο χθες το πρωι τρωει μονο70-80 καθε 3 ωρες και τελος!!!δεν ξερω γιατι ειναι ετσι και ανησυχω και το βραδυ θα τον παω στον γιατρο για να τον δει...ας ελπισω να μην ειναι τιποτα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλησπερα γλυκουλα!Ελπιζω να ειναι μια χαρα το παλικαρι σου και απλα να ειναι ενα σκαμπανεβασμα αυτο στην ορεξη του!Στεγια τελικα ειστε τελεια;;;;;ΤΕΛΕΙΑ!!!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλησπερα γλυκουλα!Ελπιζω να ειναι μια χαρα το παλικαρι σου και απλα να ειναι ενα σκαμπανεβασμα αυτο στην ορεξη του!Στεγια τελικα ειστε τελεια;;;;;ΤΕΛΕΙΑ!!!!! :) :) :)

μακαριιιιιιι γιατι ανησυχω πλεον..στο ενα γευμα ειπα οκ δεν πειραζει αλλα σε 8 ειναι πολλαααααα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γλυκούλα μου και εγώ πιστεύω θα είναι φάση....

Πολλά φιλάκια!!!!

Ναι είμαστε ΤΕΛΕΙΑ!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας και απο μενα!

Πηγαμε βολτίτσα, πηραμε σουπερ ρουχακια και γυρισαμε!!!!

Ο δικος μου είναι λιγο κακομαθημενος τελικά...μη μου πείτε οτι σ'αυτή την ηλικία δεν κακομαθαίνουν. Οταν ειμαστε οι δυο μας ολο κλαιει, θελει αγκαλια και δε μ'αφηνει να κουνήσω ρουπι...

γενικά δεν καθεται μονος του καθόλου!!!!!

Είστε καλά?

Εγω καλά αλλά κουρασμένη. Χθες εκλαιγε το βράδυ και δε κοιμόταν με τίποτα...

Πρεπει να πεταξω ολο το γάλα που έχω - με κοπο - αποθηκεύσει λόγω αλλεργίας του μικρου. Του δώσαμε προχθές και είδαμε πάλι αιματάκι στα κακάκια του....

σας φιλώωωωω

πάω να ξαπλώσω πριν φύγει ο αντρούλης μου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...