Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια, σας διαβαζω και μαθαίνω νέα σας.... χρόνο να γράψω δεν έχω.... χιχι όχι δεν με έπιασε η προκοπή για δουλειές αλλα για βόλτες!!! Χαρά περαστικά.... τι ταν αυτό πάλι... γιατί παιδεύεται το μωρούλι;;;

Κατά τ' αλλα χαίρομαι που οι περισσότερες δειλά δειλά βγαίνετε βολτίτσες, και ρός ήταν!

Εμείς Σ/Κ κάναμε όλο βόλτες αλλά σήμερα η μεσαία μου είχε ένα 37 πυρετούλη κ δεν την έστειλα σχολείο... όσο για την καραμελίτσα κάτι θα φαγα που δεν το κατάλαβα και χθες είχε πολλά πονάκια και αέρια! Αχ, βρε Λορέττα σε σκέφτομαι και σένα με το μικρό σου και την αλλεργία...

φιλιά σε όλες σας κοπελούδια μου!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τέτοια ώρα φαντάζομαι θα κοιμάστε όλες και καλά θα κάνετε! Εμείς πήγαμε στη γιατρό μας, ο γιος μου είναι ψιλοχάλια και περασε μάλλον γαστρεντερίτιδα και τώρα έχει επεφυκίτιδα και ρινίτιδα με πολύυυυυ πράσινη μύξα! Το πιο δύσκολο είναι να σώσουμε τη μικρή από τον καταιγισμό των ιώσεων, αφού έχει και ο άντρας μου γαστρεντερίτιδα και κοιμάται στο σαλόνι από σήμερα και εμένα άρχισε να με ενοχλεί ο λαιμός! Τώρα τη θήλασα με μάσκα αλλά μου φαίνεται πολύ αποπνικτικό! Τέσπα η μικρή δεν έκλαψε ιδιαίτερα στο εμβόλιο, μετά μέχρι να εξετάσει το γιο μου τη θήλασα και ηρέμησε, ενώ τη βρήκε 4.510 (πήρε 2 κιλά αλλά γεννήθηκε πολύ μικρόύλα) και 57 πόντους! Αυτά τα νέα μας!

Εϋχομαι καλό και ήρεμο βράδυ σε όλες και στα μπεμπάκια αλλά κυρίως στη Χαρά και στο μπεμπάκι της!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χαρούλα μου τι να πώ περαστικά..

Εγώ αυτή την στιγμή βράζω μου έρχεται να πάω να σκοτώσω τον μ....α τον πεθερό μου και δε θα έλεγα όχι και για την η....α την πεθερά μου!!!

Ρε κορίτσια ήρθαν να τον δουν και οκ δε με πειράζει πλεον ας τον παίρνουν αγκαλιές αλλά γυρίζει ο πεθερός μου και με ρωτάει "Κοιμάται τα βράδια?"Ε ναι λοιπόν ο Πρίγκιπας που ήταν το πιο ήσυχο μωρό από την αρχή τις νύχτες σήμερα μου έβγαλε τον αδόξαστο...Ούτε στήθος ήθελε ούτε βόλτες ούτε κούνημα ούτε τίποτα...

Είμαι και μόνη το τι βρισίδι έσουρα στον πεθερό δε λέγεται...

Σας αφήνω καληνύχτα..........

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλε τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια?

προσπαθουσα να βρω γιατι λενε ολοι περαστικα στην χαρουλα μας.τελικα ξαναμπηκε νοσοκομειο?

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

καλε τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια?

προσπαθουσα να βρω γιατι λενε ολοι περαστικα στην χαρουλα μας.τελικα ξαναμπηκε νοσοκομειο?

Ναι ξαναμπήκε

εγώ μόλις κοιμήθηκε και λέω τον πόνο μου....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ναι τα διαβασα τα δικα σας.ενταξει συμβαινουν και αυτα.μακαρι να ειναι μονο σημερα αυτη η ανησυχια του.μην στεναχωριεσαι γι αυτο.εμενα καθε βραδυ τον πιανει μια τρελα γυρω στις 23.00 αφου εχει φαει και τον παιρνει ο υπνος γυρω στις 1.30 μεχρι το πρωι στις 9 περιπου.ασε που συνεχεια θελει να τρωει.

4ywWp2.png

Τα παίρνω στο κρανίο γιατί ότι ερώτηση μου κάνουν το παθαίνουμε....

Αν είναι δυνατόν....Δε ξέρω και κατά τα άλλα είναι πολύ καλοί αλλά μάλλον η μ.......η έχει προχωρήσει!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

να τους απαντας και να λες φτου φτου.

κοιμαται?

ναι φτου φτου!

τρωειι ?

ναι φτου φτου!

γελαει?

ναι φτου φτου.

στο τελος δεν μπορει θα σε ρωτησουν γιατι φτυνεσαι συνεχεια.εεεεεεε πες το και εσυ μεταξυ σοβαρου και αστειου.σιγα!!η βαλε τον αντρα σου να το πει

.εγω τα πεταω κατι τετοια.

4ywWp2.png

να τους απαντας και να λες φτου φτου.

κοιμαται?

ναι φτου φτου!

τρωειι ?

ναι φτου φτου!

γελαει?

ναι φτου φτου.

στο τελος δεν μπορει θα σε ρωτησουν γιατι φτυνεσαι συνεχεια.εεεεεεε πες το και εσυ μεταξυ σοβαρου και αστειου.σιγα!!η βαλε τον αντρα σου να το πει

.εγω τα πεταω κατι τετοια.

Αμ αυτό θα κάνω τι να πώ ρε γαμώτι?Δε το κάνουν από κακία αλλά από αφέλεια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

μην στεναχωριεσαι.μπορει να του λειπει ο μπαμπας του και γι αυτο να ηταν ανησυχο.σκεψου και αυτο....

Ναι αυτό σκέφτομαι κιόλας αλλά δεν είναι τυχαία και η ερώτηση εεε?

Πάω να την πέσω....δώσε φιλάκια στο Τζούνιορ και τα λέμε... καληνύχτα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημεεεεεεεερεεεεεεεες!!!!

........το ξενυχτησατε χτες κορτσουδια μου;;;; :) :) :)

Στεγια....δυστηχως.....αυτο συμβαινει....ή τουλαχιστον συμβαινει και σε μενα....ο,τι με ρωτανε για το μωρο....φοβαμαι να απαντησω γιατι μετα.....αλιμονο μου.....απο το σουκου με ρωτανε ολοι κοιμαται;;;ε...χτες και προχτες...ηταν πολυ ανησυχος....επισης μολις πω οτι σημερα ειναι καλυτερα ας πουμε απο το μπουκωμα...ε...την επομενη μερα ειναι πολυ χειροτερα.....ουτε το φτου φτου δε πιανει...τουλαχιστον σε μενα....σου ευχομαι καλη επιτυχια! :) :) :)

Ειρηνουλαααα και σενα ξενυχτης ο γιοκας σου;;Σ' ευχαριστω παρα πολυ για τα ομορφα σχολια στο φεις!

Κελακο μου θα βρεθουμε σημερα τι λεει;;;;

Παω να ετοιμασω τον μεγαλο για το σχολειο και τα λεμε!ΦΙλακιααααααααα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερουδια,ηρθα κι εγω.Ελενακι πρωινη,πρωινη ε;Στεγια μου μεχρι κι εμενα που ειναι καλο μωρακι κατι τετοια την πιανουν,και τωρα που το λεω εχει κανα δυο μερες που ειναι ανησυχη......

Y0zHp2.png?OgArctsO

Α,αααα και οσο για το ματι οσο το πιστευουμε και το φοβομαστε τοσο πιο πολυ το προκαλουμε.Προσπαθησε να σκεφτεις με το μυαλο οτι δεν σε πιανει τιποτα,και οταν το πιστεψεις πραγματικα δεν θα σε πιανει.Το εφαρμοζω κι εγω.;)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...