Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις ειμαστε ολιγον τι ψωναρες....ο μπαμπας μας καθε χρονο καταθετει στεφανι...καθε χρονο με αλλη ιδιοτητα.μια δημ.συμβουλος μια μελος του κομματος...φετος θα καταθεσει ως μελος των παλαιμαχων ποδοσφαιριστων...εεε να μην παμε να τον καμαρωσουμε???μετα καφε στην πλατεια κλασικα οπου ολοι γνωριζονται με ολους σαν χωριο ενα πραμα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας,

σήμερα είμαι εντελώς καλά και το ίδιο ελπίζω για όλες τις αρρωστουλες και τα νινάκια...

χριστινάκι αυτό ειναι το ξενοδοχείο. Σου αρέσει?

Εμείς λέμε να κλεισουμε για κανενα τετραήμερο! λες να βρεθούμε?

κορίτσια τι ωραίος καιρός. Σκέφτομαι οτι σε λίγο θα πρεπει να βγάλω έξω το σφιχτο και λεπτό μου κορμί και με πιάνει πανικός...Είμαι και κάτασπρη, μουρλια!!!

Χριστινα καλό το παρκοκρέβατο? θέλω να παραγγείλω και γω. Να πάρω αυτό η το πιο φτηνό που έλεγες?

Πολύ στεναχωρέθηκα για τη χαρα! Αμάν αυτό το μωρούλι!

σας φιλώ, παω να ξαπλώσω...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Έλα βρε Σόφη που χάθηκες βρε κοριτσάκι;; Όλα καλά από το μέτωπο;;)

Λορέττα μου ναι ωραίο φαίνεται το ξενοδοχείο και η παραλία επίσης!!! Είναι αμμουδιά έτσι;; Και να σε ρωτήσω, εκτός ξενοδοχείου εκεί κοντά έχει και τίποτα να κάνουμε; Κάνένα χωριό ωραίο, για φαγητό, για κανένα ποτάκι κλπ κλπ;; (θέλουμε και clubbing τρομάρα μας!!). Το μόνο που με προβληματίζει για Χαλκιδική είναι η μεγάλη απόσταση από Αθήνα με το μωρό.. δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξει τόσες ώρες....

Ααα... ναι το παρκοκρέβατο είναι μια χαρά! Λέω να ρωτήσεις αν το πιο φτηνό έχει και δεύτερο επίπεδο.. απ'ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχει, αλλά σιγούρεψέ το... αν ναι, εγώ θα έπαιρνα το πιο φτηνό απλά δεν το είχα προσέξει! (πάντως αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις τώρα, το δεύτερο επίπεδο είναι πολύ βολικό γιατί δεν ξεμεσιάζεσαι!)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ξαναγύρισα...κοιμήθηκα λίγο...

Σόφη μου τι κάνεις? ολα καλά? ο μικρός?

Το σάνι είναι όντως τελειο αλλά ακριβό πιστεύω...

Χριστινάκι δίπλα στον όρμο παναγιάς είναι η βουρβουρού που έχει τα πάντα! και στην χαλκιδική το ένα χωριο διαδέχεται το άλλο οποτε ολα κοντά ειναι! και γω πιστεύω πάντως πως είναι λίγο μακρυά η χαλκιδική! Ισως του χρόνου που θα μεγαλώσει λίγο ο μικρουλης....

Πάω να βρω το παρκοκρεβατο

ματσ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ο μικρός μας σπάραξε με το εμβόλιο τελικά! Πολύ φωνή και κλάμα. Μετά κόλλησε πάνω μου σαν πεταλίδα και δεν ήθελε ούτε τον πατέρα του! Για να δούμε θα τον γλυτωσουμε τον πυρετούλη αύριο?

Την ρώτησα και για την αποστείρωση των μπιμπερό και μου είπε να την συνεχίσουμε μέχρι τον 6ο μήνα. Πολύ δεν είναι; Εσάς τι σας έχουν πει για την αποστείρωση? Έχει νόημα τώρα που έχουν αρχίσει και βάζουν στο στόμα τους ό,τι βρούν?

Βλέπω ότι πολλές είσαστε αρρωστούλες! Περαστικά σας και υπομονή!

Πολλές είστε και θαραλέες και κανονίζετε εκδρομούλες. Εγώ δεν το τολμάω ακόμα και ζηλεύωωωω!!!

Να είναι όλα τα μωράκια μας καλά και να γίνει καλά και της Χαρούλας που βασανίζεται τόσες μέρες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...