Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ωχ,τωρα ειδα για την Χαρα,δεν την γλιτωσε τελικα.:cry:Μακαρι να γινει καλα γρηγορα...Χριστινακι ναι ειμαι κρυωμενη 20 ημερες τωρα και δεν λεω να γινω καλα,ειμαι λιγο καλυτερα αλλα δεν υποχωρει το κρυωμα κι ετσι φοβηθηκα για ακροαστικα,ηταν η μαμα εδω σημερα και το εκμεταλευτηκα πηγα στο γιατρο,εβγαλα αμκα της ζουζουνας,δηλωσα και το καρτοκινητο μου,ολα καλα,τωρα πρεπει να παρω την πεθερα μου να δω αν μπορει για την παρασκευη που περνει βαθμους η κορη μου,σημερα πηγα για τον γιο μου και ευτυχως ακουσα καλα λογια.Ενταξει δεν ειναι και ο καλυτερος αλλα τα παει μια χαρα,αντρες παιδι μου και σ'αυτο πιο αργοι απο εμας ειναι.:tongue:Πηγα την κυριακη και στα μαθηματα πληροφορικης,οποτε απο σημερα εχω διαβασματα,λοιπον κανονιστε αν εχω αποριες να βαλετε ενα χερακι και σε μενα την ασχετη να μαθω τιποτις.:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κελακο μου ο,τι θες εδω ειμαστε εμεις!!!!μια χαρα τις τελειωσες τις δουλιτσες σου ετσι;Τι υπεροχη μερα και σημερα!Ελπιζω να τα καταφερουμε καμια βολτουλα το απογευμα!Αληθεια την 25η κοριτσια τι θα κανετε;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ναι,ναι μια χαρα πηγαν ολα.Τελικα θα παρεις το εξαμηνο ε;................Η αδερφη μου ειναι εγκυος στο τριτο και σκεφτεται κι αυτη να το παρει αλλα λιγο η κριση λιγο οτι παθαινουν κατι τι οι εργοδοτες το σκεφτεται.........Εμεις για 25η δεν εχουμε κανονισει τιποτα αλλα στην εξοχη ειμαστε,οποτε αν εχει καλο καιρο παρελαση,θαλασσιτσα κι ολα καλα....εσεις;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Εγω παντως κελακο μου τους το δηλωσα απο την αρχη οτι θα το παρω!Ειναι 6 μηνες που μπορεις να εισαι σπιτι με το μωρο σου και να πληρωνεσαι...και ξερεις πολυ καλα οτι αυτοι οι πρωοι μηνες δεν αναπληρωνονται...βεβαια...αν ο εργοδοτης μου εδινε να καταλαβω οτι αν το παρω θα κινδυνευσει η θεση μου ...θα το σκεφτομουν παρα πολ...και ισως και να μην το επαιρνα...προς το παρον δε μου εχει δειξει κατι τετοιο...βεβαια...δε μπορω να ξερω τι μου ξημερωνει...αλλα προς το παρον τουλαχιστον δε με απασχολει καθολου!

Εμεις θα παμε για φαι στη πεθερα μου...οι γονεις μου θα λειπουν στο Ναυπλιο και μετα Αγρινιο στην αδερφη μου ..οποτε δε το γλιτωνω το πεθερικο...μπορει και για κανα καφεδακι μετα...αυτα....χαλαρααααααααααα!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλα περαστικα σας ολες οι αρρωστουλες με τα μωρακια σας.τι κανετε????εχω να μπω πολυ καιρο και σας αποθυμησα πολυ.εμεις ειμαστε συνεχεια εξω συνεχεια ομως τωρα που κανει και καλες μερες.αυριο θα παμε σε γενεθλια ενος φιλου του μεγαλου την 25η θα φαμε ολοι μαζι στην μανουλα μου .τις δουλειες τις κανω λιγες λιγες και σημερα πηγα στο γιατρο και με βρηκε ετοιμη για το τριτοοοοοοοοοοοο.......φιλια πολλα σας αγαπω πολυ μου λειπετε...αλλα δεν προλαβαινω η λαιστερα απο το λασκεμα να μαζευτω...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

γεια σας!!!βλεπω οτι αρρωστησαμε ε?και εγω σημερα ξυπνησα μ ενα συναχι αλλα το καταπολεμω με διαφορα γιατροσοφια για να γινω γρηγορα καλα και να μην κρυωσω τον μικρουλη μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας!!!βλεπω οτι αρρωστησαμε ε?και εγω σημερα ξυπνησα μ ενα συναχι αλλα το καταπολεμω με διαφορα γιατροσοφια για να γινω γρηγορα καλα και να μην κρυωσω τον μικρουλη μου...

γλυκουλα αν θηλαζεις φορα μασκα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

πολυ καλα δοξα το θεο γιατι με αυτα που διαβαζω στεναχωριεμαι μα ολες σχεδον αρρωστες και τα μπεμπακια μαζι??αντε για μας αλλα αυτα?εγω θηλαζω κανονικα ακομη

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

εδω γλυκουλα μου τωρα με δυο πουυυυυυυυ να τραβιομαστε!!!! μας καλεσε και η πεθερα αλλα στο χωριο.οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να κουβαλησω ολη την προικα μας για να φαμε το πασχα.ασε καλυτερα σπιτακι μας και κατω στην πυλωτη θα ψησουμε το κατσικακι μας και στο τζακακι μας τα μπιφτεκια μας και ολα καλα.... αρκει να κανει καλο καιρο.ακουσες τιποτις για το πασχα?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...