Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσια ειμαι τοσο κουρασμενη ομως διαβαζω για τις αρρωστιες και λεω παλι καλα.

περαστικα σε ολα τα μωρακια.

μαρινα χιλια συγνωμη ειμαι σιγουρη οτι σε ξαναρωτησα ομως δεν θυμαμαι το αγορακι σου παει παιδικο?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια την τεταρτη φευγω για σαντορινη θα ξαναερθω πειραια τα χριστουγεννα κοντευω να παθω καταθλιψη.

ο μεγαλος θα παει πρωτη τον σεπτεμβρη κι ετσι αναγκαστικα.νομιζω οτι με πανε για σφαξιμο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

αχ....μανιταρακι μου....ηρεμα κοριτσι μου.....αφου δε μπορεις να κανεις διαφορετικα,κοιτα να το απολαυσεις! ;)

Μαρια η κορη σου ειναι μια κουκλα!!!Μια ζωγραφια!Να σου ζησει και παλι!!!!

Μαρινακο...πιστευω πως απο αυριο θα ειστε πολυ καλυτερα..κανε ενα κουραγιο ακομα κοριτσι μου...

χριστινα μου ναι εκτος απο τη καλλιθεα τα αλλα μερη ειναι στο β΄ποδι και αξιζει να πατε στο β΄γιατι στο πρωτο γινεται Ο χαμος....

Ειρηνουλα καθολου κεφαλας δε μου φαινεται εμενα ο αντρακλας σου!Ισα ισα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μανιταράκι μια χαρά θα περάσετε τέλειο Καλοκαιράκι στο νησί και εμείς θα ζουλεύουμε, μετά μέχρι να ξεκινήσετε σχολείο να σου η 28η Οκτωβρίου, η 17η Νοεμβρίου και ξεκινάει ο στολισμός για τα Χριστούγεννα!!! Καλή είμαι και του λόγου μου ε? Πάντα έβαζα ως στόχο την επόμενη Εθνική γιορτή ή αργία και ο καιρός μέχρι τις επόμενες διακοπές περνούσε γρήγορα! Έχεις εδώ τους γονείς σου ή έχεις και στη Σαντορίνη δικούς σου ανθρώπους?

Όσο για το μικρό τον έχω σταματήσει από τον παιδικό λίγο πριν τα Χριστούγεννα παρόλα αυτά...Μόλις θερμομέτρησα και είναι με 39,3! Αγχώνομαι απίστευτα για το πώς θα καταφέρω να τα κρατήσω αύριο χωριστά και κυρίως πώς θα τα πάμε ταυτόχρονα στον παιδίατρο που είναι αρκετά μακρυά και πρέπει να πάμε με το αμάξι χωρίς να κολλήσει και η μικρή.

mGKop3.png60Jvp3.png

μαρινα τι θα κανεις για τον πυρετο?παναγια μου ποσο πολυ τον φοβαμαι μην κανει το μικιο μου.

ασχετο....

εχει καμια σας πιεση?εγω εκανα μια μερα πριν γεννησω και απο τοτε μου εχει μεινει 14 με 9.τι θα γινει?θα ξαναεπανελθει στα φυσιολογικα της?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες καλησπέρα!

τι να πρωτοσχολιασω..

Αννια μου περαστικά σου.

Μαρινακι μου γλυκο περαστικά στο γιωργάκη σου..

Μαρακι μου κούκλα η κορακλα σου..

Λορεττα μου περαστικουλια σε σενα και να περασει ο μηνας να ξεφορτωθειτε τους κολικους..

Ειρηνη κουκλος ο γαντζος σου..

Χαρα μου ελπιζω να είσαστε καλύτερα..

Χριστινα να τα 1000000ασετε:..

Πρινσυ μου πολλες βολτες με τους αντρες σου...

Μανιταρακι οπου κι αν εισαι οταν θα νιωθεις καπως εκτος του οτι θα βλεπεις τα 3 θαυματακια σου θα εχεις εμας και ολα θα τα ξεπεράσουμε..

Ελενη μου πολλα φιλακια στους κουκλους σου..σε θυμηθηκα αυτες τις μέρες,καμαρωνα οπως ειπες σα γυφτικο σκερπανι..

Ελπιζω να μη ξεχασα κάποια....

Για εμας θα σας γραψω αυριο λεπτομέριες..

Σε γενικες γραμμες περασαμε ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!

Στη κυριολεξια δε βαλαμε κ..ο κατω..εκτος απο το καθισμα του αυτοκινητου..

Λοιπον σας αφηνω....

Καληνυχτα,πολλα φιλακια,ονειρα γλυκα και υπνπ ελαφρυ....

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερούδια!!!

Ελενάκι και Κελάκο σας πρόλαβα σήμερα!! :D

Τι κάνετε;;; Τι τέλειοςςς καιρός είναι αυτός πάλιιι;; (τουλάχιστον στην Αθήνα!!)

Σήμερα έφυγε ο καλός μου για επαγγελματικό ταξίδι και θα γυρίσει αύριο βράδυ... θα περάσουμε τη πρώτη νύχτα μοναχούλες με το αστεράκι μου!!

Λορέττα μου αυτό ειναι στην Χαλκιδική που μου είπες ή καμία σχέση; http://www.antigonibeach.gr/

Μαρίνα και Χαρά περαστικούλια στα μικρά σας!! Βρε Μαρίνα μου μήπως να μην τα πήγαινες και τα δύο μαζί σήμερα παιδίατρο; (λόγω του αυτοκινήτου το λέω)

PCqNp2.png

Καλημεεεεεεεραααααααααααα!!!χριστινα...γρηγορα το θερμομετρο!!! :) :) :)

Ναι αυτο πρεπει να ειναι το ξενοδοχειο που σου ειπε η Λορετα,ειναι στη χαλκιδικη σιγουρα και κοντα στον ορμο παναγιας!

Χαραααααααααααα...Μαρινααααααααααα..τι κανετε καλε;Πως ειναι τα παιδακια σας;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέραααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Πού είστε κοριτσάρες μου?

Εμείς είμαστε τέλεια και μιας και έχω όρεξη θα σας πώ τα νέα μας περιληπτικά γιατί αλλοιώς......

Το Σάββατο κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο....Δε κλάψαμε κατά το τσίμπημα παρά μόνο όταν τελείωσε...Φαίνεται μας άρεσε....

Στη συνέχεια αφού η παιδίατρος μας πληροφόρησε πως μπορεί να κάνει πυρετό η γκρίνια και αν ναι να του δώσουμε Ντεπόν μισή ποσότητα Ml από όσο ζυγίζει,(Α!!Φτάσαμε 5150 γρ...Οπότε σε περίπτωση που του έδινα Ντεπόν θα του έδινα 2,5 ml.),φύγαμε και πήγαμε παραλία και ήπιαμε το πρώτο καφεδάκι οικογενειακώς..Βέβαια ο Μικρός μας Πρίγκιπας κοιμόταν...αφού θηλάσαμε με το που καθίσαμε....Σας είπα πως είμαι πολύ ευχαριστημένη με το σλίγκ και πως θηλάσαμε εύκολα και χωρίς να μας πάρει είδηση κανείς.....

Καθίσαμε 2 ώρες και κοιμόταν...Κατά συνέπεια η μανούλα κάηκε......Καθώς καθίσαμε στον ήλιο και έγινε η μούρη μου.....Ας μη μπω σε λεπτομέρειες...

Μετά λοιπόν πήγαμε στο Σούπερ μάρκετ...Εκεί σα γνήσιο καταναλωτικό ανθρωπάκι ξύπνησε και κοίταζε γύρω γύρω....Πολλή χαβαλές...Αφού μας το έφτυσαν οι περισσότεροι που συναντήσαμε και καθώς όλοι μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους καθώς ο Πρίγκιπας να μιλάει και εμείς να απαντάμε και ταυτόχρονα να ψωνίζουμε παίρνοντας την γνώμη του...χαχαχα

Γυρίσαμε λοιπόν στο σπίτι στις 14:30 από το πρωί στις 9....

Μαγειρέψαμε...Φάγαμε και μετά αφού ο Πρίγκιπας κοιμόταν η μανούλα με την βοήθεια του μπαμπούλη καθάρισαν εξωνυχιστικά ΌΛΟ το σπίτι....

Το απόγευμα ήρθαν ο θείος και η θεία του μπαμπούλη μαζί φυσικά με την πεθερά...Να σας πώ πως ενώ κάθισαν 2 ώρες και με είδαν με κατακόκκινη μούρη δεν ρώτησαν καν.....και ενώ ήρθαν τα παιδιά με το που μπήκαν με κοιτούσαν με ορθάνοιχτα μάτια και με ρώτησαν αμέσως....Έριξα κάτι γέλια γιατί μετά "κατάλαβαν" πως ήμουν κόκκινη...Κάθισαν 2 ώρες και έφυγαν εφόσον ήρθαν η κολλητή μου με τον μέλλοντα άντρα της(που θα τους παντρέψουμε)να δούν και επισήμως τον Πρίγκιπα γεμάτοι με δώρα....Δε ξέρω πόσο θα καθόντουσαν ακόμα αν δεν ερχόντουσαν τα παιδιά....ΑΑΑΑΑ!!!Το Σάββατο έδωσα για πρώτη φορά τον Πρίγκιπα στη πεθερά (φυσικά το κρατούσε ξαπλωτά και εκείνος έκανε παράπονα...)Κια άκουσα το σχόλιο από τον μπαμπούλη πως της τον έδωσα επειδή ήταν μπροστά οι συγγενείς τους...Και φυσικά απάντησα πως ΤΩΡΑ που το παιδί έκανε εμβόλιο μπορώ να τους αφήσω (για λίγο)να τον αγγίξουν...ΧΑΧΑΧΑ

Το υπόλιπο βράδυ πέρασε ΤΕΛΕΙΑ φάγαμε φαγητό από τα χεράκια μου(Κανελόνια με κιμά),ήπιαμε ποτάκι(φυσικά όχι εγώ)και επιτέλους πέσαμε για ύπνο και κοιμηθήκαμε....

Εχτές λοιπόν αν και είχα πει πως επειδή είναι ημέρα του ύπνου θα κοιμόμασταν όλη την μέρα επειδή ο μπαμπούλης μας είχε ρεπό δεύτερη μέρα και καθώς από σήμερα πιάνει τις νύχτες είπαμε να αδράξουμε την μέρα και ντυθήκαμε σενιαριστήκαμε και μπήκαμε στο αυτοκίνητο..Δεθήκαμε με ζώνες και ξεκινήσαμε προς Ναύπλιο....Αχ κοριτσάκια μου περάσαμε τέλεια...Ο Πρίγκιπας να κοιτάζει γύρω γύρω (τον είχα βάλει να κοιτάζει μπροστά)και να γελάει...Όλοι να μας κοιτάζουν καθώς η μαμά με τον μπαμπά περπατούσαν χεράκι χεράκι και ο Πρίγκιπας μπροστά μου να κορδώνεται...Το τι κοπλιμέντα πήραμε δε λέγεται....Περπατήσαμε πολλέςςςςςςςςςςςςςςςς ώρες και περάσαμε τέλεια...Ήπιαμε καφεδάκι και φάγαμε και ξαναήπιαμε καφεδάκι...Γυρίσαμε στο χωριό μου και ψήσαμε στο τζάκι και φάγαμε και γυρίσαμε στις 1 σπίτι....

ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Επανέρχομαι πάω να αλλάξω τον Πρίγκιπα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στεγία ξεσαλώσατε το Σκ ε???Πάντα έτσι ωραία να περνάτε! Γύρνα όμως κοριτσάκι το κάθισμα να κοιτάζει πίσω γιατί είναι επικίνδυνο για τόσο μικρό για τον αυχένα του με το παραμικρό φρενάρισμα!

Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε την επιλογή να πάμε σε 2 δόσεις παιδίατρο γιατί είναι αρκετά μακρυά μας και το καλύτερο κόλλησε και ο συζυγος γαστρεντερίτιδα, οπότε...Ο μικρός έχει σχετική γκρίνια αλλά από τις 5 το πρωί που του έδωσα αντιπυρετικό, δεν του ξανάδωσα και δεν έχει κάνει πάλι πυρετό! Τι μικρή τι την κάνω που δε θέλει να φάει τίποτα!Αυτά τα ωραία! Σίγουρα το πιο ελαφρύ μωρούλι έχω, θα σας τα πω το απόγευμα που θα μας ζυγίσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου.Δεν προλαβα να διαβασω τιποτα καθως απο το Σαββατο τρεχω και δεν φτανω.Πηγα στο γιατρο σημερα κι εγω γιατι ακομη δεν εχω γινει καλα,μου εδωσε αλλα φαρμακα και οτριβιν τελος μου ειπε,ευτυχως δεν εχω ακροαστικα,τα παιδακια μου καλα,χαρηκαν παρα πολυ με την γιαγια και τον παππου,παλι καλα γιατι εμενα μου βγηκε η ψυχη απο κουραση....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κελακο μουυυυυυυυυυυ!!!!!Αχ ρε παιδια....η χαρα παλι νοσοκομειο!!!γμτ πολυ στεναχωηθηκα!Τι εχει τραβηξει αυτο το ερμο το μωρακι της.......αστα κοματια....τεσπα,περαστικα να ειναι βρε χαρουλα μου και αγυριστα αυτη τη φορα.......

Στεγια πολυ καλα κανατε και δε βαλατε κ... μεσα γιατι ο καιρος ηταν μονο για κ.... εξω!!!!Μαλλον γι αυτο και η μουριτσα σου εγινε σαν της μαιμους τον κ....!!!:) :) :) :)

Μαρινα τι να πω πια και για σενα πουλακι μου....;;;;;;υπομονη και περαστικα......

Εγω σημερα πηγα ΟΑΕΔ και κατεθεσα τα χρτια για το εξαμηνο!Ευτυχως δε ταλαιπωρηθηκα πολυ και γυρισα γρηγορα στα παλικαρακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Όχι ρε γμτ... πάλι νοσοκομείο μπήκαν;; :(:( Πότε το έμαθες;

Κελάκο και εσύ άρρωστη ήσουνα;; Έχω χάσει επεισόδια.. νόμιζα ότι μόνο η μικρούλα σου ήταν κρυωμένη....

Εγώ προσπαθώ μάταια να της δώσω σκόνη.. και εχθές και σήμερα..ούτε γουλιά δεν κατεβάζει, ενώ την Παρασκευή το έφαγε κανονικά το γεύμα.. τι να πω.. άβυσος η ψυχή της μικρής μου...

Κορίτσια έχω τρομάξει που ακούω συνέχεια για γαστρεντερίτιδες και ιώσεις, και ήθελα να πάμε με τη μικρή καμιά βολτούλα σε ένα εμπορικό κλπ.. αλλά ψιλοφοβάμαι τώρα...

PCqNp2.png

μολις μπηκα στο φεις το ειχε γραψει στο τοιχο μου....:( :( :(

ναι.....μαλλον να το αφηνες για λιγο βρε χριστινα μου....πατε καμια βολτιτσα στη παραλια...κλειστους χωρους να τους αποφευγεις...

Η μικρη σου ειναι εκλεκτικη τελικα ε;και μου αρεσει που λεγαμε για της Μαρινας!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Παλι νοσοκομείο? Αμάν πια τι ταλαιπωρία τραβάει και η ίδια αλλά και το μωράκι! Νομίζω ότι αυτό είναι το χειρότερο όταν αρρωσταίνουν τόσο μικρά, έχουν ευαισθησία για κάποιο διάστημα!

Χριστινάκι πιστεύω ότι τη σκόνη θα την πίνει μόνο όταν πεινάει αρκετά, γιατί σίγουρα η γεύση του είναι αρκετά διαφορετική από το μητρικό! Πάντως Ελκαράκι μου η δικιά μου δεν τον χάνει τον τίτλο της πιο παράξενης στο φαγητό αφού ούτε το δικό μου δεν πινει στο μπουκάλι, αλλά ούτε και απευθείας από την πηγή :mrgreen: όταν δεν έχει όρεξη! Τώρα την ακούω που παίζει με τα παιχνιδάκια στο ρηλάξ η θκατουλίτσα! Χρυσή την έκανα να θηλάσει λίγο, ελάχιστα ήπιε και μου έβγαλε και μια τεράστια γουλιά και μόλις είχα ντυθεί! Γιατί δεν είμαι ωραία με μια τεράστια στάμπα τόσο στη μπλούζα όσο και στο παντελονο? Απλά έκανε μία εικαστική παρέμβαση!

Όσο για το εμπορικό δε νομίζω να είναι και τόσο επικίνδυνο αφού δε θα έρθεις σε στενή επαφή με κάποιον εκτός του ότι το παιδί θα είναι μέσα στο καρότσι, αρκετά προστατευμένο νομίζω! Μη σε πάρω όμως και στο λαιμο μου γιατί εκ του αποτελέσματος δεν είμαι και η κατάλληλη για τέτοιες συμβουλές!:?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...