Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ Μαρία η λουλουδένια σου έχει πολυυυυυ μαλλί! Γι αυτό θα τη βαφτίσεις νωρίς, για να κάνετε από νωρίς το πρώτο σας κούρεμα! Είναι κουκλίτσα!

Χριστινάκι θα δοκιμάσω αυτό που λες από διαφορετικό υλικό πιπίλες! Καλά έκανες και τη συνήθισες με μπιμπερό και πιπίλα από νωρίς! Ηρεμεί και το παιδί καλύτερα έτσι! Νόμιζα ότι έπιναν πολύ περισσότερο πάντως απο ότι άκουγα από τις άλλες μανούλες. Δηλαδή εμένα όταν πιει 80μλ θεωρώ ότι έφαγε πολύ λίγο, αλλά αφού κι εσείς είστε γύρω στα 90 να μην απογοητεύομαι τελείως! Αλήθεια πόσα κιλά είναι η δικιά σου?Το βράδυ κοιμάται σερί? Τώρα είδα ότι έχετε μηνογενέθλια (ευτυχώς το πρόσεξε η Άννια!)! Να τα εκατοστήσει το κοριτσάκι σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!! Ναι γίναμε 3 μηνών σήμερα!! Άντε και στα δικά σας! :wink:

Mαρίνα μου εμένα σπάνια πίνει παραπάνω γάλα, και πίστεψέ με δεν της λείπει καθόλου βάρος!!! Έχει κάνει κάτι μάγουλα απίστευτα! Τώρα πρέπει να είανι γύρω στα 6200γρ, και παίρνει κανονικά 1 κιλό το μήνα περίπου!

Μαράκι το κοριτσάκι σου είναι μια κουκλίτσα!! Να το χαίρεστε και να σας δίενι δύναμη και κουράγιο!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω φιλεναδες για τα καλα σας λογακια για το ασχημοπαπι μου!!

γλυκουλα οποτε θελεις μου λες.μεσα στην βδομαδα κανονιζουν και οι αλλες μανουλες.ελπιζω να μπορεσουμε να παμε.εκτος απο 24 που εχουμε νοσοκομειο τον καλο μου και 26 που εχω να παω στο ικα παλι για τον καλο μου.

ναι ελακο μου μεγαλωσε πολυ!!ειναι λιγο κεφαλας αλλα οκ δεν θα σκασουμε!!!ελπιζω να το γεμισει ολο με μυαλο.

χριστανακι εγω το μονο που εχω να σου προτεινω για διακοπες ειναι ναξος!!!!!καλα εγω ειμαι και κολλημενη με το νησι.δεν μτην βρισκω πουθενα αλλου.ο καλος μου και τον αλλο μηνα σιγουρα δεν θα το πατησει.την τεταρτη θα ξαναπαμε στο νοσοκομειο για να τον δει ο γιατρος και θα μας πει.χρονια πολλα για τους 3 σας μηνες.

μαρινακι περαστικα σας!!εμενα και μπιμπερο και στηθος το ιδιο γαντζωνει και δεν σταματαει με την καμια!!πινει πια 180μλ χωρις κανενα ζορι.

αννια περαστικα και σε σας.

ρε κοριτσια απο αυριο αντι για καλημερα σας θα γραφω περαστικα σας!!τι ειναι αυτο το κακο πια?οι υπολοιπες προσοχη μεγαλη πολλη γαστρεντεριτιδα εχει πεσει.

μαρακι φιλια στην λουλουδενια σου την γλυκουλα.γιατι ειχες αποριες για τα μαλλια?αφου εχετε πλουσια κομμη.

4ywWp2.png

Γεια σας κορίτσια...

και γω αρρωστη σήμερα ή μαλλον κρυωμένη με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας αλλά χωρίς πυρετό! Και ο μικρός με κολικούς! Δε κοιμηθηκα το βράδυ και είμαι πτώμα όλη μέρα! Ευτυχώς είναι ο άντρουλης μου εδώ και έχει αναλάβει.

Παρ'ολα αυτά έχω μια όρεξη διαολεμένη και έφαγα κατσίκι!!!!!!

Περαστικά σε όλες μας λοιπόν και στα νινάκια μας!

Εχετε γράψει πολλά και δε θυμάμαι!

Χριστινάκι πολύ ωραίο μέρος για διακοπές είναι το "Αντιγόνη" στην τρανή αμμούδα (δεύτερο πόδι). Μπροστά στη θάλασσα και έχει πάντα οικογένειες με παιδάκια! Η θάλασσα τελεια. Εμείς πήγαμε πέρσι και λέμε να πάμε και φέτος με τον μικρό.

Εμείς του δίνουμε με το μπιμπερό αλλά μόνο ο μπαμπάς του οχι εγώ. Οταν πεινάει το πίνει, αλλιώς το φτύνει... Πιπίλα άρχισε να παίρνει πριν καμιά βδομάδα. Αηδίαζε πριν.

Σας αφήνω γιατί κλαίει

α Μαράκι το κοριτσάκι σου είναι κουκλάκι!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπέρα τσουπρίτσες!!!!!

Καλέ τί γίνεται με αυτή τη γαστρεντερίτιδα???? Θερίζει η άτιμη.... Ο χριστός και η παναγία!!!! Περαστικά σε όλες και στα μπεμπάκια σας:(:(:(:(

Εμείς σήμερα βγάλαμε το μικρούλη μας την πρώτη του επίσημη βόλτα μετά το σαραντισμό (ξέρω αργήσαμε αλλά είπαμε είναι το πρώτο και είμαστε λίγο υστερικοί!!!!!) Αφού μας πήρε μία ώρα μέχρι να αποφασίσουμε τί θα του φορέσουμε,τον ντύσαμε σαν κρεμμυδάκι με μία σκούφια στο κεφάλι και κουκούλα παρακαλώ (μη κοροϊδεύετε ε?????:P:p:p:p)άλλη μία ώρα για να δούμε αν θα τον πηγαίναμε κάπου με το αμάξι ή με τα ποδια και άλλη μία μέχρι να αποφασίσουμε αν θα βάζαμε στο καρότσι την καλαθούνα ή το καθισματάκι του αυτοκινήτου, με τα πολλά τον πήγαμε εδώ κοντά σε μία πλατεία, αλλά κοιμότανε το βλαστάρι μας σε όλη τη διάρκεια:(:(:(:(. Δεν ξύπνησε παρα μόνο όταν επιστρέψαμε, καλό ε????? Εδώ κολλάει γάντι η φράση "ανεμογκάστρι ήτανε τζάμπα οι ετοιμασίες"!!!!!!!!

Και συνεχίζω:

Χριστινάκι χρόνια σας πολλά!!!!!:P:p:p:p

Μαρίνα εμένα παίρνει το μπιμπερό, αλλά κάποιες φορές όταν του το δίνω στο καπάκι μετά το θηαλσμό, μου αναγουλιάζει. Το ίδιο κάνει επίσης με τις πιπίλες. Όταν το κάνει αυτό, προσπαθώ να του βάζω τη θηλή σταδιακά στο στόμα και τον βοηθάει να τη δεχτεί καλύτερα.

Έχω πάρει κι εγώ διάφορες πιπίλες και μου κάνει εντύπωση ότι παρόλο που όλες γράφουν ότι είναι 0-3 μηνών, ποικίλουν σε μέγεθος, ίσως και γι΄αυτό να αναγουλιάζουν τα καημένα μας γιατί κάποιες είναι μεγάλύτερες.

Από κοιλιά καλά πάω κι εγώ, έίμαι σαν τριών μηνών έγκυος, κλαψ,κλαψ!!!!

Marzab σκορδάκια στη λουλουδένια σου!!!

Αχ και κάτι άλλο, εδώ και τρεις μέρες, μου έχει ξηροδερμία στο μέτωπο και έιναι χάλια το μικράκι μου. Του βάζω λίγο λαδάκι με χαμομήλι αλλά δε βλέπω μεγάλη βελτίωση , θα δούμε. εσάς έχουν???? Αν ναι, τί τους βάζετε?

Επεξεργάστηκαν by principessa

΄Πρίνσι πολύ πετυχημένη η παρομοίωση! Σε λίγο που θα του έχετε πάρει τον αέρα σε 5' θα τον έχετε έτοιμο και στην πόρτα!

Εμένα είχε αυτή την ξηροδερμία που λες στο μετωπάκι αλλά επειδή γενικά είμαι κατά στις κρέμες και τα διάφορα λαδάκια, δεν έβαλα τίποτα και πέρασε μόνο του! Τώρα είμαι ταμπουρωμένη με τη μικρή στο δωμάτιο, πφφφφ βαριέμαι!

Μόνο τριών μηνών είσαι? Καλά πας, εγώ έκλεισα τον 5ο από κοιλούμπα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκι δε το συζητάω, στη δεύτερη βόλτα θα γίνουμε ειδικοί!!!!!

Αχ σοβαρά, πέρασε μόνη της η ξηροδερμία? Τί καλά!!! Γιατί κι εμένα ο παιδίατρος μου είπε να μην του βάλω τίποτα, γιατί είναι πολύ κατά των φαρμάκων σε τόσο μικρές ηλικίες, αλλά το λυπήθηκα το μικρό μου που είναι σαν ψωροφαγωμένο και του έβαλα ελαιόλαδο το οποίο ζέστανα και του πρόσθεσα λίγο χαμομηλάκι, φυτική φόρμουλα δηλαδή από τα γιατροσόφια της μανούλας μου!!!!

Πάντως για τη κοιλιά που έλεγα, όταν επισκέφθηκα τις προάλλες τον ενδοκρινολόγο μου, όταν με είδε με ρώτησε αν κλωτσάει το παιδί!!!!!!! και του απάντησα πως εκτός κοιλιάς κλωτσάει πολύ. Οπότε καταλαβαίνεις........

Ουπς, με καλεί το καθήκον, πάω κι εγώ για άρμεγμα!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by principessa

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...