Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεεεεεεεεραααααααααα!!!Ειρηνουλαααααααααααααα!!!!!!Τι κουκλος ειναι αυτος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!Τελειο ειναι το παλικαρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οι φωτο ειναι καταπληκτικες!!!!!Μεγαλωσε το αγορι μου!!!!!!!!!Παντα γερος και χαμογελαστος!!!Γλυκουλα κουραζεσαι ε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γεια σου γλυκουλα!!κανονισε απο βδομαδα να πιουμε κανενα καφε στην πλατεια

γεια σου!!!τελειος ο μπεμπης σου!!!να τον χαιρεσαι...ναι θα το κανονισουμε και ελπιζω να σας πετυχω αυτη την φορα η ξανθια!!!χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Kαλημερούδια!!!!

Άντε βρε ειρηνάκι να κάνεις τις βόλτες σου αλλά να μπαίνεις και λίγο πιο συχνά εδώ να τα λέμε!!! Καλά είναι τέλειος ο μικρός!!!!!!!!!! Πολύ πολύ γλυκούλης!!!! Ο καλός σου πως είναι;; Πότε θα ξεκινήσει να το πατάει το πόδι;;

Κορίτσια από το βορράααα... για πείτε επειδή έχω αρχίσει και κοιτάω για καλοκαιρινές διακοπές (ω ναι..από τώρα!!), ξέρει καμιά σας αν είναι ωραία στο sani beach hotel? ¨Η γενικά που θα προτείνατε από Χαλκιδική που να έχει τέλεια παραλία με άμμο??

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ! Εδώ αρμέγομαι! Είμαι τελείως χάλια το βράδυ κατάφερα να κοιμηθώ μόνο 1 ώρα από την υπερένταση και από τις 5.30 που ξύπνησε ο γιος μου με πυρετό άλλο ένα 2ωρο τώρα το πρωί! Η μικρή δεν παίρνει το μπιμπερό και τρώει ελάχιστα, από τις 4 το πρωί που έφαγε λίγο ήπιε μόλις80μλ κατά τις 8 και άλλο τόσο στις 11. Αηδιάζει και μόνο στην αίσθηση της πιπίλας. Πώς θα τη μάθω? Σημερα θα προσπαθήσω να δώσω όλα τα γεύματα με μπιμπερό και ο Θεός βοηθός! Αληθεια οι υπόλοιπες που θηλάζετε δυσκολεύεστε να δώσετε δικός σας με μπιμπερό ή δεν έχουν πρόβλημα τα μπεμπάκια σας? Πιπίλα πιάνουν?

Ο μικρός μου έχει τρελή γκρίνια, έκανε πάλι εμετό και πυρετό! Αρχίζω να μην την παλεύω!

Χαρούλα ελπίζω εσείς να είστε πολύ καλύτερα σήμερα!

Ειρήνη κούκλος ο γιόκας σου! ΜΟυ αρέσει που έχεις διαφορετικές γκριμάτσες από την ίδια ΄στιγμή στο ρηλάξ! Σαν να βλέπεις ταινία είναι!

Γλυκούλα κράτα γερά ή καλύτερα να πέφτεις να κομάσαι (όσο γίνεται) όταν κοιμάται και το αγοράκι σου!

Άννια περαστικά κοριτσάκι! Πόσο κρατάει η σκατοίωση? Μόνο εμετό ή έχετε και διάρροια? Κάνεις και πυρετό?

Ελκαράκι και οι υπόλοιπες ελπίζω να εκμεταλλευτήκατε την πολύ ωραία μέρα και να βολτάρετε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Έλα Μαρινάκι μου, περαστικά στον μικρούλη σου!! Τι σου είπε η παιδίατρος τελικά, παίζει να είναι γαστρεντερίτιδα ή απλό κρύωμα;;

Γιατί δεν δίνεις στήθος στο μωράκι και προσπαθείς τώρα με μπιμπερό; Εμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα με το μπιμπερό, ίσως επειδή της έδωσα πρώτη φορά πολύ μικρούλα για να συνηθίζει...

Είσαι και εσύ άρρωστή;; Έχω χάσει επεισόδια, η άννια τι έχει;; Νόμιζα ότι είχαν γίνει όλοι καλά με την γαστρεντερίτιδα....

PCqNp2.png

καλησπερα κοριτσια ευτυχως ειμαι καλα και μου κρατησε αυτη η ατιμη γαστρεντεριτιδα μονο 1,5ημερα..αλλα πεθανα εμετο και διαρροια συνεχεια..εκανα και δεκατα και τελος σημερα ειμαι καλα μονο λιγο αδυναμη..τρεμω να μην κολλησει ο μπεμπουλης τιποτα και ειμαι συνεχεια με μασκα και αντισσυπτικο..το μονο θετικο ειναι οτι με την γαστρεντεριτιδα εχασα 3κιλα..

:-D

Αχ........τι θα γινει πια με τις αρρωστιες;;;Θα ηρεμησουμε ποτε;;;;;;Μαρινακι περαστικα και καλο κουραγιο κοριτσι μου...θα πρεπει να επστρατευσεις οση δυναμη σου εχει μεινει για να τα βγαλεις περα...Χριστινακι στο Σανι δεν εχω παειομως εχω ακουσει οτι ειναι ξενοδοχειο ολα τα λεφτα!!!!Στο πρωτο ποδι στη Καλλιθεα πολυ ωραια παραλια αλλα γινεται πανζουρλισμος...στο δευτερο επισης τελεις παραλιες αλλα θελει ψαξιμο!Εμεις πηγαμε μια χρονια Νικητη αλλα η θαλασσα εκει μπροστα δεν ηταν και ο,τι καλυτερο και πηγαιναμε για μπανιο σε μια αλλη παραλια εκει κοντα στον Αγη γιαννη που ηταν κοριφαια!Επισης στον ορμο Παναγιας πολυ ωραια παραλια...αυτα απο μενα!

Εμεις μολις φαγαμε!Κατεβηκαμε παλι σημερα κατω παιξαμε και περασαμε τελεια!Το απογ θα παω στη κουμπαροξαδερφη μου για καφε οποτε μαλλον θα τα πουμε παλι αυριο!Φιλακια πολλα σε ολες και περαστικα στα αρρωστακια μας...!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μπραβο βρε Αννια μου!!!Ελπιζω να τελειωνει εδω η ταλαιπωρια σας!!!3 κιλα σς μιαμιση μερα;;;;;;;;;;;;;;;;;ε...να και ενα καλο!!αν και τα περισσοτερα ειναι υγρα που γρηγορα θα αναπληρωσεις!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Αχ ρε Άννια καλυτερα να είχες τα 3 κιλά παρά αυτό που πέρασες.

Χριστίνα μου δεν την έχω πάρει τηλ. την παιδίατρο γιατί από Σεπτέμβρη που είχε ξεκινήσει ο μικρός παιδικό αρρώστησε πάρα πολλές φορές και ξέρω ότι δεν πρόκειται να μου πει κάτι ιδιατερο, απλά να δίνω αντιπυρετικά και να τρώει όσο και όποτε θέλει! Υποτίθεται ότι αύριο θα τα πηγαίναμε και τα 2 για εμβόλια για να τα δει κιόλας αλλά τώρα...δεν ξέρω τι να κάνουμε! Θα την πάρω τηλ αύριο το πρωί να μου πει! Εγώ δεν είμαι άρρωστη, ρωτάω την Άννια για συμπτώματα για να ξέρω τι με περιμένει με τον μικρό! Με το μπιμπερό επιμένω γιατί ενώ ξεκινήσαμε κι εμείς από πολύ μικρή, στην πορεία όσο περνάει ο καιρός το αηδιάζει ακομα περισσότερο. Εντομεταξύ από την αυπνία και την κούραση δεν έχω καθόλου κουράγιο να τη θηλάσω σήμερα για αυτό και είμαστε με ένα μπουκάλι στο χέρι! Θα μου πεις ότι αυτό είναι χειρότερο, αλλά κάπως πρέπει να συνηθίσει και να πίνει από το μπιμπερό! ΑΛήθεια εσένα παίρνει πιπίλα? Εμένα αναγουλιάζει και με την πιπίλα! Όταν δίνεις με το μπιμπερό τι ποσότητα πίνει και κάθε πόση ώρα?

mGKop3.png60Jvp3.png

εμενα η μικρη μαρινακι δεν μου εκανε διαρροια παρα μονο μαλακα κακα...εμετο εκανε γυρω στις 4φορες αλλα την ειχα με ρυζι λαπα μηλο και φρυγανια...2μερες εκανε να πιει νερο..οσο για συπτωματα πριν αρχισει η διαρροια και ο εμετος νιωθεις ετσι μια ψιλοενοχληση στο στομαχι και πολλα γουργουρητα δεν ειναι οτι θα το καταλαβεις νωριτερα σε πιανει σε ανυποπτο χρονο..

Άρα σίγουρα το έχει και ο Γιώργος αφού έκανε την Παρασκευή 3 φορές εμετό και 1 σήμερα, ενώ έχει και δέκατα! Πόπο ρε Άννια πολυ δύσκολο πάντως με δύο παιδιά με τόση μικρή διαφορά και να έχεις το ένα άρρωστο! Πόσο μάλλον που αρρώστησες κι εσύ!

mGKop3.png60Jvp3.png

αστα χαλια ημασταν τα ειχε αναλαβει ολα ο συζυγος αλλα και αυτος προχτες ηταν αρρωστος και ηταν αδυναμος ακομη αλλα και τι να εκανε??εγω δεν μπορουσα ουτε τα ποδια μου να κουνησω..

Ελένη μου σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες!! Αυτές οι παραλίες που λες είναι στο δεύτερο πόδι; ΕΓώ είχα πάει παλιότερα αλλά στο πρώτο.. στο δεύτερο για πολύ λίγο και δεν θυμάμαι καθόλου μέρη..

Μαρίνα μου εμένα παίρνει και πιπίλα και μπιμπερό άνετα.. την έφτυνε την πιπίλα μόνο τις πρώτες 20-25 ημέρες.. τώρα της αρέσει πολύ! Και δεν έχει και προτίμηση.. έχω διάφορες από σιλικόνη, καουτσούκ κλπ και της αρέσουν όλες.. μήπως να δοκίμαζες άλλου τύπου μπιμπερό; Πχ αν έχεις από σιλικόνη, να πάρεις από καουτσούκ ή με άλλο άνοιγμα κλπ;;

Επίσης πίνει γύρω στα 90ml συνήθως κάθε 2,5-3 ώρες..βέβαια προχθές της έδωσα μια φορά σκόνη για να αρχίσει να συνηθίζει και ήπιε 140ml!!!!!!!!! (βέβαια το επόμενο γευμα το έκανε μετά από 4 ώρες και θήλασε πολύ λίγο)...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...