Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο,τι σου πει ο γιατρος σου θα κανεις!Εμενα και η παιδιατρος και στο νοσοκομειο που τον πηγα μου ειπανε χαμομιλακι δυο φορες τη μερα βοηθαει στο αναπνευστικο και ειναι και αντισηπτικο για το λαιμο..ομως να ρωτησεις το γιατρο σου!

Μπορει να μη πρεπει να του δινεις χαμομιλι γιατι μπορει να μειωσει το γαλα του.μη κανεις κατι χωρις να ρωτησεις παιδιατρο σου

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΟΚ. ΠΡΙΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ 30ΜΛ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ. ΤΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΙΛΙΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ:P:p

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

:P:p:p:p:p:p εγω της ειπα...ευτυχως δε το φαγε αυτη!!:P:p:pΤι αλλα χαρα μου τα ιδια...υπεροχη μερα σημερα αλλα με τον συζηγο αρρωστο μονο μεχρι κατω μπορεσα να πω αλλα πηρα και το μωρο να παρει λιγο αερα κι αυτο το καημενο!Και να ξερεις αν τον πιανει κριση βηχα, θα τον βγαζεις εξω!Θα τον ντυνεις καλα,και θα τον βγαζεις εξω!Βοηθαει πολυ ο κρυος αερας!;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΕΡΑ ΤΟΥ. ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΓΜΤ:mad::mad:

μη μου στεναχωριεσαι!Θα γινουν καλα οι αντρες μας, και δε θα μαζευομαστε μετα! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερες καλημερες!!!Μολις τωρα τελειωσα το ταισμα του γιοκα μου και καθοτι περασε η ωρα....μου περασε και μενα η νυστα!!!!Φυσικα δεν ελπιζω να βρω καμια σας εδω.....εδω δε σας βρισκω τις φυσιολογικες ωρες!! :) :) :)

Μαρινακο μου.....υπομονη οποτε και βλεποντας και κανοντας!Χαρα....μπραβο βρε!!!Τελειο το σχεδιο!!!! ;) Κελακο μου.....οταν μιλας για αγορι και για κολαουζο....στον αντρα σου παει το μυαλο μου!!!:) :) :)

Ειρηνουλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Μη χανεσαι ρε παιδι μου!!Μας λειπεις!!!Ελεγα για ....τον παντελη χτες και σε σκεφτομουνα! ;)

Στεγια μου καλα να περασετε σημερις,και εσυ να καμαρωνεις και να κορδωνεσαι που θα σου λενε ποσο κουκλος ειναι ο γιοκας σου!!!Αντε αυτα ειχα να πω ...νομιζω,.....ελπιζω να σας πετυχω αργοτερα!Φιλακια σε οοοοοοοοοοοοοοοολες σας!!!

μπουμπου μου!!!και εγω σε σκεφτομουν εχτες!!!!αληθεια !εβλεπα χτες τους απαραδεκτους στην τηλεοραση και ο μπεζος ελεγε συνεχεια παντελης ελλειψη..... παντελης και προκοπης τα ειδα.εσυ και η κελι!!χιχι

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΣΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΣΑΣ

καποιος λεει βλακειες!!!!!!!!!

εννοειται οτι θα τα λες εδω και οποια μπορει να πει κατι για να βοηθησει την κατασταση ακομα καλυτερα!!!!!ευχομαι πολλα πολλα περαστικα και να ξεχασετε που βρισκονται τα νοσοκομεια.

μαρζαβακι ολα καλα ετσι?εμενα ο γιατρος μου ειπε γυρω στις 50 μερες (οταν με ειδε στις 35 μερες) δυστυχως ομως ακομα δεν εγινε τιποτα γιατι μια μερα πριν σαραντισω τρακαρε ο καλος μου και ειχαμε αλλα.... ευτυχως οχι πολυ ασχημα μονο ενα σπασιμο στην φτερνα και καρφια για αναταξη.οχι οτι δεν μπορει να κανει κατι αλλα φοβαται μην ακουμπησει πουθενα το ποδι του και πηδηχτει στο ταβανι.

μαλλακια εχουμε ακομα τα ιδια τα παλια.μονο σε ενα σημειο εχουν αραιωσει ελαχιστα,λιγο πιο πισω απο τον αριστερο κροταφο.εχουμε βγαλει ομως μια ωραιοτατη νινιδα που μυριζει σαν καμενο πλαστικο και εχουμε γεμισει και πολυ ομορφα ψιλα σπυρακια σε ολα μας το σωμα!!!για το μικρουλι μου γραφω, εχει γινει σαν αναγλυφο οταν το χαιδευεις.αλλα δεν βαριεσαι θετικη σκεψη.υπαρχει και η θετικη πλευρα στα σπυρακια,χαχαχα.

η κοιλια........

νομιζω οτι σαν εγκυος ημουν αδυνατη και σαν πρωην εγκυος ειμαι σαν τσουβαλι αδειο.σκατα αλλα δεν βαριεσαι?εκει που ειχα χασει 8 κιλα απο τα 11,5 που ειχα παρει

σκονταψα προχτες παν στην ζυγαρια και τι ειδα???

τι ειδα?

τι ειδα?

συν 3 κωλοκιλα.κυριολεκτικα εκει τα εχω παρει απο οτι διαπιστωσα

στεγια καλα ειμαστε και εμεις.προχτες καναμε εμβολιο στο ικα και το μικρο ηταν πολυ δυνατο .μονο οταν τον εξεταζε η παιδιατρος με το στηθοσκοπιο εκλαψε με το εμβολιο καθολου.φροντισα και του εκανα θορυβο με τα κλειδια μου και ειχε κολλησει ευτυχωςςςςςςςςςςςςςςς.το σκεφτομουν μερες και στεναχωρηθηκα που δεν ηταν μαζι και ο καλος μου.χτες πηγαμε παιδιατρο ολα μια χαρα!!περνουμε 34 γραμμαρια εχει παει 58 ποντους ειναι 4900 και ειναι και κεφαλας!ετσι μου ειπε ο παιδιατρος.στα 100 παιδακια περναει τα 75 και τον περνανε τα 25 και στο υψος και στο κεφαλι.χαχα δεν βαριεσαι γκομενακια θα βγαζει οπως και να ειναι αν εχει μυαλο μεσα στην κεφαλα του.

4ywWp2.png

α ωραια!!!!

γιαννουλα την πατησες και εσυ?περαστικα.

μηπως να εξαφανιστω παλι μην κολλησουμε τιποτα?

πλακα πλακα το εχω χεσει με τις βολτες και οταν μπαινω και σας διαβαζω με τις αρρωστιες λεω θα κοψω,μετα ξεχνιεμαι και ξανα βολτες.παιρνω και τον παιχτει μαζι γιατι εδω δεν μπορει να του κανει και πολλα ο πατηρ!!!!!με το που ανοιγω την πορτα να φυγουμε ξεχναμε τι ειναι το ουαααααα!!!!μες το αυτοκινητο δεν ανοιγει το ματι με τιποτα.μονο οταν εχει κινηση και μενω σταματημενη

4ywWp2.png

Ειρηνουυυυυυυυυυλααααααααααααα!!!!!!!!Παντελης ελλειψη επικοινωνιας!!!Παντελης!!!

Ρε παιδια....ποιος ειναι αυτος ο Παντελης;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!Απαραδεκτοιιιιι!!!!οοοοοοοοοοοοοοολα τα λεφταααααααα!!για πες!Πως ειναι ο καλος σου;Μεγαλωσε το αγορι σουυυυυ!!!!Βαλε καμια προσφατη φωτο να τον καμαρωσουμε!!!:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...