Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες καλησπερα!Δε μπορεσαμε να συντονιστουμε σημερις κελακο μου!;)

Εμεις το πρωι εδω χαλαρα,εστειλα τους μεγαλους του ςαντρες μου για ψωνια και αφου γυρισανε πηρα τα παιδακια μου και κατεβηκαμε κατω!Τον μικρο στο σλινγκ...κοιμοταν ολη την ωρα,επαιξε ο μεγαλος με τα παιδακια της γειτονιας,το καταευχαριστηθηκε!Με κοκκινα κατακοκκινα μαγουλα ανεβηκαμε πανω...και ηταν τοσο ωραια κατω...μονο μια φραπεδια μου ελειπε!Αχ τι ωραια που ανοιγει ο καιροοοοοοοοος!!Α:Εντωμεταξυ ο αντρας μου χαλια μπουκωμενος!αντε να δουμε ποιος εχει σειρα.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ

Ακουσε με!

Μπορει να σε στεναχωρει το γεγονος οτι κανει εμετο...αλλα ειναι καλο να βγαζει τα φλεματα εστω και με αυτο το τροπο!Το οτι κανει εμετο δε σημαινει οτι του κοπηκε η ορεξη!Αφου τρωει τα 180 του!Και 120 να φαει δε σε ενοχλει!Αν πεσει κατω απο το μισο θα ανησυχησεις!Να του βαλεις κατι κατω απο το στρωματακι του να ειναι υπερηψομενος οπως οταν ειναι στο ριλαξ στη δευτερη θεση...και συχνα ορο...Θα περασει καρδουλα μου....μην ανησυχεις θα περασει,να δεις απο δευτερα θα ειναι πολυ καλυτερα το παλικαρι σου!:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ακουσε με!

Μπορει να σε στεναχωρει το γεγονος οτι κανει εμετο...αλλα ειναι καλο να βγαζει τα φλεματα εστω και με αυτο το τροπο!Το οτι κανει εμετο δε σημαινει οτι του κοπηκε η ορεξη!Αφου τρωει τα 180 του!Και 120 να φαει δε σε ενοχλει!Αν πεσει κατω απο το μισο θα ανησυχησεις!Να του βαλεις κατι κατω απο το στρωματακι του να ειναι υπερηψομενος οπως οταν ειναι στο ριλαξ στη δευτερη θεση...και συχνα ορο...Θα περασει καρδουλα μου....μην ανησυχεις θα περασει,να δεις απο δευτερα θα ειναι πολυ καλυτερα το παλικαρι σου!:P

ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΣΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΣΑΣ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΣΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΣΑΣ

Μη το ξαναπεις αυτο!!!!!!!!!Ακου κουραστικη....και λιγα λες να μη σου πω! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ωραια αυτο καλο ειναι!Μπορει απλα να ιδρωνει ευκολα,να ειναι ετσι ο τυπος του!Ποτε ειναι να φαει παλι;

rssOp2.pngDiP1p2.png

καθε ποσες ωρες τρωει;Αν τρωει καθε 3 ωρες 180 ειναι ψιλολιγο αλλα ενα ειναι,περιμενε να δεις και το επομενο..

Επεξεργάστηκαν by ELKARAK

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΟ 2,30-3 ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΒΗΧΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΜΩΣ ΤΡΩΩΕΙ ΣΤΟ ΔΥΩΡΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 90-100

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΟ 2,30-3 ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΒΗΧΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΜΩΣ ΤΡΩΩΕΙ ΣΤΟ ΔΥΩΡΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 90-100

Ε, αρα μια χαρα ειναι ρε συ χαρα!!!!!Καλα ειναι το μωρακι σου, θα δεις!Παρακολουθησε το!χαμομιλακι του δινεις καθολου;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...