Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen said:

Καταρχην σου ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι θετικο. Κατα δευτερον.. οι σκεψεις που αποτυπωσες εκφραζουν πολλες κοπελες, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου οταν ειχα κανει εμβρυομεταφορα. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ψυχολογικη πιεση απο αυτες της μερες αναμονης της χοριακης. Κι αυτο το βραδυ θα σου ειναι δυσκολο, ευχομαι να σε παρει ο υπνος οσο το δυνατον πιο ευκολα. Να πανε ολα καλα κοριτσι μου αυριο.. ωστε τουλαχιστον να αξιζε αυτη η αναμονη. Περιμενουμε νεα σου..!❤

🥹 Πόσο όμορφο και λυτρωτικό σε όλη αυτή τη διαδικασία να υπάρχουν άτομα που νιώθουν ακριβώς  αυτά που νιώθεις !! Σε ευχαριστώ πολύ! Θα σας ενημερώσω ❤️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ναι όντως στέγια, ξέχασα να το αναφέρω αυτό

επίσης δε χρησιμοποιώ ούτε επιθέματα ούτε σουτιέν θηλασμού...μαλακώνουν τις θηλές και άλλωστε δεν στάζει και τόσο πολύ γάλα ακόμη, βάζω ενα απλό βαμβακερό σουτιέν ή ελαστικά φανελάκια και όταν είμαι μόνη σπίτι τα αφήνω να αερίζονται...:P

Mummycool απ΄ ότι ξέρω και απ' ότι μας είπαν και στο μαιευτήριο πρέπει να χρησιμοποιούμε σουτιέν (όχι με μπανέλες)! Αν δε σε βολεύουν τα θηλασμού αλλά τα άλλα ο.κ. όμως όχι κατευθείαν φανελάκι! Όσο για τα επιθέματα αφού δε λερώνεσαι πολύ καλάκάνεις και δεν χρησιμοποιείς κι εγώ νομίζω ότι χαλάνε τις θηλές! Εγώ χρησιμοποιώ κοχύλια συλλογής γάλακτος που αφήνουν το στήθος να αερίζεται το μειονέκτημα είναι ότι από τις τρυπούλες που έχει φεύγει το γάλα γιατί τρέχει πάαααρα πολύ και λερώνομαι συνέχεια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειρηνη που εισαι ?

χαρουλα εχεις καποιο νεο απο την ειρηνη?

ποια κοπελα γεννησε στο γαια?

ναι μια χαρα ειναι μιλησα εχτες μαζι της ειπε οτι θα μπει να μας πει τα νεα της καποια στιγμη αυτοπροσωπος:P

νουνου 50% εχουνε εκπτωση? εχει ωραια πραγματα να παω? εχω ενα παθος με τις τσαντες και εχω να παρω καιρο χιχιχιχχι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

το ελεγα στη μαμα μου οτι τα κοριτσια με ρωτανε...ακομα!!??? βασικα παντου αυτο με ρωτανε.σημερα πηγαμε με τα ποδια στην ντοκα που εχει τσαντες και αξεσουαρ μπας και σπασουν τα νερα...και απο τα νευρα μου ψωνισα 200 ευρω τσαντες και μποτες!!!!ευτηχως ακομη δεν πριστικαν τα ποδια μου κι ετσι μπορω και φοραω παπουτσια στο νουμερο μου....εσυ σαραντιζεις τωρα ε?

Νουνού κράτα γερά και απόλαυσε τα ψώνια σου!!! Δες το σαν ευκαιρία να ξεπαραδιαστείς!:lol: Δεν ήξερα ότι το σεξ βοηθάει και στο να γυρίσει το παιδί!!! Κοίτα να δεις πόσο καλό κάνει και στην εγκυμοσύνη δεν το έχουμε και ιδιαίτερα σε εκτίμηση!

Χαρούλα με το καλό να ξεκινήσετε τις βολτούλες! Πέρασαν κιόλας 40 μέρες ε?

Μανιταράκι εσύ στο Γαία δε γέννησες? Κι εγώ δε θέλω να πάρω απόφαση να πετάξω τα ρούχα της εγκυμοσύνης! Βέβαια ακόμα και αν αποφασίσουμε να τα χρησιμοποιήσω ξανά θα περάσουν μερικά χρονάκια! Έτσι όπως πάμε εδώ, μας βλέπω όλες να γινόμαστε πολύτεκνες! Πάντως το parents πρέπει να επιδοτείται από το κράτος αφού προάγει τόσο τη μητρότητα!!!

Στεγία μου πώς και έδωσες ξένο? Είναι λογικό να κλαίει κάποιες στιγμές το παιδάκι, εξάλλου ακομα και αν θηλάζει διαρκώς μπορεί να το κάνει για να αυξήσει και την παραγωγή σου! Δίνοντας ξένο μπορεί να σου φαίνεται ότι ηρεμεί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πεινούσε και έτσι χόρτασε, απλά το ξένο γάλα είναι αρκετά βαρύ και τα ρίχνει σε ένα ψιλολήθαργο! Άσε που αν συνεχίσεις με το ξένο, θα μειωθεί το δικό σου και είναι φαύλος κύκλος που θα σε οδηγήσει στον αποθηλασμό χωρίς να το θέλεις! ΄Συγνώμη αν γίνομαι ενοχλητική και κουραστική με αυτά που λέω, απλά το έχω ψάξει κι εγώ αρκετά γιατί ο γιος μου ήταν κι αυτός έτσι απαιτητικός και από την πρώτη στιγμή είχε κολλήσει πάνω στο στήθος μου! Δε δοκίμασα να δώσω ξένο και τώρα για να μη μπω στον πειρασμό, δεν έχω πάρει καν κουτί!

Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι τα αγοράκια είναι μάλλον πιο ζόρικα μωράκια! Οι κόρες μας τη φυλάνε για αργότερα!:wink:

Στο μαιευτήριο δίπλα μου γεννούσε μία το 10ο παιδί της!!! Ναι σωστά ακούσατε μας έβγαλαν και στην τηλεόραση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι μου έχεις απόλυτο δίκιο....

Εξάλλου δε το άντεξε το έβγαλε όλο....

Και εγώ στεναχωρήθηκα τόσο πολύ!!!!!!!!!!

Του θήλασα στις 9 και κοιμάται...

Εξάλλου ξένο είχε να πιεί από την Παρασκευή που δεν είχα τόσο πολύ γάλα ακόμα...ολόκληρο το Σαββατοκύριακο θήλαζε αποκλειστικά...

Αχχ!!Ήμουν λίγο κουρασμένη γιατί εχτές το βράδυ μου ξύπναγε κάθε μια ώρα και έπινε για πολύ ώρα κοιμόταν στο στήθος τον έβαζα στο καλάθι και στην μια ώρα ξύπναγε..

Μπορεί έτσι από την μια μέρα στην άλλη να θέλει παραπάνω γάλα?

Σε ευχαριστώ πάντως για τα λόγια σου μου έδωσες κουράγιο,γιατί από την ώρα που του το έδωσα είμαι ψιλοχάλια συναισθηματικά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

αχ ναι μακαρι να φτιαξει λιγο ο καιρος να τον βγαλω εξω πολυ το θελω να βγω και γω γιατι μπαφιασα μεσα συνεχεια

Έλα Χαρούλα μου θα φτιάξει ο καιρός και θα βγεις!!!!

Πολλά φιλάκια στον άντρακλα.....μεγάλωσε.........

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Έλα Χαρούλα μου θα φτιάξει ο καιρός και θα βγεις!!!!

Πολλά φιλάκια στον άντρακλα.....μεγάλωσε.........

ανυπομονω..... καλε ολοκληρος αντρας εγινε σε λιγο θα τον στειλω φανταρο χιχιχιχιχι εσενα πως παει εκτος απο αυτα που ειπες ολα καλα???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ανυπομονω..... καλε ολοκληρος αντρας εγινε σε λιγο θα τον στειλω φανταρο χιχιχιχιχι εσενα πως παει εκτος απο αυτα που ειπες ολα καλα???

Κατά τα άλλα όλα καλά........

Είμαι τρελαμένη με το γιό μου!!

έχω ερωτευτεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Χαρούλα δεν έχεις ξαναβγει τις τελευταίες 40 μέρες? Εγώ δε νομίζω να την παλέψω, βέβαια βοηθάει πολύ που είναι Χειμώνας γιατί την άλλη φορά ήταν Κατακαλόκαιρο και είχε αφόρητη ζέστη οπότε την 8η μέρα δεν άντεξα και βγήκα 1 ωρίτσα!

Στεγία μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά! Μπορεί για πάαααρα πολλούς λόγους να ήθελε να είναι συνέχεια στο στήθος, αλλά δεν αποκλείεται και από τη μία μέρα στην άλλη να θέλει περισσότερο! Εξάλλου αρχή είναι ακόμη, οι μαραθώνιοι θηλασμοί παίζουν πάααρα πολύ μέχρι να σταθεροποιηθεί η παραγωγή! Πάντως ακόμα και να δώσεις ξένο καμιά φορά δεν είναι λόγος για να στενοχωριέσαι! Εξάλλου ο θηλασμός κάνει καλό όταν και η μαμά και το μωρό το απολαμβάνουν!

mGKop3.png60Jvp3.png

μονο δυο φορες που πηγα στο φαρμακειο και των φωτων ειχα παει για ενα καφεδακι 2 ωριτσες αυτα οπως ειπες κανει και κρυο και δε μου κανει ορεξη να βγω παντα ενω αμα φτιαξει ο καιρος δε θα μπορω να κατσω μεσα..

στεγια μου σε καταλαβαινω μια απο τα ιδια φαντασου οτι απο πολυ πριν μεινω εγκυος ελεγα οτι με ενοχλουν τα μωρα που ξυπνανε και τρωνε το βραδυ γιατι θα μου χαλανε τον υπνο για καλη μου τυχη δε ξυπναει πολλες φορες αλλα και παλι δε με ενοχλει αν θα το εκανε αλλος θα τον ειχα σκοτωσει:D

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Mummycool απ΄ ότι ξέρω και απ' ότι μας είπαν και στο μαιευτήριο πρέπει να χρησιμοποιούμε σουτιέν (όχι με μπανέλες)! Αν δε σε βολεύουν τα θηλασμού αλλά τα άλλα ο.κ. όμως όχι κατευθείαν φανελάκι! Όσο για τα επιθέματα αφού δε λερώνεσαι πολύ καλάκάνεις και δεν χρησιμοποιείς κι εγώ νομίζω ότι χαλάνε τις θηλές! Εγώ χρησιμοποιώ κοχύλια συλλογής γάλακτος που αφήνουν το στήθος να αερίζεται το μειονέκτημα είναι ότι από τις τρυπούλες που έχει φεύγει το γάλα γιατί τρέχει πάαααρα πολύ και λερώνομαι συνέχεια!

ωραία τώρα άρχισα να σκέφτομαι μήπως δεν έχω πολύ γάλα και για αυτό δεν τρέχει...ευτυχώς σήμερα θα ρθει η γιατρός να μας ζυγίσει...

Τα φανελάκια που φοράω είναι ελαστικά, σαν μπουστάκι μωρέ που φορούσαμε μικρές...πρέπει να αρχίσω να τα φοράω ξέρω έχεις δίκιο αλλά δεν τα χωνεύω.

Ναι τα χω δει τα κοχύλια, θα στείλω τον άντρα μου να μου πάρει

i1lzp2.png

καλημερα κοριτσια μου ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση...εχτες εβαλα κατω τον αντρα μου και του αλλαξα τον αδοξαστο!@@#@.σημερα το μενου εχει περπατημα τρελο..μολις ξυπνησει ο μικρος εφυγα και εξω εχει -3 μπρρρρ.στεγια μου μη στεναχωριεσαι....πετα το ξενο και τελειωσες...να ξερεις πως οτι κι αν κανεις το κανεις για το καλο του μωρου σου.μη σε πιανει μελαγχολια...παρτο πεισματικα.τελος δεν θα του δωσεις ξενο....αλλα και να δωσεις καμια φορα μην σε παιρνει απο κατω...τα παιδακια μας να ναι καλα μονο.καλα δεν το συζηταμε οτι ο θηλασμος ειναι οτι καλυτερο...εχω σκοπο να κανω μαραθωνιους θηλασμου οπως και στο πρωτο.υπομονη.χαρουλα τρεχα εχει -50% και εχει και γ!@!ω τα κομματια.μαμυκουλ πες μου αγαπη μου το μικρο σου να σε φωναζω...φιλια σε ολες τις φιλεναδιτσες μου

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Καλημερούδια!

εμένα χθες ήταν πολύ καλό παιδί αν εξαιρέσεις το γεγονός οτι οταν τον αλλάζω

1. με κατουράει σχεδόν πάντα

2. τα ξανακάνει μόλις του βάλω καθαρή πάνα!

Μας είδε και ο γιατρός και όλα καλά. Τρώει καλά, ψήλωσε λίγο μια χαρά.

Μου είπε να μη δίνω συμπλήρωμα και για τσάι και νερό ούτε αναφέραμε.

Του είπα για τις πληγωμένες θηλές και μου είπε οτι θα με συστήσει σε μια σύμβουλο θηλασμού. Αντε να δούμε...

Ρε κορίτσια πλάκα μου κάνετε οτι σας λείπει η κοιλίτσα/?? εγώ δε θέλω με τίποτα!

Πονάω ακόμη απο την καισαρική και εκτός αυτού φοράω και κορσέ!!!!!

Νουνου νομίζω οτι είσαι η μόνη που κάνει σεξ στην παρέα!!!! χιχι!!!!

Εχει πολύ κρύο εδώ! Ο γιατρός μας είπε αν φτιάξει ο καιρός να τον βγάλουμε μια βολτίτσα. Ελπίζω το σουκου να είναι καλύτερα!

Στέγια μου προχθές και μένα έτσι έκανε ο μικρός και είχα απελπιστεί. Να μη χορταίνει με τίποτα να κλαίει και να ξυπνάει κάθε μία ώρα. Αφου έφερα να του βάλω πιπίλα. Σε καταλαβαίνω αλλά μη το βάζεις κάτω. Εγώ στο τέλος τον θήλασα ξαπλωτή. Το έχεις δοκιμάσει? και κοιμηθήκαμε και οι δύο έτσι.

αυτααααααα σε λίγο θα ξυπνήσει και θα θέλει πάλι μαμ!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!

Νουνού μου ελπίζω να γεννήσεις ΣΗΜΕΡΑ και όλας και να απέδωσε το χθεσινό 'πάρτυ' !! :wink:

Στέγια μου μην στενοχωριέσαι τόσο πολύ που έδωσες ξένο! Δεν έγινε και κάτι φοβερό, απλά προσπάθησε να μην του ξαναδώσεις μόνο και μόνο για να μην μειωθεί η δική σου παραγωγή όπως είπε και η Μαρίνα.

Εγώ είπα εχθές να πάω μια βόλτα μέχρι το mall και έβγαλα με το θήλαστρο 150ml!!!:D:D Πρώτη φορά έβγαλα τόσο πολύ γάλα από το ένα στήθος...άρα σημαίνει ότι έχει αρχίσει και παράγει περισσότερο τώρα λογικά! (βέβαια τελικά έφαγε μόνο 90ml και το άλλο το πέταξα!)

Χαρά πηγες στο γιατρό που 40ντησες;; Από λόχεια πως πας; Εγώ μην το ματιάσω αλλά από εχθές κάτι σταγονίτσες μόνο.. για να δούμε γιατί και αυτό ειναι μεγάλο σπάσιμο 40 μέρες τώρα σχεδόν!!!

Ααα... εννοείται ότι ούτε εμένα μου λείπει η κοιλίτσα πλέον.. καθόλου όμως!!!! Αντιθέτως την παρακολουθώ κάθε μέρα να δω πότε θα 'μπει' :-) (μου έλειπε όμως το μωράκι μέσα στην κοιλίτσα τις πρώτες δέκα ημέρες..αφού την έπιανα και ξεχνιόμουνα..νόμιζα ότι ήταν ακόμα μέσα το σποράκι!)

PCqNp2.png

γεια σας!!!τι κανετε?εγω περασα αλλη μια χαλια νυχτα!!οχι τοσο απο τους κολοικους, ευτυχως δεν ειχε πολους χθες, αλλα απο το γεγονος οτι δεν ηθελε να φαει και οταν τον εβαζα να θηλασει κοιμοταν κατευθειαν και δεν ετρωγε!!ολο το βραδυ σχεδον ηταν στο στηθος μηπως και φαει και τωρα οπως καταλαβαινετε ειμαι κομματια!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...