Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως το Μαρακι με τις ερωτησεις του! :)

Λοιπον,κατ΄αρχας καλες βολτες πια,και ελπιζω να ειναι παντα τοσο ησυχη οσο στη πρωτη της βολτα!Παρακατω τωρα,εγω στον μεγαλο μου το γιο που γεννησα παλι με καισαρικη ειχα ξεκινησει επαφες πριν παω στο γιατρο αλλα μετα το μηνα!Η κοιλια της εγκυμοσυνης σε εμενα εχει σχεδον φυγει...οση εχει μεινει δε νομιζω να φυγει ποτε..μαλλον ειναι απο το ξεχειλωμα! :)Τα μαλλακια του δικου μου δεν εχουν πεσει...απλα απο την αρχη δεν ειχα και πολλα!!!Δε ξερω ποτε ξαναβγαινουν....αυτα για σενα μαρακι μου!

Θα μπει τωρα καμια σας μεσα να πουμε καμια κουβεντα;;;;;;;;;ε;;;;;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερουδια.Στεγια μου κι εγω ετσι το φανταστηκα και με προβληματιζει για τα παιδια στο μελλον,θα δουμε..Χαρα οκ τοτε κανε εσυ την κορη και βολευομαι και με τον ενα...οσο για το εκκλησιαστικο κομματι μην εισαι σιγουρη ειναι στο χερι του παπα μερικοι το δεχονται.;)Μαρακι καλες βολτες,κι εμενα η κοιλια εφυγε και για ξεχειλωμα ας μην μιλησω καλυτερα εγω...:rolleyes:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

κελακο μου σ ευχαριστω που μου παραχωρεις τον εναν γιατι δε θα αντεχα να τραβομαλλιεμαι για το γαμπρο;);)

αααα καλησπερα δεν ειπα το ξεχασα εχουμε χασει τη μπαλα με τους γιουσ τησ ελενιτσας!!!

απο κοιλια καλα παμε θελουμε λιγο ακομα εκανα και της ανταυγιες μου σημερις και τωρα μαζευτηκα απο το κομμωτηριο:P:p:p

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΠΗ Η ΟΡΕΞΗ ΔΕΔΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΟΣΕΥΟΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

κελακο μου σ ευχαριστω που μου παραχωρεις τον εναν γιατι δε θα αντεχα να τραβομαλλιεμαι για το γαμπρο;);)

αααα καλησπερα δεν ειπα το ξεχασα εχουμε χασει τη μπαλα με τους γιουσ τησ ελενιτσας!!!

απο κοιλια καλα παμε θελουμε λιγο ακομα εκανα και της ανταυγιες μου σημερις και τωρα μαζευτηκα απο το κομμωτηριο:P:p:p

Χα,χα,χα,χα,δεν θα το αντεχα...:):)Αααααα και εχω κι εγω γιο, για τα κοριτσια που τους αρεσουν οι ωριμοι αντρες γιατι κοντευει τα 7...:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΠΗ Η ΟΡΕΞΗ ΔΕΔΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΟΣΕΥΟΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ

Σε καταλαβαινω απολυτα,κουραγιο Χαρουλιτα μου και να ξερεις οτι προσευχομαι κι εγω για ολα τα μωρακια μας να ειναι καλα,μεσα απο την καρδια μου να γινει γρηγορα καλα.....................Σημερα θα φυγω,παω στην μαμα γιατι αυριο πρεπει να παω σε ενα κεντρο εκμαθησης,ξεκινανε τα μαθηματα υπολογιστων,μαλλον θα τα πουμε Δευτερα γιατι το πρωι θα ειναι εδω να κανω τις δουλειες που λεγαμε...φιλακια πολλα.:-D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Έλα Χαρά μου σου εύχομαι και εγώ να είναι προσωρινή αυτή η έλειψη όρεξης που έχει ο μικρούλης!! Από πυρετό πως πάει;; Γενικά πότε σου είπαν ότι θα πρέπει να ανησυχείς και να τον πας να τον δούνε;

PCqNp2.png

ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΤΕ Η ΟΡΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΕΙΧΕ ΟΡΕΞΗ ΟΜΩΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΕΦΑΓΕ 180 ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΗΧΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΛΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΗΧΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΕΑ Μ ΑΥΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΑΛΑ... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ0Ο ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΩ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΒΗΧΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΓΜΤ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΙ. ΕΣΕΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Αχχ βρε Χαρά μου τι να πω.. μακάρι να είναι περαστικό και το βράδυ να είναι καλύτερα και ορεξάτος!! Είναι μεγάλη ταλαιπωρία τώρα και αυτό, το καταλαβαίνω.... αλλά τι να κάνεις; Γι'αυτό υπομονή μόνο και μην κλαις όσο μπορείς.. κακό στον εαυτό σου κάνεις αλλά και στον μικρούλη που καταλαβαίνει τη διάθεσή σου..!!

Και εμένα η μικρούλα μου εδώ μεγαλώνει και μας τρελαίνει με τα νάζια, γλύκες, γρίνιες, γελάκια που κάνει!! :) Κοίταγα πριν λίγες ημέρες τις φωτογραφίες από το μαιευτήριο.. τι μικρούλια που ήταν εεε;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...