Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πρωτον...εχω δυο γιους οποτε δοξα το θεο...ολες θα παρετε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Δευτερον ...αστην αυτη να κοπανιεται....παλι γιο θα κανει...!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Λορετακι ξεμυτιζεις σιγα σιγα!!Μπραβο σου!!!Θα σε βοηθησει και ψυχολογικα να βγαινεις οποτε μπορεις!Εγω πριν απο μιση ωριτσα,πηρα τα αγορια μου τον ενα στο σλινγκ και τον αλλο απο το χερακι και πηγαμε μια βολτιτσα εδω στο τετραγωνο....και καμαρωνα σα....γυφτικο σκεπαρνι!!!!!:P:p:p

Βρε κοριτσακι κι εγω εχω 3 κορες.Τη μια αστην σας πεφτει μεγαλη αλλα οι αλλες δυο ειναι κουτι,οποτε κατσε καλα.....:tongue::tongue:Οχι που δεν θα καμαρωνες με 2 παιδαρους.:-D:-D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να πω δε νομίζω, χτες είχε ψαράκι με πατατούλες αλλά γενικά ήταν λίγο περισσότερο από ότι συνήθως δύσκολος στο φαγητό τις τελευταίες μέρες. Άλλο σύμπτωμα δεν έχει προς το παρόν, για να δούμε! Τα έκανε και η μπουμπού νομίζω πάω να δω τι μου επιφυλάσσει η μοίρα κι από εκεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διάρροια δεν έχει...προς το παρόν. Το μόνο θετικό είναι ότι ακολουθεί Σκ και θα είναι και ο μπαμπάς του εδώ για να τα κρατήσουμε λίγο μακρυά!

Μαρινακι μου τι παθατε παλι κι εσεις...:(Τι εγινε βρε παιδια,μας ματιασανε;;Που θα παει θα περασουν ολα...Εμενα μου ειχε πει η παιδιατρος το μωρο στο δωματιο και να μην βγαινει απο εκει ουτε να μπαινουν τα αλλα,προσπαθησε οσο μπορεις να το απομονονεις και να πλενεις καλα τα χερια σου πριν πας,μη σου πω να βαζεις και οινοπνευμα....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Δε προλαβαίνω...Κάνω καθαριότητα και έχω να σιδερώωωωωωωωωσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......

Πιστεύω το βράδυ να σας σχολιάσω όλες μια προς μια......

Εγω σιδερωωωωωωωωωσα.Τι ειναι αυτο το πραγμα,ουτε ξενοδοχειο να ειμασταν..Παω τωρα να τα βαλω και στη θεση τους...:mad:Οπως βλεπετε για την σοκολατοπιτα εκανα τον Κινεζο,οχι,οχι δεν θα υποκυψω εγω με εσας,θα κρατηθω,ειμαι υπερανω σοκολατοπιτας εγω:rolleyes:,εχω και 10 να χασω λεμε.:evil:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Να σας ρωτήσω και κάτι τελευταίο! Τα ακούτε αν κάθονται μόνα τους στο δωμάτιο? Είναι και που θηλάζει, την ταίζω στο δύωρο την ημέρα, οπότε μαζί με το ρέψιμο και το άλλαγμα θέλει κανένα 30' τουλάχιστον! Αν είμαστε οι τρεις μας άντε να πείσω το Γιώργο να μείνει μόνος του σε άλλο δωμάτιο! Αλήθεια εσύ Κελή την 3η κόρη σου την έχεις στο σπίτι ή σταθμό? Πόσο χρονών είναι? Κάθεται μόνη της? Βομβαρδισμός ερωτήσεων!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω και κάτι τελευταίο! Τα ακούτε αν κάθονται μόνα τους στο δωμάτιο? Είναι και που θηλάζει, την ταίζω στο δύωρο την ημέρα, οπότε μαζί με το ρέψιμο και το άλλαγμα θέλει κανένα 30' τουλάχιστον! Αν είμαστε οι τρεις μας άντε να πείσω το Γιώργο να μείνει μόνος του σε άλλο δωμάτιο! Αλήθεια εσύ Κελή την 3η κόρη σου την έχεις στο σπίτι ή σταθμό? Πόσο χρονών είναι? Κάθεται μόνη της? Βομβαρδισμός ερωτήσεων!

Α δεν εχω προβλημα,ξεκιναω.Η κορη μου τον Μαιο θα κλεισει τα 3,εδω που ειμαι ουτε για πλακα δεν εχει παιδικο,οποτε ειναι σπιτι και θα παει του χρονου προνηπιο.Το μωρο το ακουω γιατι εχω ανοιχτη την πορτα αλλα ειναι και το σπιτι ετσι που βοηθαει.Δεν καθεται μονη της ερχεται μαζι μου,οταν ειναι τα αδερφια της ειναι καλυτερα,μονη της ειναι γκρινιαρα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλά είσαι άξια συγχαρητηρίων που έχεις 4 παιδιά, τα 2 σπίτι όλη μέρα μόνη σου μαζί τους, κάνεις και τις δουλειές, μαγειρεύεις και παρόλα αυτά σουλατσάρεις και στο ίντερνετ! Εγώ μπορώ να μπω μόνο όταν κοιμάται ή όταν είναι ο μπαμπάς του εδώ και ασχολείται μαζί του! Αλλιώς...κολαούζος ο Γωγουλης! Λες μεγαλώνοντας να παίζει λίγο περισσότερο μονος του? Το ελπίζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλά είσαι άξια συγχαρητηρίων που έχεις 4 παιδιά, τα 2 σπίτι όλη μέρα μόνη σου μαζί τους, κάνεις και τις δουλειές, μαγειρεύεις και παρόλα αυτά σουλατσάρεις και στο ίντερνετ! Εγώ μπορώ να μπω μόνο όταν κοιμάται ή όταν είναι ο μπαμπάς του εδώ και ασχολείται μαζί του! Αλλιώς...κολαούζος ο Γωγουλης! Λες μεγαλώνοντας να παίζει λίγο περισσότερο μονος του? Το ελπίζω!

Ναι,ναι σουλατσαρω..:tongue:Εγω την βαζω και πανω στο γραφειο μαζι μου την ωρα που σας γραφω και με πειραζει κιολλας,την αλλη φορα με εβαφε,:)οταν ειναι μονη της δεν παιζει ακομα και οταν κανει ποδηλατο μου λεει ελα να με δεις,ενω οταν ειναι τα μεγαλα ειναι καλυτερα παει μαζι τους,ασχετα αν σκοτωνονται και κανω τον διαιτητη..:tongue::tongue:Δεν μπορω να σου πω να ελπιζεις η οχι γιατι ειναι και στο παιδι....

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΕΛΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΕΛΑΚΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 1)ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ 2)ΚΕΛΑΚΟ ΜΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΕΣ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?????????????? ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΕ ΣΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΤΥΧΕ????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

καλησπερα περα ως περαααααααααα!!!!!!!! περαστικα σε ολα τα ανησυχα νιατα τις παρεας.χαρουλιτα περαστικα στον παιδαρο!!!

μαρινακο ελπιζω να ειναι κατι τυχαιο απο το φαγητο και να μην ειναι κατι πιο σοβαρο να σας περασουν ολα γρηγορα!!!

ελακο εγω καμαρωνω με το ενα που εχω ποσο μαλλον εσυ με τα δυο,ουαου λεμε.

στεγια κουραγιο με το σιδερο!εγω τα κοιταω τοσες μερες που ειναι στην λεκανη.......

αν δεν μοπυ μιλησουν εκει θα μεινουν.δεν την παλευω καθολου με το σιδερο

αννια αν υποψιαστω οτι εισαι εγκυος δεν θα πηδηχτω απο το παραθυρο......

θα πηδηχτω στο παραθυρο.(αχ τι θυμηθηκα τωρα.........)πανε 7 μηνες που εχω να δω χαρα.τι να κανουμε?

4ywWp2.png

Λοιπόν γρήγορα γρήγορα..

Χαρούλα μου μακάρι να τελειώσει επιτέλους ο "εφιάλτης"σας...

Μαρινάκι μου γλυκό ελπίζω να έφταιγε το φαγητό και να ξέρεις πως αν ναι δε θα σε πούμε κακή μαγείρισσα ;);););)...

Κελάκο μου όπως τα είπες μου έλειψαν πολλά πράγματα μεγαλώνοντας σε χωριό...

Λορέττα μου τέλεια όταν βγαίνουμε βολτούλα εε?Η αλήθεια εμείς καφεδάκι με το μικρό δεν τον έχουμε πιει...Ίσως το σαββατοκύριακο...

ΑΑ!!Το εμβόλιο το κάνατε?Εμείς αύριο το πρωί στις 9:30...

Χριστίνα στείλε μου το άλλο μισό ταψι από την σοκολατόπιτα....(Αν έχει περισσέψει,που το ελπίζω..)

Ειρήνη που χάθηκες?Αρχίσαμε τις βόλτες?Ο σύζυγος πώς πάει?

Ελένη είναι να μην καμαρώνεις με τέτοια κουκλιά?????

Πολλά φιλάκια σε όλες σας..Πάω για ύπνο...Σίδερο έκανα το 1/4 τα υπόλοιπα η μαμά μου.....

Αύριο θα έρθουν οι φιλενάδες μου με τους άντρες τους....Οπότε σκούπισμα σφουγγάρισμα και ξέρετε τώρα....

Ο Πρίγκιπας καταπληκτικός κοιμάται τρώει και με τρελαίνει με τις γλύκες του....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κοριτσάρες μου!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερες καλημερες!!!Μολις τωρα τελειωσα το ταισμα του γιοκα μου και καθοτι περασε η ωρα....μου περασε και μενα η νυστα!!!!Φυσικα δεν ελπιζω να βρω καμια σας εδω.....εδω δε σας βρισκω τις φυσιολογικες ωρες!! :) :) :)

Μαρινακο μου.....υπομονη οποτε και βλεποντας και κανοντας!Χαρα....μπραβο βρε!!!Τελειο το σχεδιο!!!! ;) Κελακο μου.....οταν μιλας για αγορι και για κολαουζο....στον αντρα σου παει το μυαλο μου!!!:) :) :)

Ειρηνουλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Μη χανεσαι ρε παιδι μου!!Μας λειπεις!!!Ελεγα για ....τον παντελη χτες και σε σκεφτομουνα! ;)

Στεγια μου καλα να περασετε σημερις,και εσυ να καμαρωνεις και να κορδωνεσαι που θα σου λενε ποσο κουκλος ειναι ο γιοκας σου!!!Αντε αυτα ειχα να πω ...νομιζω,.....ελπιζω να σας πετυχω αργοτερα!Φιλακια σε οοοοοοοοοοοοοοοολες σας!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου εμεις σαρραντησαμε εχθες την πήγαμε στην εκκλησία κυρία η μικρη ουτε μα ούτε μου μετά πήγαμε για περπάτημα με τον άντρα μου και μετα για καφέ και δεν μας ενόχλησε καθόλου!Α και αντικειμενικά εχει ομορφήνει παρα πολύ και ο παιδίατρος μας είπε οτι μάλλον εχεις μπλέ ματάκια!φτου της το καλό μου!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο κανατε σ@ξ πριν πατε γιατρό?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...