Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευτυχως...γιατι οπως εχει καταλαβει ...η συμπεθερα σου ειναι τελειως ανεπτροκοπη!!!!Παντελης ελλειψη προκοπης!!!Παντελης!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αννια μου αφου σου ειπε η γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο...τι αλλο να κανεις εκτος απο υπομονη;;;;(σιγουρα δεν εισαι εγκυος κοπελια;;;;;;;;;;;;;;;;:tongue:)

Κοριτσακι τι θα γινει;;;;Συμπεθερευεις κι αλλου;;;;;Εχω κανει κονε τοσο καιρο και μου τα γυρνας;;;:tongue::tongue:Κανονισε την πορια σου..

Y0zHp2.png?OgArctsO

φυγατε ολες??00020461.gif

sig.asp?img=ad1

Λοιπον Αννια,με εβαλες σε περιεργια να δω ποια θα ξαναμεινει πρωτη εγκυος στο καφε μας!!!Εκτος απο εμενα φυσικα..:tongue::tongue:Και σταματα να κλαις,εγω πρεπει να κλαιω που μιλαω μονη μου παλι....:)Ουτε η συμπεθερα δεν με θελει πια....:(:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

δεν μπορεις να καταλαβεις απο μονη σου αν ειναι αλλεργικο πρεπει να στο πει ο παιδιατρος,εμενα στον γιο μου μου το ειχε πει (οτι ειναι αλλεργικο) που ειχε συνεχεια χουρ χουρ και δεν μου εδινε μασκα,ομως δεν ειχε αλλα συμπτωματα,δηλαδη καταροη η πυρετο,αυτο θα μπορουσε να ειναι σημαδι,εσενα εχει αλλα συμπτωματα;;;;

Δεν έχει προς το παρόν άλλα συμπτώματα!

Τα νεύρα μου...ο μικρός έκανε 2η φορά εμετό σήμερα, η μικρή εξακολουθεί να μη θέλει να φάει κι εμένα μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι!!!:twisted:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα!!!!

Πήγα για καφέ το πρωι με φίλες μου και τα νινιά μας και ήταν πολύ ωραία. Φυσικά δε προλάβαμε να μιλήσουμε γιατί το ένα εκλαιγε, το αλλο (μεγαλυτερο), ετρεχε, το αλλο ετρωγε...οποτε καταλαβαινετε...!!!!

Ο δικός μου αφού μας τρελανε εχθες (κοιμηθηκε στις 12), σημερα ειναι καλό παιδάκι και ξεκουραζεται...

mammycool λες να κανω τσαμπα τη διαιτα? :evil::evil::evil: Δε βλέπω διαφορά στα κακά...Σκέφτομαι μήπως τον πειράζει η κότα τελικά...Αν κόψω και την κότα στο τέλος θα τρώω αέρα κοπανιστό...

Χριστινάκι μου ετσι μου είπε ο γιατρός οτι ειναι απο το γάλα... τι να πω..οτι μου λεει κανω προς το παρον...

Χαρα τι να πω...περαστικα στο μικρό σου! Να γινει γρήγορα καλά...

Αννια και συ κουράγιο!

Angie να βάλεις το μωρό στο στήθος οσο πιο σύντομα γίνεται. Να προσέχεις τις θηλές σου και οταν με το καλό το φέρεις σπίτι να θηλάζεις οσο πιο πολύ μπορείς (τον πρώτο καιρό). Μη βάλεις πρόγραμμα σ'αυτό... Δεν υπάρχουν δυσκολίες. Η δική μου περίπτωση με τη δίαιτα δεν είναι συνηθισμένη...

μαρινάκι υπομονή και συ με τα μικρά...

Μας τρελαίνουν καμιά φορά...

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:cry:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μαρινάκι μήπως κόλλησε ο γιος σου τη γνωστή γαστρεντερίτιδα;;

Λορέττα όταν βγηκες για καφέ είχες πάρει και γάλα μαζί σου ή τον θήλασες έξω;;

Η σοκολατόπιτα δεν μου πέτυχε..έγινε σαν κέηκ και όχι υγρή όπως μου είπες Χαρούλα... παρόλα αυτά έχω ήδη φάει το μισό ταψί...:|:neutral::|

PCqNp2.png

Η σοκολατόπιτα δεν μου πέτυχε..έγινε σαν κέηκ και όχι υγρή όπως μου είπες Χαρούλα... παρόλα αυτά έχω ήδη φάει το μισό ταψί...:|:neutral::|

Χριστινάκι είχα πάρει γάλα! Αλλά κοιμόταν και δεν έφαγε. Του το έδωσε μετά ο μπαμπάς του... εχω πεταξει κανα δυο φορές και το λυπάμαι το γαλατάκι... Εξω δε θηλάζω, ντρεπομαι να σου πω την αλήθεια!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κοριτσακι τι θα γινει;;;;Συμπεθερευεις κι αλλου;;;;;Εχω κανει κονε τοσο καιρο και μου τα γυρνας;;;:tongue::tongue:Κανονισε την πορια σου..

Πρωτον...εχω δυο γιους οποτε δοξα το θεο...ολες θα παρετε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Δευτερον ...αστην αυτη να κοπανιεται....παλι γιο θα κανει...!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Λορετακι ξεμυτιζεις σιγα σιγα!!Μπραβο σου!!!Θα σε βοηθησει και ψυχολογικα να βγαινεις οποτε μπορεις!Εγω πριν απο μιση ωριτσα,πηρα τα αγορια μου τον ενα στο σλινγκ και τον αλλο απο το χερακι και πηγαμε μια βολτιτσα εδω στο τετραγωνο....και καμαρωνα σα....γυφτικο σκεπαρνι!!!!!:P:p:p

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

α....καλα.....ΕΥΤΥΧΩΣ δε σου πετυχε να λεμε δηλαδη.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Δε προλαβαίνω...Κάνω καθαριότητα και έχω να σιδερώωωωωωωωωσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......

Πιστεύω το βράδυ να σας σχολιάσω όλες μια προς μια......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τελικά τη γαστρεντερίτιδα την έχει στο τσεπάκι ο Γώγος! Και 3η φορά εμετό! Για πες το κολπάκι Άννια που τα πέρασες για να μην κολλήσει και η μικρή!!! Ήδη βέβαια έκανε κι αυτή κάτι εμετούς!Ας μην κολλήσει η μπουμπού κι αυτό ρε γμτ!

mGKop3.png60Jvp3.png

ωχ μαρινακι μου...............περαστικα ρε κοριτσι μου...εχει και διαρροια;πρεπει να τον κρατησεις οσο το δυνατον πιο μακρια απο το μωρο....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εχει καποιο αλλο συμπτωμα;υπαρχει περιπτωση να μην ειναι γαστρεντεριτιδα;μηπως κατι που εφαγε τον πειραξε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...