Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας, γεια σας!!!!!

Αυτές τις μέρες μετά βίας που προλαβαίνω να πάω τουαλέτα:(:(:(:(. Βλέπετε το καλό μου έχει αυξήσει τα γεύματά του μειώνοντας παράλληλα τις ώρες του ύπνου κατά τη διάρκεια της ημέρας, έτσι όταν γλαρώσει το ματάκι του τρέχω πανικόβλητη να μαζέψω τον ασυμάζευτο!!!!!

Χαρά εύχομαι επιτέλους να ηρεμήσετε από αυτήν την κατάσταση...

Χριστίνα, πιστέυω πως οι περισσότερες βιώνουμε το δίλημμα αν τα κακομαθαίνουμε ή όχι. Ή μάλλον να πω καλομαθαίνουμε!!!!!!!

Μαρίνα κι εγώ όταν έρχεται το σαββατοκύριακο ανασκουμπώνομαι η κυρία Παναγιωταράααααα γιατί λογικά όλο και κάποιος θα χτυπήσει το κουδούνι!!!!΄

Α, και το βασικότερο!!!! Σοκολατόπιτα??????? Μολύβι και χαρτί γρήγορα!!!!! Εγώ σήμερα σαβουριάζω ένα pannetone που είναι σκέτη κόλαση!!!! (αλλά ετοιματζίδικο εννοείται!!!!)

Επεξεργάστηκαν by principessa

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

BΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΕΣ ΘΗΛΑΖΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ Κ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΕΣ??ΒΛΕΠΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ...ΚΑΙ ΛΕΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ

1 1/4 ΦΛΙΤΖ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ

3/4 ΦΛ. ΤΣ. ΖΑΧΑΡΗ

1/4 ΦΛ.ΤΣ. ΚΑΚΑΟ

1 Κ.ΓΛ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΜΠΑΟΥΤΕΡ

1 ΒΑΝΙΛΙΑ

1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

1/2 ΦΛ.ΤΣ. ΓΑΛΑ

2 Κ. Σ. ΒΙΤΑΜ ΛΙΩΜΕΝΟ

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ Θ ΑΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΦΥΧΤΗ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΣΟ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ ΚΑΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΙΣ

1ΦΛ.ΤΣ ΖΑΧΑΡΗ

1/3 ΦΛ.ΤΣ ΚΑΚΑΟ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ 1 1/3 ΦΛ.ΤΣ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΘΕΛΕΙ 170-180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 45-50 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΕΙΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΜΕΡΟ ΛΙΓΟ ΑΜΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΜΑ Σ ΑΡΕΣΕΙ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Angie με το καλό να έρθουν τα γεννητούρια σου!!!!!!

Δεν ξέρω αν υπάρχει συγκεκριμένη συμβουλή, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι αν θέλεις πραγματικά να θηλάσεις, θα βρεις μόνη σου τη μαγική φόρμουλα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις δικές σου και του παιδιού σου. Και κάτι άλλο, γράψε στα παλιά σου τα παπούτσια συμβουλές από μανάδες, πεθεράδες, ξαφέρφες, συναδέλφους και σία και θα βρεις σίγουρα τον τρόπο. Προσωπικά θηλάζω αλλά όχι αποκλειστικά και τα κατάφερα μετά από πολύ θέληση, αφού το μωράκι μου δυσκολευόταν πολύ να θηλάσει στην αρχή και παράλληλα είχα και επίπεδες θηλές.:(:(:(:(:( Γι' αυτό σου λέω αν θες πραγματικά να θηλάσεις θα τα καταφέρεις!!!!!!

Υ.Γ και μην αγχώνεσαιιιιιιιιιι!!!!

Διαφημίσεις

πω πω χαρα θα με κανεις τοφαλα εκει που λεω να κοψω τα γλυκα εκει τα ξανααρχιζω...ρε κοριτσια εχω καθυστερηση 8μερες και οχι δεν ειμαι εγκυος..αλλα δεν αντεχω αλλο ποτε θα ρθει??εχοω πρηστει σαν μπαλονι,ποναει η κοιλια μου η μεση μου..ο γιατρος μου ειπε ειναι φυσιολογικο αλλα για ποσες μερες??

:-D

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΧΙΧΙΧΙΧ!!!

ευτυχως...γιατι οπως εχει καταλαβει ...η συμπεθερα σου ειναι τελειως ανεπτροκοπη!!!!Παντελης ελλειψη προκοπης!!!Παντελης!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αννια μου αφου σου ειπε η γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο...τι αλλο να κανεις εκτος απο υπομονη;;;;(σιγουρα δεν εισαι εγκυος κοπελια;;;;;;;;;;;;;;;;:tongue:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

χαρά περαστικά και από μένα, εύχομαι να ηρεμήσετε γρήγορα

μαρίνα28 κάπου το χα διαβάσει στο site του mothercare νομίζω...κι εμένα μου φάνηκε περίεργο ίσως δεν αντέχει πολλούς βρασμούς...

λορέτα αμάν βρε κορίτσι μου...πάντως κι εμένα κάπως έτσι ήταν, 3 φορές αίμα και 3-4 μέρες πράσινα και η γιατρός δεν μου πε κάτι για τη διατροφή, τη ρώτησα να κόψω το γάλα και μου πε ότι μπορεί να ναι άπειρα πράγματα και ότι δε θα βγει κάτι

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

πω πω χαρα θα με κανεις τοφαλα εκει που λεω να κοψω τα γλυκα εκει τα ξανααρχιζω...ρε κοριτσια εχω καθυστερηση 8μερες και οχι δεν ειμαι εγκυος..αλλα δεν αντεχω αλλο ποτε θα ρθει??εχοω πρηστει σαν μπαλονι,ποναει η κοιλια μου η μεση μου..ο γιατρος μου ειπε ειναι φυσιολογικο αλλα για ποσες μερες??

Never say never my dear!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Καλά μιλάμε η λέξη "καθυστέρηση" μου προκαλεί έναν σχετικό πανικό!!!!

Υπομονή Annia μου και θα δείξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ γιατί μπήκα ντε και καλά για 10 λεπτά και σε λίγο θα συμπληρώσω την ωρίτσα μου!

Χαρά πάω να την φτιάξω ΤΩΡΑ!!!! Πω πω τι μου έκανες...!!!

Angie θα συμφωνήσω με την πρίντσι ότι δεν υπάρχουν συνταγές για το θηλασμό.. ούτε οδηγίες! Θα σου έρθει φυσικά αρκεί να το θέλεις!!!

PCqNp2.png

Μπραβο χριστινακι μου!!!Τρεεεεεεεχααααααααααααααα!!!Και....μολις τελειωσεις...ε...στειλε και κατα δω κανα κοματι....ξερεις εσυ! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

χαχαχααχ.. ξέρω ξέρω... εσύ αντί να φτιάχνεις δύο φαγητά κάθε μέρα γιατί δεν κάνεις και κανένα γλυκο;;;

Λοιπόν έτοιμη.. ειναι πανεύκολη!! Μόλις μπήκε και στο φούρνο! Όμως επειδή με ξέρω και ξέρω ότι θα την σαβουριάσω όλη πριν προλάβει να την δει άλλος άνθρωπος, στο πασπάλισμα μειωσα αισθητά την ποσότητα ζάχαρης και κακάου.. για να δούμε τι θα βγει!!

(Και μ'αρέσει που ήμουνα υπερήφανη σήμερα που βγήκα βόλτα, πήγα περίπτερο και κρατήθηκα να μην πάρω σοκολάτα...:rolleyes::rolleyes:)

PCqNp2.png

μα να ειμαι εγκυος ενω καναμε μονο με προφυλακτικο??τοσο καρπερος ειναι πια??θα του κανω στειρωση..:oops::lol:δεν νομιζω γιατι την τριτη πηγα στο γυναικολογο και μου εκανε κολπικο υπερηχο να δουε πως παμε του ειπα και για την καθυστερηση και μου ειπε οτι δεν φαινετε να ειμαι εγκυος..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...