Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ααα,και στριτζο δεν εισαι καθολου,ουτε εγω ηθελα ποτε κοσμο,ειδικα αυτη την εποχη.Εχουμε τα ξενυχτια,την προσαρμογη,τα υπολοιπα παιδια,τις δουλειες του σπιτιου και τις αρρωστιες να καραδοκουν.Εγω οταν μπηκα με βρογχιολιτιδα στο νοσοκομειο μετα δεν ηθελα να ερχεται κανεις,εγινα πολυ επιφυλακτικη,νομιζω οτι καλο ειναι οταν η μαμα νιωθει ετοιμη τοτε να αρχιζει τις παρεες και τις επισκεψεις...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μου εδωσε αερολιν 2 ψεκασμους καθε 4 ωρες, ατροβεν 2 ψεκασμους καθε 4 ωρες και φλιξοταιντ πρωι βραδυ επισης 15 σταγονες πρωι μεσημερι βραδυ σολντεσαλιν και αμοχιλ π-μ-β αυταααααααααααα

μαρινακι τον εβγαζα λιγο εξω μπορει να κολλησε οπουδηπουτε μου ειπε να ηταν καποιθος με ιωση να φτερνιστηκε πχ να πηγε στη μπλουζα μου και να τριφτηκε ο μικρος και να κολλησε η οτιδηποτε αλλο γι αυτο μου ειπε χερια-προσωπο πλυσιμο και αλλαγμα μπλουζα μολις γυριζω απ εξω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ,ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 25 ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΡΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ....ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΜΕ ΧΕΙ ΛΟΥΣΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ!

ΧΑΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΛΥΛΙΤΟΣ ΣΟΥ??ΚΡΥΩΣΕ ΠΑΛΙ?ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΒΓΗΑΚΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ :-) ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ?ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ!

ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΣΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ?

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ηρθα κι εγωωωωωωωωωωωωω!!!!αμαν βρε χαρα μου.....αμαν!τι να πω βρε κοριτσι μου....δεν εχει μεινει και τιποτα αλλο για να παρει το παλικαρι σου....εισπνεομενα...σταγονες...αντιβιωση....τι να πω....μονο γρηγορα περαστικα και...οριστικα αυτη τη φορα!!!Κελακο μου μη το καθυστερεις το αμκα..τιποτα δεν ειναι!Εμενα ρε παιδια...οταν ειναι να ερθουν ανθρωποι δικοι μου ή φιλοι μου πραγματικα χαιρομαι πολυ και περιμενω πως και πως!Καθολου εκτος προγραμματος δε βγαινω και ο,τι κανω το κανω με χαρα...ασε που ειναι και παρεα για μενα που ειμαι ολο το πρωι σπιτι μονη μου....Τωρα αν ειναι να ρθουν τιποτις θειαδες του αντρος ή φιλες της πεθερας μου..ε...το χαρακιρι δε το γλιτωνω!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ,ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 25 ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΡΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ....ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΜΕ ΧΕΙ ΛΟΥΣΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ!

ΧΑΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΛΥΛΙΤΟΣ ΣΟΥ??ΚΡΥΩΣΕ ΠΑΛΙ?ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΒΓΗΑΚΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ :-) ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ?ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ!

ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΣΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ?

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

καλως την που εισαι εσυ σε εχω χασει!! αντε με το καλο σου ευχομαι και ολα καλα θα πανε καθε μωρο ειναι διαφορετικο οπως και καθε μανουλα εχει το δικο της τροπο. ο παιδιατρος ειναι πολυ καλος και οσο ειμασταν στο νοσοκομειο επερνε καθε μερα τους γιατρους και ρωταγε την εξελιξη μας εχω θα στεναχωρεθω που θα αλλαξω περιοχη και θα πρεπει να αλλαξω και γιατρο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Τωρα αν ειναι να ρθουν τιποτις θειαδες του αντρος ή φιλες της πεθερας μου..ε...το χαρακιρι δε το γλιτωνω!!!

καλοοοοοοοοοοοοοοοο;););)

ελπιζω γρηγορα και οριστικα αυτη τη φορα γιατι αμαν πια δε μπορω αλλο:mad:

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ε, μα με το δικιο σου κοριτσι μου....δεν υπαρχει χειροτερο απο το να βλεπεις το μωρακι σου να ταλαιπωρειται ετσι!!!Αντζυ με το καλο κουκλιτσα μου!!!Εφτασε το πληρωμα του χρονουυυυυυυυυ!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ε, μα με το δικιο σου κοριτσι μου....δεν υπαρχει χειροτερο απο το να βλεπεις το μωρακι σου να ταλαιπωρειται ετσι!!!Αντζυ με το καλο κουκλιτσα μου!!!Εφτασε το πληρωμα του χρονουυυυυυυυυ!!!!!

ασε που απο τη στεναχωρια μου ολο τρωω και θα γινω σα βοδι παλι απο το πρωι εχω τσακισει μισο ταψι σοκολατοπιτα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ηρθα κι εγωωωωωωωωωωωωω!!!!αμαν βρε χαρα μου.....αμαν!τι να πω βρε κοριτσι μου....δεν εχει μεινει και τιποτα αλλο για να παρει το παλικαρι σου....εισπνεομενα...σταγονες...αντιβιωση....τι να πω....μονο γρηγορα περαστικα και...οριστικα αυτη τη φορα!!!Κελακο μου μη το καθυστερεις το αμκα..τιποτα δεν ειναι!Εμενα ρε παιδια...οταν ειναι να ερθουν ανθρωποι δικοι μου ή φιλοι μου πραγματικα χαιρομαι πολυ και περιμενω πως και πως!Καθολου εκτος προγραμματος δε βγαινω και ο,τι κανω το κανω με χαρα...ασε που ειναι και παρεα για μενα που ειμαι ολο το πρωι σπιτι μονη μου....Τωρα αν ειναι να ρθουν τιποτις θειαδες του αντρος ή φιλες της πεθερας μου..ε...το χαρακιρι δε το γλιτωνω!!!

Κοπελια θες να πεις κατι;πες το ξεκαθαρα,,,,,{εγω δεν ειμαι σαν κι εσενα θελω κοσμο}...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Εχω ξαναβγαλει αμκα στα αλλα 3.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

μου εδωσε αερολιν 2 ψεκασμους καθε 4 ωρες, ατροβεν 2 ψεκασμους καθε 4 ωρες και φλιξοταιντ πρωι βραδυ επισης 15 σταγονες πρωι μεσημερι βραδυ σολντεσαλιν και αμοχιλ π-μ-β αυταααααααααααα

Εκτος απο το σολντεσαλιν και το ατροβεν τα ιδια παιρνουμε κι εμεις,μαλλον εσεις ειστε χειροτερα.:(Κι εμενα οταν κολλησε η κορη μου ειμασταν ολοι μια χαρα,οποτε καποιος το μετεφερε.

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΧΑΡΟΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΟΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ!!ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ!! ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΜΙΛΗ ΛΕΣ ΝΑΙ,ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ Ε?ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ?ΠΡΙΝ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ Ή ΜΕΤΑ?

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΣΥ? :-(

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ELKARAK !!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ναι εχω η χρυσοχερα την εκανα πολυ νοστιμη και π ολυ γρηγορη..αληθεια τα μπιφτεκια καλα εχτες??

ει8ναι τοπ γιατρος γι αυτο;) μολις βγει θα το παρεις να ερθει να δει τη μπεμπα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Γεια σας μανουλίτσες!! Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από τη βολτούλα μας και κοιμάται πάλι το καλό μου.. σήμερα κοιμάται όλη μέρα...:rolleyes::rolleyes:

Χαρά μου περαστικούλια καλέ... άντε πάλι από την αρχή εε; Τουλάχιστον γλυτώσατε το νοσοκομείο τώρα!! Εύχομαι ολόψυχα να γίνει καλά πολύ πολύ γρήγορα!!

Λορέττα μου είναι απίστευτο που παρόλους αυτούς τους περιορισμούς συνεχίζεις να θέλεις να θηλάζεις τόσο πολύ!! Μπράβο!! Και γιατί να στον κόψει το θηλασμό ο γιατρός; Γάλα έχεις πολύ, το θέλεις πολύ άρα δεν βρίσκω κανένα λόγο να θέλει να στο κόψει... μπορεί η γκρίνια του μωρού σου να μην έχει και καμία σχέση με το γάλα... και το αιματάκι μόνο από το γάλα παίζει να είναι;; Από τίποτα άλλο;;

Και εμένα μου αρέσει να έρχονται φίλες μου σπίτι για καφεδάκι, αλλά όχι και συνέχεια... κυρίως γιατί από τη μια βαριέμαι να μαζεύω συνέχεια το σπίτι (τρελή νοικοκυρά είμαι όπως βλέπετε :D:D), και από την άλλη γιατί μ'αρέσουν αυτά τα μοναχικά πρωινά με το μωρό μου!!

Αααα Χαρούλα στείλε συνταγή για σοκολατόπιτα!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...