Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!

Τι μου κάνετε?

Εγώ τελικά ανακάλυψα οτι δεν μπορώ να φάω τίποτα...

κλαψ...Σήμερα έφαγα μπιφτέκια με κιμά απο κοτόπουλο χωρίς τίποτα μέσα. Μού τα έκανε ο άντρας μου και έβαλε μόνο καρότο και λίγο κρεμμύδι...μμμμμμ μουρλια (μπλιαξ)

τι δίαιτα μου την έδωσε γιατί μια φορά έκανε κακάκια με αίμα το μωρό μου...και απο προχθες κάνει μόνο πράσινα κακά και το πρωί για να ενεργηθεί κλαίει πολύ. Και μετά δε κοιμάται ουτε αυτός, ουτε εμείς...

Χριστινάκι δεν είμαι κατάλληλη να απαντήσω για το πως κακομαθαίνουμε τα παιδιά γιατί εγώ μάλλον τον έχω ήδη κακομάθει... Μόνο αγκαλιά δε γκρινιάζει. Σήμερα για να κοιμηθούμε λίγο το απόγευμα τον κοίμησα δίπλα μου στο κρεβάτι... αααααααχχχχχ τι θα κάνουμε??????????

Στέγια μου εγώ έχω τα σακουλάκια της avent και με βολεύουν πολύ. Τώρα θα βγάλω γάλα γιατί αύριο θα βγω το πρωί με κάτι φίλες μου!!! Σε 5 λεπτά βγάζω 130-150 ml...

πάλι γκρίνια ο μίκρός....ααααα θα θυμώσωωωωωω!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχχ βρε λορεττάκι σε καταλαβαίνω... και μένα είναι γκρινιαρούλα αλλά ο δικός σου δεν κοιμάται και όλας!!! Και επιπλέον έχεις και το θέμα του θηλασμού που δεν τρως τίποτα... υπομονή και χαρά στο κουράγιο σου!!! Τον θηλασμό πόσο λες να τον κρατήσεις, έχεις σκεφτεί;

Κελάκο πιστεύω ότι αν βάλεις τον αντρούλη σου να διαβάσει αυτά που γράφουμε θα πειστεί από μόνος του ότι είμαστε γυναίκες σίγουρα με αυτά που λέμε εδώ μέσα!!! :D:D

Ααα...Λορέττα για να βγάζεις σε 5 λεπτά τόσο γάλα σημαίνει ότι έχεις πολύυυυ!!!! Εγώ τόσο σε λίγες περιπτώσεις και μόνο πρωί μπορεί να βγάλω!!

PCqNp2.png

Αχ Λορετάκι μου σε συμπονώ....Μακάρι να βρείτε για ποιό λόγο και γρήγορα να ξαναφάς....

Σήμερα που έχουμε μηνογενέθλια γλυκούλα μου ωραία το γιορτάσατε.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπερα σας μανουλες!!!!Μαρινακι...παλι μπουκωσε ρε η μικρη σου...αμαν πια αυτος ο χειμωνας!!!!Λορετα μου...ειπαμε...το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη...εμεις ειμαστε εδω για συμπαρασταση ο,τι ωρα μας θες!;)

Χριστινα και στεγια μια χαρα σας βλεπω εσας!!!!ευτυχως γιατι σας χρειαζομαστε να ανεβαινει η ομαδα!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας και πάλι,

ευχαριστώ για την συμπαράσταση βρε κορίτσια...

Χριστινάκι θέλω να θηλάσω 6 μήνες αποκλειστικά και μετά βλέπουμε. Ελπίζω να τα καταφέρω...Τώρα αν μου πεις να σταματήσω τον θηλασμό θα πέσω σε κατάθλιψη. Αλλά δε ξέρω πόσο θ'αντέξω με τη διατροφή. Ελπίζω σιγά σιγά να προσθέτω τροφές...Προς το παρόν θέλω να ηρεμήσει ο μικρός!!!

Σας φιλώ, πάω να την πέσω...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Μόνη μου έμεινα πάλι????????????

Συγνωμη Στελιτσα που βγηκα ετσι αλλα ηρθε και το εκλεισα αρων.αρων:tongue::tongue:Του ειχα πει αν μπορει να ερθει πιο γρηγορα για να γραψω τα φαρμακα του μωρου........Εχει ψυχωση αλλα το καλυτερο ειναι οτι δεν το παραδεχεται,εγωωωω,μου λεει κανε οτι θες:rolleyes:Οσο για το χωριο,για ποιο λογο ηθελες να φυγεις;;;λογω κλειστου κυκλου;;;;Ειναι ενα θεμα που με απασχολει για το μελλον των παιδιων...Σκεφτομαι επισης οτι δεν θα εχουν επιλογες,βεβαια ειμαστε διπλα απο Πειραια αλλα η αληθεια ειναι οτι με απασχολει.Πολυ πιθανο να γυρισω πισω αργοτερα που θα ξεπεταχτουν για να σταματησει το πηγαινε ελα και ο αντρουλης μου.Ειμαι σε διλημμα η αληθεια ειναι.Για πες την γνωμη σου....οταν ξυπνησεις φυσικα....:tongue::tongue::mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

καλα ειμαστε!καλε ο γιος μου κοιμαται απο χτες στις 2200....τον ξυπνησα εγω 730 για να φαει...και ξανακοιμηθηκε...να ανησυχησω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλα ειμαστε!καλε ο γιος μου κοιμαται απο χτες στις 2200....τον ξυπνησα εγω 730 για να φαει...και ξανακοιμηθηκε...να ανησυχησω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:) :) :)

Ουχιι,για κανενα λογο.:tongue:Μαλλον να χαιρεσαι.Κι εμενα υπναρου ειναι.Δοξα τον Θεο καλα ειναι,αντε να τελειωσουμε και με τα κ3$%φαρμακα.Εγω ρε παιδι μου ακομα να συνελθω,τωρα με επιασε και βηχας,15 μερες ειμαι αρρωστη και εχτες πηρα οτριβιν για την μυτη γιατι βαρεθηκα να αναπνεω απο το στομα οταν ξαπλωνω,το ειχα αποφυγει τοσο καιρο γιατι μου την δινουν αυτα αλλα δεν αντεξα,προχτες εβλεπα στον υπνο μου οτι επινα νερααααα,ειχαν ξεραθει τα χειλια μου.:confused:Κι οχι τιποτα βοφαμαι μηπως ξανακολλησω και το μωρο.:?

Y0zHp2.png?OgArctsO

αααααααα.....εγω παλι...με το που θα μπουκωσω χτυπαω πρωτα πρωτα ενα ζιρτεκ το πρωτο βραδυ,κι ακομα ενα το επομενο!Τη τριτη μερα ειμαι περδικι!!Ουτε βηχας ουτε τιποτις!Α...και το οτριβιν...προεκταση του χεριου μου....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

αααααααα.....εγω παλι...με το που θα μπουκωσω χτυπαω πρωτα πρωτα ενα ζιρτεκ το πρωτο βραδυ,κι ακομα ενα το επομενο!Τη τριτη μερα ειμαι περδικι!!Ουτε βηχας ουτε τιποτις!Α...και το οτριβιν...προεκταση του χεριου μου....:)

Καλα εσυ με ξεπερασες.:tongue:Εχω παρει πολλα αυτες τις μερες μια το ενα και μια το αλλο,με εχει παει σκα%α.Και τους μυκητες τελικα απο την αντιβιωση τους εβγαλα.:confused:Εχω μια απορια το ζιρτεκ δεν ειναι σταγονες;;γιατι το δινω στην κορη μου.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...