Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Όντως έχουν χαθεί τα κορίτσια! Το Ρηνάκι, μια με τις βόλτες και το μωρό, μια με την φροντίδα του καλού της που να προλαβαίνει να κάνει και κους κους..!!

Μαράκι για τα μπιμπερό που λες, και εγώ υγρά τα βάζω στο ψυγείο... τώρα αν κάνει ή όχι δε γνωρίζω.. και τις πιπίλες έτσι τις βάζω πάντως!

Μαρίνα γιατί παίρνεις κυπελάκια avent και όχι τα μπουκαλάκια μπιμπερό της medela? Είναι πολύ βολικά που κουμπώνουν στο θήλαστρο!

Λορετάκι όντως χαρά στο κουράγιο σου πάντως που έχεις κόψει σχεδόν τα πάντα!!! Εγώ λυπάμαι που το λέω αλλά δε νομίζω να το άντεχα!!

Κέλυ μου τεταρτομανούλα με συγχωρείς εεε;;; εεε;;;:tongue::tongue:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πλάκα πλάκα η Ιοάσμα χάθηκεεεεεεεεεεεεεε.....

Όπως και η Λέγκω......

Μόνο στους ροκάδες την έχω πετύχει καιρό πριν βέβαια...

Δε ξερουμε κανα τηλ της,να εγινε κατι η περναει φαση αραγε;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Όντως έχουν χαθεί τα κορίτσια! Το Ρηνάκι, μια με τις βόλτες και το μωρό, μια με την φροντίδα του καλού της που να προλαβαίνει να κάνει και κους κους..!!

Κέλυ μου τεταρτομανούλα με συγχωρείς εεε;;; εεε;;;:tongue::tongue:

Και παλι ενα γεια η Ειρηνη θα το ελεγε...............Οκ.συγχωρησε για πρωτη φορα...:-D:mrgreen::mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Δε ξερουμε κανα τηλ της,να εγινε κατι η περναει φαση αραγε;

Όχι δε ξέρουμε.................

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κελάκο θα κάνουν παρέλαση τα μεγάλα?

Εγώ σκέφτομαι αν είναι καλός ο καιρός να ανέβω στο χωριό μου...Να καμαρώσω την Ανηψιά μου....Της έχω και μου έχει τρελή αδυναμία.....

Να αντικρύσει και ο Πρίγκιπας της παραδοσιακές μας στολές και το πνέυμα του εθνικισμού......

Οι υπόλοιπες ψήνεστε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Τώρα που είπα ψήνεστε θυμήθηκα οτι ψήνω τον μπαμπούλη μας να μας φέρει Αθήνα...Τι λέτε να βρεθούμε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κελάκο θα κάνουν παρέλαση τα μεγάλα?

Εγώ σκέφτομαι αν είναι καλός ο καιρός να ανέβω στο χωριό μου...Να καμαρώσω την Ανηψιά μου....Της έχω και μου έχει τρελή αδυναμία.....

Να αντικρύσει και ο Πρίγκιπας της παραδοσιακές μας στολές και το πνέυμα του εθνικισμού......

Οι υπόλοιπες ψήνεστε?

Δυστυχως τα παιδια μου οχι γιατι ειναι μικρα,η πεμπτη και εκτη κανει την παρελαση,αν εχει ομως καλο καιρο θα ηθελα κι εγω να παμε.....Καλη φαση,να πατε να την δεις κι εσυ και να ξεσκασετε.Αληθεια απο πιο χωριο εισαι;

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλό μου με εχεις κάνει φιλή σου!

Μαράκι έχεις δίκιο....Συγνώμη αλλά δεν είχαμε μιλήσει και το είχα ξεχάσει...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Δυστυχως τα παιδια μου οχι γιατι ειναι μικρα,η πεμπτη και εκτη κανει την παρελαση,αν εχει ομως καλο καιρο θα ηθελα κι εγω να παμε.....Καλη φαση,να πατε να την δεις κι εσυ και να ξεσκασετε.Αληθεια απο πιο χωριο εισαι;

Λοιπόν το χωριό μου λέγεται Αθίκια...Είναι λίγο έξω από την Κόρινθο...

Προσθέτεις ένα Κ και.......Καλά πλάκα κάνω......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τώρα που είπα ψήνεστε θυμήθηκα οτι ψήνω τον μπαμπούλη μας να μας φέρει Αθήνα...Τι λέτε να βρεθούμε?

Εγω μονο κρυφα..:mrgreen:Να του πω οτι θα συναντηθω μεσω νετ;;;;;;;;;Θα με φαει ζωντανη....:tongue::tongue:Ειδα κι επαθα να του πω οτι εχω γραφτει,οταν ερχοταν αλλαζα σαιτ,που να εκανα και κατι πονηρο..:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Λοιπόν το χωριό μου λέγεται Αθίκια...Είναι λίγο έξω από την Κόρινθο...

Προσθέτεις ένα Κ και.......Καλά πλάκα κάνω......

χα,χα,χα,χα,καλοοοοο.:tongue::tongue:Μια χαρα να πατε,εγω ψοφαω για χωρια αφου αν μου πει να φυγουμε παω και την αλλη μερα,οχι οτι ειναι ασχημα εδω που ειμαι,και ειμαι και διπλα στην Αθηνα αλλα θα ηθελα να ηταν ακομη πιο χαλαρα και να σταματουσε το πηγαινε ελα:( να ειχε περισσοτερο χρονο για εμας.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Εγω μονο κρυφα..:mrgreen:Να του πω οτι θα συναντηθω μεσω νετ;;;;;;;;;Θα με φαει ζωντανη....:tongue::tongue:Ειδα κι επαθα να του πω οτι εχω γραφτει,οταν ερχοταν αλλαζα σαιτ,που να εκανα και κατι πονηρο..:tongue:

Βρε συ με έχεις φοβίσει....

Φαντάσου δηλ να υπήρχαν και άντρες έγγυοι .....μανούλες Ιανουαρίου....χαχαχαχα(χωρίς παρεξήγηση)

χα,χα,χα,χα,καλοοοοο.:tongue::tongue:Μια χαρα να πατε,εγω ψοφαω για χωρια αφου αν μου πει να φυγουμε παω και την αλλη μερα,οχι οτι ειναι ασχημα εδω που ειμαι,και ειμαι και διπλα στην Αθηνα αλλα θα ηθελα να ηταν ακομη πιο χαλαρα και να σταματουσε το πηγαινε ελα:( να ειχε περισσοτερο χρονο για εμας.

Εγώ πάντα ήθελα να φύγω από το χωριό....έτσι έγινα έφυγα φοιτήτρια και δε ξαναγύρισα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Βρε συ με έχεις φοβίσει....

Φαντάσου δηλ να υπήρχαν και άντρες έγγυοι .....μανούλες Ιανουαρίου....χαχαχαχα(χωρίς παρεξήγηση)

Εγώ πάντα ήθελα να φύγω από το χωριό....έτσι έγινα έφυγα φοιτήτρια και δε ξαναγύρισα....

Καλε τι παρεξηση;;;μου λεει και που ξερω εγω οτι ειναι γυναικες και δεν ειναι αντρες που λενε οτι ειναι γυναικες;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλε τι παρεξηση;;;μου λεει και που ξερω εγω οτι ειναι γυναικες και δεν ειναι αντρες που λενε οτι ειναι γυναικες;

ΠΟΠΟΠΟΠΟ....Μιλάμε για ψύχωση για την γυναίκα του εεε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μόνη μου έμεινα πάλι????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...