Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Δεν θέλω να μάθει ότι θα έρχεται συνέχεια στο κρεβάτι αλλά δεν ξέρω αν έστω και αυτό το πρωινό την κακομάθει... Δευτεροτριτομανούλες πείτε μου τη γνώμη σας!!

:tongue::tongue::tongue:ξεχασες τις τεταρτομανουλες...βλ κελακο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Χριστινακι νομιζω οτι ειναι πολυ μικρο ακομα για να σου κακομαθει.....αλλα και παλι δε ξερω..

Κοριτσιααααααααα!!Καλεεεεεεε!!!Εχει Απαραδεκτους!!!!!!!!!Πωπωωωω!!!Δεν υπαρχουν μιλαμεεεεεεεεεεε!!!Τρεχω να τους δωωωωωωωω!!!!:tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ πολύ.....

Τι άλλο θα χρειαστώ για να φτιάξω μια τράπεζα?

Σακουλάκια?

εγώ πήρα 3 μπουκαλάκια 2 θηλές και 20 σακουλάκια, medela όλα

έχει και η avent πλαστικά δοχεία, τα χρησιμοποιείς μέχρι 4 φόρες ενώ τα σακουλάκια είναι μιας χρήσης.

επίσης πήρα και ένα θερμαντήρα για να μη με πρήζει ο άντρας μου πώς να κάνει το μπαιν μαρί και αν ζεστάθηκε αρκετά ;)

αν σκοπεύεις να παίρνεις το γάλα μαζί σου θέλεις ένα ισοθερμικό με παγοκύστες ΄΄η ένα θερμός που χωράει μέσα μπιμπερό για να το διατηρείς κρύο και ζεστό νερό για να το ζεστάνεις

http://mitrikosthilasmos.blogspot.com/2009/10/blog-post_30.html

i1lzp2.png

Γεια σας κι από μένα!

Στεγία μου κι εγώ αυτό το θήλαστρο έχω και είμαι αρκετά ευχαριστημένη, απλά τελευταία βαριέμαι να το χρησιμοποιώ, βαριέμαι να αποστειρώσω μπουκάλια, άσε που η μικρή είναι δύσκολη, δεν τρελαίνεται για το μπιμπερό και μετά κλαίω τη μοίρα μου που πρέπει να πετάξω την ποσότητα που αφήνει (εντάξει συνήθως το δίνω στο Γώγο να μην πάει χαμένο!) Αν΄βάλεις στο google θα σου το βγάλει σε κάποιο site που αν θυμάμαι καλά έχει να κάνει με φάρμακα 130 ευρώ, αυτό ήταν το φτηνότερο! Δε θυμάμαι λεπτομέρειες γιατί τελικά το πήρα από μαγαζί και έδωσα 150 ευρώ. Αντί για σακουλάκια υπάρχουν και ειδικά ποτηράκια της avent που τα αποστειρώνεις και τα χρησιμοποιείς όσες φορές θέλεις! Τα βρήκα πιο πρακτικά, γιατί από τα σακουλάκια όλο και μου χυνόταν λίγο γάλα΄, μοιάζουν με ουροσυλλέκτες αλλά δεν είναι! Πάντως ουροσυλλέκτη δεν κάνει εξακριβωμένα!Mummycool γιατί το χρησιμοποιείς μέχρι 4 φορές αφού για αυτή τη χρήση φτιάχτηκαν και κάθε φορά αποστειρώνονται? Πάντως κανείς δε μου ειπε κάτι τέτοιο και τα χρησιμοποίησα πολυ στο γιο μου

Ελκαράκι από τώρα γυρνάει???Ετοιμάσου έρμη μάνα ότι κουτσομπόλεψες, κουτσομπόλεψες σε κάνενα δίμηνο...τρεχάτε ποδαράκια μου! Τα ίδια έκανε και ο γιος μου και 6 μηνών κρατιόταν από την κούνια ή το πάρκο και έφερνε γύρω-γύρω όρθιος! Το καλύτερο νέο όμως είναι ότι δεν έχει ακροαστικά!

Κέλη δεν παίζει να πάρεις και τη μπουμπού μαζί και να πας για τους βαθμούς τη κόρης σου?

Καλέ Λορέττα είπαμε, αλλά επειδή είναι ανήσυχο το μωρό να κόψεις όλα αυτά???Συγνώμη αλλά τα μωρά που πίνουν σκόνη είναι όλα Παναγίτσες? Μου φαίνεται σου δυσκολεύει πολύ τη ζωή αυτός ο γιατρός!

Η μπουμπού το ξαναγύρισε στο μπούκωμα δεν τρώει και ιδιαίτερα αλλά επιτέλους έκανε κακά μετά από 2 μέρες και δε μπορώ να σας περιγράψω τι έγινε...Πάντως πρέπει να είμαστε οι πιο αδύνατες! Τη Δευτέρα που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάμε κι εμείς για εμβόλιο θα σας πω τα νέα μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Δεν κακομαθαινουν Χριστίνα, μη φοβασαι... αγαπη θελουν μωρε κι αυτα, μακαρι να ξερα στην μεγαλη οσα ξερω τωρα... την παιδεψαμε πολυ για να μη κακομαθει και αυτό ΄΄ολο γκρινιαζε το καλό μου, βεβαια στη διαπαιδαγωγηση χρειαζεται μετα μια σταθερότητα γιατί αν διχαζομαστε απο τυψεις παιρνουν μπερδεμενα μην.

ΟΧΙ ΓΑΛΑ ΣΕ ΟΥΡΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ. κΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ, το διαβασα στο αλλο παρεντσς απο Αγγλαια, οι ουροσυλλέκτες αποστειρωνονται χημικα κ δεν ειναι καταλληλοι για τροφιμα ποσο μαλλον για γαλα... καλα με το ενα χερι γραφω, λογω θηλασμού αλλά πρεπει να τα εξηγησα καλούτσικα :rolleyes:

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue:ξεχασες τις τεταρτομανουλες...βλ κελακο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Χριστινακι νομιζω οτι ειναι πολυ μικρο ακομα για να σου κακομαθει.....αλλα και παλι δε ξερω..

Κοριτσιααααααααα!!Καλεεεεεεε!!!Εχει Απαραδεκτους!!!!!!!!!Πωπωωωω!!!Δεν υπαρχουν μιλαμεεεεεεεεεεε!!!Τρεχω να τους δωωωωωωωω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλα με το που διαβασα το μηνυμα της Χριστινουλας αυτο σκεφτηκα.:tongue::tongue:Την αλλη φορα σε παρακαλω να γραψεις δευτεροτριτοτεταρτομανουλες.:-D:-D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κοριτσάρες μου γειάααααααααααα!!

Ελενάκο μου μπράβο στον τζούνιορ για το κατόρθωμα...Εμείς απλά αλλάζουμε πλευρό...

Χριστίνα μου σε ευχαριστώ...Θα πάρω τα μπουκαλάκια καθώς θα βγάζω μόνο για την μέρα που θα το χρειαστώ...Δε θα βάλω στη κατάψυξη....

Λορέτα μου φτού σκόρδα μεγάλωσε ο άρχοντας....

Άννια μου χάρηκα για τα νέα...Μη παιδεύεται η Μαιρούλα μας....

Χαρά μου πώς είστε?

Καλέ η Ειρήνη που χάθηκε πάλι?

Όλο βόλτες θα είναι....

Γλυκούλα μου τι κάνει ο Ταλιμπάν σου?Πολλά φιλάκια...

Μαράκι δε ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς....Καλά είστε?

Είδα ότι έχεις facebook?Στείλε μου με πμ το όνομα σου....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλα με το που διαβασα το μηνυμα της Χριστινουλας αυτο σκεφτηκα.:tongue::tongue:Την αλλη φορα σε παρακαλω να γραψεις δευτεροτριτοτεταρτομανουλες.:-D:-D

χαχαχαχαχαχαχαχα..

Καλώς το Κελάκο μας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εγώ πήρα 3 μπουκαλάκια 2 θηλές και 20 σακουλάκια, medela όλα

έχει και η avent πλαστικά δοχεία, τα χρησιμοποιείς μέχρι 4 φόρες ενώ τα σακουλάκια είναι μιας χρήσης.

επίσης πήρα και ένα θερμαντήρα για να μη με πρήζει ο άντρας μου πώς να κάνει το μπαιν μαρί και αν ζεστάθηκε αρκετά ;)

αν σκοπεύεις να παίρνεις το γάλα μαζί σου θέλεις ένα ισοθερμικό με παγοκύστες ΄΄η ένα θερμός που χωράει μέσα μπιμπερό για να το διατηρείς κρύο και ζεστό νερό για να το ζεστάνεις

http://mitrikosthilasmos.blogspot.com/2009/10/blog-post_30.html

Σ ευχαριστώ πολύ πολύ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Κορίτσια ερώτηση... το πρώί κατά τις 6-7 που ξυπνάει το μικρούλι μου το παίρνω μαζί στο κρεβάτι και τρώει και μετά κοιμόμαστε αγκαλίτσα.. της αρέσει παααάρα πολύ... και εμένα ακόμα περισσότερο βέβαια!! :-) Και μετά ξυπνάει και παίζουμε στο κρεβάτι ... πιστεύετε ότι την κακομαθαίνω πολύ έτσι;; Να το κόψω;; Δεν θέλω να μάθει ότι θα έρχεται συνέχεια στο κρεβάτι αλλά δεν ξέρω αν έστω και αυτό το πρωινό την κακομάθει... Δευτεροτριτομανούλες πείτε μου τη γνώμη σας!!

Και εγώ αυτό κάνω αρκετές φορές...και μέχρι προχτές κοιμόμασταν 1 εβδομάδα όλη νύχτα οι 3 μας...Νομίζω πως είναι μικρά για την ώρα γιατί ο δικός μου δεν έδειξε να δυσανασχετεί που κοιμήθηκε στη κούνια του....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Κέλη δεν παίζει να πάρεις και τη μπουμπού μαζί και να πας για τους βαθμούς τη κόρης σου?

Γεια σου Μαρινακι,παλι την επιασε το μπουκωμα;:(μηπως ειναι κι απ'αυτη την σκονη που μας ηρθε;;;Δεν θελω να την παρω μαζι γιατι ετσι εκανα και στην αλλη κορη και την επομενη μερα ηταν αρρωστη.Και 2ον εχω και την αλλη μαζι που θα ξεσηκωθει με τα παιδακια και θα φευγει και θα την κυνηγαω και μονο την δασκαλα δε θα ακουω,ουφφφφφ τα εχω περασει πολλες φορες και δεν γινεται δουλεια ετσι..Το προβλημα ειναι οτι την δευτερα εχει ενημερωσει ο γιος και την Πεμπτη βαθμους η κορη,αντε να δουμε,σιγα σιγα να παιρνω κανα τηλ να το ξεφουρνησω.:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

χαχαχαχαχαχαχαχα..

Καλώς το Κελάκο μας....

Καλως την Στεγια...Αυτο σκεφτομουν κι εγω,χαθηκε η Ειρηνη,η Ιοσμα και η Λεγκω...εχει καμια νεα τους;;καποια στιγμη που μπηκα στο αλλο παρεντς πετυχα μηνυμα της λεγκω παντως.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλησπερα Μαρακι τι κανει το ζουζουνακι σου;Κι εγω ετσι τα βαζω ισως ομως να πρεπει να στεγνωνουν,δε με εχει απασχολησει ποτε γιατι τα χρησ πολυ γρηγορα δε προλαβαινουν να μυρισουν..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλως την Στεγια...Αυτο σκεφτομουν κι εγω,χαθηκε η Ειρηνη,η Ιοσμα και η Λεγκω...εχει καμια νεα τους;;καποια στιγμη που μπηκα στο αλλο παρεντς πετυχα μηνυμα της λεγκω παντως.

Πλάκα πλάκα η Ιοάσμα χάθηκεεεεεεεεεεεεεε.....

Όπως και η Λέγκω......

Μόνο στους ροκάδες την έχω πετύχει καιρό πριν βέβαια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...