Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

kalimera xara... παω να αλλαξω το καμαρι μου, το χαδιαρικο, εμεις μαγειρευουμε τσιπουρα στο φουρνο, τα παιδια θα φανε σουπίτσα κοτοπουλο απο χθες....

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες μου ...συγνωμμη αλλα...με καλουσε το καθηκον....το βρωμικο σπιτι μου δηλαδη!!!!Αυριο θα εχω επισκεψεις το πρωι και επρεπε να κανω καμια δουλιτσα!

Εγω εκανα μακαρονια με κιμα για τον μεγαλο....και λεω να δοκιμασω να φτιαξω μπιφτεκια λαχανικων για τον αντρα μου....εσεις τι λετε;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

KΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κοριτσάρες μου?

Εμείς ΤΕΛΕΙΑΑ!!!!!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες......

Πάω να το ψάξω λίγο και επανέρχομαι...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

νομίζω ότι είναι καλή επιλογή, ψάξτο στο amazon.co.uk

εγώ έχω το mini electric αλλά νομίζω το swing αξίζει τα λεφτά που κοστίζει παραπάνω...

Ευχαριστώ πολύ.....

Τι άλλο θα χρειαστώ για να φτιάξω μια τράπεζα?

Σακουλάκια?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

μμμμ ωραια ακουγονται τα μπιφτεκια αμα ειναι ωραια να μας πεις τι συνταγη

εγω θα κανω κοτοπουλο με χυλοπιτες και μια σπανακοπιτα γιατι τι λιγουρευτηκα..

παω να ανοιξω το φυλλο και επιστρεφω αμεσωςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εμείς σπανακόρυζο και μπιφτεκάκια.....

Κορίτσια μου γλυκά είναι καμία μέσα????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ηρθαμε κι εμεις.εγω εφτιαξα μακαρονια με σαλτσα και λουκανικα.Στεγια μου καλημερα,κι εγω το ιδιο θηλαστρο θα σου ελεγα,το ειχα νοικιασει και ειναι πολυ καλο.Παω να μαζεψω κι εγω λιγο και επανερχομαι.

Y0zHp2.png?OgArctsO

μμμμ ωραια ακουγονται τα μπιφτεκια αμα ειναι ωραια να μας πεις τι συνταγη

εγω θα κανω κοτοπουλο με χυλοπιτες και μια σπανακοπιτα γιατι τι λιγουρευτηκα..

παω να ανοιξω το φυλλο και επιστρεφω αμεσωςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

μμμμ στείλε κανένα κομματάκι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλημερα κοριτσακια εμεις ευτυχως ειμαστε αρκετα καλα λιγο αδυναμοι μπαμπας και κορη αλλα καλα..εγω ταιζω το σπορακι μου τωρα...εμεις σημερα θα φαμε κατι ζυμαρικο να μην τους κατσει βαρυ..στελλα εγω ειχα το λακτινα της μεντελα το νοικιαζα 50Ε τον μηνα..παντως οτι και να παρεις κοιτα να ειναι νοσοκομειακο γιατο τα αλλα δεν κανουν κ πολυ δουλεια...

:-D

καλημερα κοριτσακια εμεις ευτυχως ειμαστε αρκετα καλα λιγο αδυναμοι μπαμπας και κορη αλλα καλα..εγω ταιζω το σπορακι μου τωρα...εμεις σημερα θα φαμε κατι ζυμαρικο να μην τους κατσει βαρυ..στελλα εγω ειχα το λακτινα της μεντελα το νοικιαζα 50Ε τον μηνα..παντως οτι και να παρεις κοιτα να ειναι νοσοκομειακο γιατο τα αλλα δεν κανουν κ πολυ δουλεια...

Δόξα το Θεό Άννια μου!!!!

Μακάρι να σας περάσει σε όλους.....

Εγώ θα το χρησιμοποιήσω περιστασιακά για όταν θα θέλουμε να βγούμε καμιά βόλτα το βράδυ...Εξάλλου μου αρέσει τόσο η αίσθηση να είναι πάνω μου ο Πρίγκιπας που στη τελική δε ξέρω αν θα βγούμε κιόλας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Και εμείς πριν βγήκαμε μια βολτούλα.. νόμιζα ότι ειχε κρύο και της φόρεσα την φόρμα του αστροναύτη.. αλλά τελικά πρέπει να έσκασε το μικρό μου!! :rolleyes::rolleyes:

Στέγια μου και εγώ το swing έχω... εμένα με έχει βολέψει πααάρα πολύ, δεν με πονάει καθόλου.. γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη!! Το πήρα από ένα online φαρμακείο 135ευρώ νομίζω.. Από το amazon.co.uk δυστυχώς δεν μου το έφερναν Ελλάδα.. εκεί ήταν πολύ πιο φτηνό! Επίσης πήρα ένα πακέτο σακουλάκια, αλλά βολεύει πολύ να πάρεις και ένα πακέτο μπιμπερό της medela πλαστικά. Προσαρμόζουν κατευθείαν στο θήλαστρο και εγώ εκεί τις περισσότερες φορές βγάζω γάλα και όχι στα σακουλάκια.

Κορίτσια ερώτηση... το πρώί κατά τις 6-7 που ξυπνάει το μικρούλι μου το παίρνω μαζί στο κρεβάτι και τρώει και μετά κοιμόμαστε αγκαλίτσα.. της αρέσει παααάρα πολύ... και εμένα ακόμα περισσότερο βέβαια!! :-) Και μετά ξυπνάει και παίζουμε στο κρεβάτι ... πιστεύετε ότι την κακομαθαίνω πολύ έτσι;; Να το κόψω;; Δεν θέλω να μάθει ότι θα έρχεται συνέχεια στο κρεβάτι αλλά δεν ξέρω αν έστω και αυτό το πρωινό την κακομάθει... Δευτεροτριτομανούλες πείτε μου τη γνώμη σας!!

PCqNp2.png

κοριτσια ευτυχως ειναι καλα η μικρη μου εφαγε και ενα φιδε το μεσημερι και τωρα παιζει στο δωματιο της..εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει οταν θελουμε να φυλαξουμε γαλα στην καταψυξη πρεπει να το βαζουμε σε πλαστικο μουκαλι και οχι σε γυαλινο γιατι αναπτυσει μικροβια το γυαλινο μπουκαλι..επισης μου ειπε οτι μια καλη λυση ειναι να το αποθηκευουμε και σε ουροσυλλεκτες,(αχρησιμοποιητους βεβαια)χαχα..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...