Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen said:

Καταρχην σου ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι θετικο. Κατα δευτερον.. οι σκεψεις που αποτυπωσες εκφραζουν πολλες κοπελες, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου οταν ειχα κανει εμβρυομεταφορα. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ψυχολογικη πιεση απο αυτες της μερες αναμονης της χοριακης. Κι αυτο το βραδυ θα σου ειναι δυσκολο, ευχομαι να σε παρει ο υπνος οσο το δυνατον πιο ευκολα. Να πανε ολα καλα κοριτσι μου αυριο.. ωστε τουλαχιστον να αξιζε αυτη η αναμονη. Περιμενουμε νεα σου..!❤

🥹 Πόσο όμορφο και λυτρωτικό σε όλη αυτή τη διαδικασία να υπάρχουν άτομα που νιώθουν ακριβώς  αυτά που νιώθεις !! Σε ευχαριστώ πολύ! Θα σας ενημερώσω ❤️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εδω ειμαι χαρουλα μου κι εδω...δυστηχως δεν με κρατησαν μεσα αρα περιμενουμε

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ???

ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕ? ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπαινω βγαινω λεω καμια κουβεντα αλλα με εχει πιασει τρελλα.ο γιατρος ειπε πως το παιδι ειναι ανασκελα και κατεβαινει στραβα.γιαυτο θελει πολυ σεξ!@!#!που δεν εχω καμια ορεξη και πολυ περπατημα που επισης δεν εχω καμια ορεξη...εχει μεγαλωσει και πολυ η κοιλια και ουτε να κοιμηθω μπορω.δεν μπορουσα να φανταστω πως θα παει τοσο πολυ....με ειπε αμα θελω να με βαλει με προκληση στην πητ δλδ την παρασκευη αλλα τον ειπα να περιμενουμε καμια βδομαδουλα ακομη μπας και γυρισει...εντωμεταξυ ειπαμε συσφιξη σχεσεων και μαραθωνιοι...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

μπαινω βγαινω λεω καμια κουβεντα αλλα με εχει πιασει τρελλα.ο γιατρος ειπε πως το παιδι ειναι ανασκελα και κατεβαινει στραβα.γιαυτο θελει πολυ σεξ!@!#!που δεν εχω καμια ορεξη και πολυ περπατημα που επισης δεν εχω καμια ορεξη...εχει μεγαλωσει και πολυ η κοιλια και ουτε να κοιμηθω μπορω.δεν μπορουσα να φανταστω πως θα παει τοσο πολυ....με ειπε αμα θελω να με βαλει με προκληση στην πητ δλδ την παρασκευη αλλα τον ειπα να περιμενουμε καμια βδομαδουλα ακομη μπας και γυρισει...εντωμεταξυ ειπαμε συσφιξη σχεσεων και μαραθωνιοι...

ΠΩ ΩΠ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.. ΕΙΣΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ?( ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ)

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΠΩ ΩΠ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.. ΕΙΣΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ?( ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ)

το ελεγα στη μαμα μου οτι τα κοριτσια με ρωτανε...ακομα!!??? βασικα παντου αυτο με ρωτανε.σημερα πηγαμε με τα ποδια στην ντοκα που εχει τσαντες και αξεσουαρ μπας και σπασουν τα νερα...και απο τα νευρα μου ψωνισα 200 ευρω τσαντες και μποτες!!!!ευτηχως ακομη δεν πριστικαν τα ποδια μου κι ετσι μπορω και φοραω παπουτσια στο νουμερο μου....εσυ σαραντιζεις τωρα ε?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

το ελεγα στη μαμα μου οτι τα κοριτσια με ρωτανε...ακομα!!??? βασικα παντου αυτο με ρωτανε.σημερα πηγαμε με τα ποδια στην ντοκα που εχει τσαντες και αξεσουαρ μπας και σπασουν τα νερα...και απο τα νευρα μου ψωνισα 200 ευρω τσαντες και μποτες!!!!ευτηχως ακομη δεν πριστικαν τα ποδια μου κι ετσι μπορω και φοραω παπουτσια στο νουμερο μου....εσυ σαραντιζεις τωρα ε?

ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΑΡΑΝΤΗΖΟΥΜΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.. ΩΡΑΙΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΝΤΟΚΑ ΠΟΛΥ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

αντε με το καλο να ξεκινησετε τις βολτες....ειπε πως απο αυριο θα εχει καλο καιρο καλο δλδ σχετικο.δεν θα εχει τοσο κρυο.εδω εχει αρχισει και ριχνει καποιες νιφαδες βεβαια αλλα αλλο θεσνικη αλλο αθηνα.απο την ντοκα ψωνιζω παντα.μια φιλη μου ηξερε την ιδια την ντοκα και μας εκανε ακομη καλυτερες τιμες..τωρα βεβαια με τις εκπτωσεις το ξεφτιλισε -50% τα εβαλε ολα.

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Σόφι μου κάνε υπομονη...Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Καλά έκανες και είπες τον γιατρό να περιμένει. Εμένα μ'επιασαν οι πόνοι το προηγούμενο απόγευμα!

Γλυκούλα πολύ δύσκολο αυτό με το κλάμα. Εμένα κλαίει καμιά φορά λίγο και ταράζομαι και τον λυπάμαι. Υπάρχουν όντως κάτι σταγόνες αλλά αν δε δίνει ο γιατρός...

Εμείς τη μέρα είμαστε καλά. Το βράδυ θηλάζουμε συνέχεια...

αντε να δούμε

φιλιααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

παρουσα κι εγω.

κοριτσια μου λειπει η κοιλιτσα μου........................

ειχα σκοπο μεχρι 3 τωρα ομως δεν ξερω ειμαι 33 νομιζω οτι εχω λιγο χρονο ακομα .

δεν μπορω να φανταστω οτι δεν θα ξανα μεινω εγκυος η δεν θα ξαναγεννησω μηπως ειμαι τρελη:rolleyes:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάρες τι κάνετε?

Εμείς σήμερα είμαστε λίγο περίεργα...Τρώμε από το πρωί συνέχεια και πολύ κλάμα...

Στις 5 του έδωσα λίγο ξένο 50 Ml...Και έχω στεναχωρηθεί...

Φιλάκια σε όλες σας...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

παρουσα κι εγω.

κοριτσια μου λειπει η κοιλιτσα μου........................

ειχα σκοπο μεχρι 3 τωρα ομως δεν ξερω ειμαι 33 νομιζω οτι εχω λιγο χρονο ακομα .

δεν μπορω να φανταστω οτι δεν θα ξανα μεινω εγκυος η δεν θα ξαναγεννησω μηπως ειμαι τρελη:rolleyes:

Τι θεμα εθειξες τωρα;Εγω να δεις τι εχω παθει!!!!Κι εγω το ιδιο ειπα αλλο ενα και τελος και θελω κι αλλο.:shock:Ειμαι καλα γιατρε μου;;:lol:Εχω παθει εξαρτηση....Θα τραγουδαω Κοκκινου κι εγω............ εχω προβλημα μεγαλο δε μου φτανει θελω κι αλλο,κι αλλο..........

Επεξεργάστηκαν by keli

Y0zHp2.png?OgArctsO

γεια σας κοριτσια τι κανετε??πανω που ειπα το πρωι οτι ο μπεμπης χτες κοιμηθηκε σημερα με πεθανε απο το πρωι κλαιει και δεν κοιματε με τιποτα..τωρα σαν να ηρεμησε λιγακι και ειπα να κανω καμια δουλεια αλλα που..βαριεμε να κουνησω και το μικρο μου δαχτυλακι..και εμενα μου λειπει η κοιλιτσα μου οσο ελεγα αντε να γεννησω τωρα λεω θα τον βαλω παλι μεσα να ησυχασω απο την γκρινια του..:rolleyes::lol::lol:πολυ γκρινιαρης μου βγηκε απαπαπα

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...