Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kοριτσάρες μου σκέφτομαι για αγορά θήλαστρου για να φτιάξω τράπεζα γάλακτος σε περίπτωση που θέλουμε να βγούμε...Ποιό προτείνετε?

Καληνύχτα.........Πολλά φιλάκια...

Έλεγα για το swing medela κανα σαιτ να το πάρω φθηνότερα?

νομίζω ότι είναι καλή επιλογή, ψάξτο στο amazon.co.uk

εγώ έχω το mini electric αλλά νομίζω το swing αξίζει τα λεφτά που κοστίζει παραπάνω...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και τι που ειναι και το φερυ;;;;αμα ζαλιζονται να παρουν δραμαμινες!!!Τα παιδια τους θα βοηθησουν!!Μη με συγχιζεις τωρα με μ...ς!!Αιντε!Κι αν δεν ερχονται αυτες,θα ρτω εγω!!!!:tongue:

Ελα,ελα...:tongue:Φτιαχνω καφε..........Οχι μωρε δεν μου εχει πει κατι απλα για την πεθερα μου νιωθω πολυ αβολα οταν ξερω για να ερθει 3 φορες τωρα ασ πουμε μες την εβδομαδα,οτι θα δωσει 50 ευρω περιπου για μεταφορικα.Ετσι το βλεπω εγω..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Α καλα για να μην σου πω για την μαμα μου που πρεπει να παρει ενα καρο συγκοινωνιες για να ερθει και να κανει κανα 4ωρο,τωρα και μ'αυτο που επαθε ασ'το...ουφφφφ δυσκολευουν κι αλλο τα πραγματα για μενα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

αααααααααααααα...νταξει ρε συ κελακο μου....μια στο τοσο ειναι αυτο...

Ναι το ξερω απλα τωρα με αυτο που επαθε η μαμα μου φωναζα εκεινη για να φτιαξω τα χαρτια μου,τα κρατησε και για βολτα δε μπορω να πω,θελουν λιγο σπρωξιμο..;)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πηγαμε εχθές για στον παιδίατρο για τα εμβόλια. Εκανε δύο και πλάνταξε στο κλάμα το μωρό μου. Ούτε οταν γεννήθηκε δεν εκλαψε τόσο!

Είναι μια χαρά και εγινε 5620 κιλά και 59 εκ

είπα στον γιατρό για τα κακά και την πρωινή ανησυχία και μου είπε οτι κάτι απο αυτά (τα λίγα) που τρώω τον πειράζει και μου έκοψε και άλλα. Ούτε ντομάτα, ούτε χοιρινό, ούτε αυγό, ούτε πορτοκάλι και άλλα που δε θυμάμαι...Α ρε τι τραβάμε για να θηλάσουμε....

Το βράδυ είπα θα ζαλιστεί λίγο απο τα εμβόλια, θα κουραστεί απο το κλάμα θα κοιμηθει!!!!!!!!!! πουουουουουου!!!!! Πάλι τρεις φορές ξύπνησε...

Εσείς καλά?

Αννια μου κουράγιο! Τι να πω για τις πεθερές και τις θείες! Δε καταλαβαίνουν ρε γμτ!!!!:evil:

Ελενάκι συγχαρητήρια στο μωράκι σου!!! Αχ μεγαλώνουνε τα σκατουλακια μας μωρέ...

Στέγια εγώ αυτό εχω και είμαι ευχαριστημένη. Εχω κάνει ήδη μία μικρή τράπεζα γάλακτος

Μαράκι και Μανιταράκι μου είπε ο χασμπαντ οτι το καλύτερο σε χάπι είναι το mega cla 1200 της Nature Plus. Είναι λίγο ακριβό (50 ευρώ) αλλά κρατάει δύο μήνες. Επίσης από κρέμα η καινούρια της Vichy... Φυσικά αν έχεις να χάσεις λίγα κιλά δε παιρνεις χάπια. Μανιτάρι δε σ'εχω δει αλλά την άννια που την είδα σε φώτο είναι αδυνατη!!!!

Κέλι που μένεις και παιρνεις φέρυ!!!!????

αρχισε την γκρίνια ο μικρός....:cry::cry::cry::cry:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Εδω ειμαι καλεεεεεεεεε!!!ξυπνησε ο σπορος και πηγα λιγο να τον αλλαξω....

Λορετακι μου καλημερα!!!Κι εσεις μεγαλωσατε ρε παιδιαααααααααα!!!!Μπα...ουτε απο εμβολια χαμπαριαζει ο δικος σου ε;; :)

Δηλαδη τα λιγα κιλα ποσα ειναι;;;εγω ειχα παρει πριν μεινω εγκυος της κλαρενς μια κρεμα που και καλα ειναι η καλυτερη και τωρα τη βαζω...αλλα....αν δεν βαλω το φερμουαρ....ουτε κρεμα ουτε τιποτα δε με βοηθαει.....τα χαπια ειναι για κιλα ή και για ποντους;πρεπει να στα δωσει γιατρος ή πας και μονη σου και τα παιρνεις;χρειαζεται ιατρικη παρακολουθηση οσο τα παιρνεις;αυτα...δεν εχω τιποτα αλλο να ρωτησω.....ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΟΝ..........:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Kοριτσάκια μου καλημέρα !

Λορρετάκι μου σε ευχαριστούμε παρα πολύ για τις πληροφορίες να είσαι καλά!Κανονικά είναι να χάσω 4 αλλα θελω 7 κιλά για να πάρω λίγο τα πάνω μου!Θα σου στείλω πμ αν εχεις facebook να δεις πως ήμουν και βάλε 7 κιλάκια !

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

γλωσσοκοπανες μου καλημερα τι μου κανετε???

ελενακι πολυ χαιρομαι για το αντρακι σου μπραβο του!!

εγω παλι εχω το καλυτερο παιδακι εχει στρωσει πολυ με το θεμα υνπου κοιταξε ωραριο 21,00-05,00 ξυπνησαμε για μαμ και μετα 05,00-09,30 τελειο το 12ωρο????;)

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

γλωσσοκοπανες μου καλημερα τι μου κανετε???

ελενακι πολυ χαιρομαι για το αντρακι σου μπραβο του!!

εγω παλι εχω το καλυτερο παιδακι εχει στρωσει πολυ με το θεμα υνπου κοιταξε ωραριο 21,00-05,00 ξυπνησαμε για μαμ και μετα 05,00-09,30 τελειο το 12ωρο????;)

μ' αρεσει που ρωτας ρε χαραααααααααα!!!!!!παιδια τελεια μερα σημερα;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

ηρεμησε!!!!!μπορει να ειναι πολυ συγκαμενος!δες το,κι αν ειναι απο συγκαμα βαλε μελανι!!!ναι ναι μελανι!ειναι θαυματουργο!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...