Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλα κοριτσια κολλησε και η μικρη της κουνιαδαςμου που ειναι 6μηνων...καλα αυτοι η πεθερα μου και οι αδερφες της ειναι πολυ ανευθυνες μιλαμε..επιμενουν οτι δεν κολλησαμε απο αυτες..ιωση ειναι λεει η πεθερα μου δεν ειναι γαστρεντεριτιδα...μωρη ηλ8θ8ια η γαστρεντεριτιδα τι ειναι σαν ιωση δεν ειναι??μολαμε μου ρχετε να παω κατω και να την πνιξω..

Ξεκίνα και ερχόμαστε και εμείς!!!!!!!!!

Μερικοί άνθρωποι είναι..................... αχαρακτήριστοι!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε στελλα γιατι εχω φορτωσει τρελα μιλαμε ειμαι ενα πτωμα η μικρη κανει εμετο κ κλαιει απο το πρωι εφαγε 3μπουκιες ρυζι μια φρυγανια 3κουταλακια νερο..ο αντρας μου τωρα ανεβασε και λιγο πυρετο χαλια μιλαμε..

:-D

σημερα το καμαρι μου (το μεγαλο) πηρε την πανα του μωρου με κακα και την απλωσε στο κεφαλι του δευτερου.

μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι εφαγε και 2-3-4 στο κω..ο ηταν και δυνατες ομως πραγματικα δεν τον λυπηθυκα καθολου.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Πού είστε?

Μανιτάρι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που περιέγραψες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Να 'σαι καλά ρε Μανιταράκι σκέφτομαι το σκηνικό κι ακόμα γελλάω!!!

Άννια ελπιζω αύριο να είστε όλοι καλύτερα και πάνω από όλα να τη γλυτώσει το μωρούλι!

Η μπουμπούκα πήγε για καφέ σήμερα με συναδέλφους της μαμάς και ήταν μία κυρία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Kοριτσάρες μου σκέφτομαι για αγορά θήλαστρου για να φτιάξω τράπεζα γάλακτος σε περίπτωση που θέλουμε να βγούμε...Ποιό προτείνετε?

Καληνύχτα.........Πολλά φιλάκια...

Έλεγα για το swing medela κανα σαιτ να το πάρω φθηνότερα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημεεεεεεεεεεεερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!Εχω να σας πω...πρωτον οτι ο γιοςμου δεν εχει ακροαστικα βεβαια θελει προσοχη μπορει να μου κανει καμια λαρυγγιτιδα...:( ετσι που τον ακουσε η γιατρος παντως προς το παρον δε παιρνουμε φαρμακα..εκτος αν τον πιασει κριση βηχα οποτε ειπε η παιδιατρος οτι θα του δωσω 2 εισπνοες αερολιν και θα την παρω τηλ!Και δευτεροοοοοοοοοοοοοον.......

ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΛΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!ΓΥΡΙΣΕΕΕΕΕ!!!Απο μπρουμυτα μου τον ειχα χτες ανασκελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δε το πιστευα!!!Τον ξαναβαζω και ξαναμανα τσουυυυυυπ ανασκελα!!! :) :) :):).....Μιλαμε καμαρι οχι αστεια....ουτε ολυμπιονικης να βγαινε....τετοια χαρα ειχα!!!! :) :) :)Αχχχχχχ μεγαλωνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτα με εμενα....για σενα μανιταρι...θεωρω οτι τα λογια ειναι περιτα....και αφου δε τα φερε στο δικο σου κεφαλι....να μη μιλας καθολου....να μη σου πω να εισαι και ευχαριστηκενη!!! :) :) :)

Μαρινακι τι ωραια που βγηκατε βολτιτσα μαμα και κορη!!!! :)

Στεγια νομιζω οτι ναι αυτο που γραφεις ειναι το καλυτερο...αλλα για σαιτ δε μπορω να σε βοηθησω δυστηχως....:)

Αυτα....αντε.....ας μπει καμια να μη μιλαω μονη μου..σα.....το Κελακο!!! :) :) :)

Κελαααααααααααακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα κοριτσακι,εχω να σου πω οτι τις καλυτερες συζητησεις τις κανουμε με τον εαυτο μας .....:rolleyes::)Αλλα τεσπα ηρθα για να μην μιλας μονη σου:tongue::tongue:Τι καλα νεα ειναι αυτα που το αγορακι σου ειναι μια χαρα;Καλα και τι φαση εχτες με τον Εθνικο Υμνο.:-D:-D:-D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Ηξερες οτι πρεπει να βγαλουμε αμκα στα μωρα;;;εχεις βγαλει εσυ;

Καλημερα κελακο μου!

ναι το ηεξρα εβγαλα ηδη..οταν πηγα να παρω τα λεφτα απο το ικα και τον εβαλα και στο βιβλιαριο μου του εβγαλα και αμκα...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εδω ειμαι.Εγω εχτες αξιωθηκα και την εβαλα στο βιβλιαριο:oops:και μου το ειπαν,για τα αλλα παιδια εχω για το μωρο οχι,να δω τωρα ποιος θα ερθει να τα κρατησει για να παω,εντωμεταξυ θα παρει βαθμους η κορη μου και θα εχουμε και ενημερωση γονεων στην ταξη του γιου μου και εχω αγχωθει ποσες φορες να τις φωναξω;ειναι και το φερυ!!!

Y0zHp2.png?OgArctsO

Εδω ειμαι.Εγω εχτες αξιωθηκα και την εβαλα στο βιβλιαριο:oops:και μου το ειπαν,για τα αλλα παιδια εχω για το μωρο οχι,να δω τωρα ποιος θα ερθει να τα κρατησει για να παω,εντωμεταξυ θα παρει βαθμους η κορη μου και θα εχουμε και ενημερωση γονεων στην ταξη του γιου μου και εχω αγχωθει ποσες φορες να τις φωναξω;ειναι και το φερυ!!!

και τι που ειναι και το φερυ;;;;αμα ζαλιζονται να παρουν δραμαμινες!!!Τα παιδια τους θα βοηθησουν!!Μη με συγχιζεις τωρα με μ...ς!!Αιντε!Κι αν δεν ερχονται αυτες,θα ρτω εγω!!!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...