Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο κει!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπον κυρια μου για πες τι καλο μαγειρεψες σημερα που εχεις πιασει την παρλα;;;:tongue:Ααα βρηκα κι αλλη μια λαμπαδα με 2 φιγουρες εξωγηινων και ενα ρολοι,τωρα μπερδευτηκα ειναι και οι 2 φετινες;;;ποια να της πω να του παρει;;;Για πε εσυ που τα ξερεις ολα...:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Εγω.....που τα ξερω ολα...οφειλω να πω....οτι.......λογικα πρεπει να ειναι και οι δυο φετεινς αφου η μπεντεντρελλα ξεκινησε φετος...ε;επισης μαγειρεψα γιουβαρλιακια για τον γιο και μανστρουλα ΘΑ μαγειρεψω για τον συζηγο....ειμαι και νοικοκυρα παναθεμα με...κατω απο δυο φαγητα τη μερα...ποτε! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ελενιτσα μπραβο μας ειμαστε τελειες και μενα μονος του καθετε στη κουνια με το παιχνιδι του εγω που ειμαι και πρωτο μανουλα ειλικρινα δε ξερω πως το εχω καταφερει αυτο

κελακο εσενα θα σου φτιαξω, θα σου φτιαξω, θα σου φτιαξωωωωωωωωωωωωω γαλακτομπουρεκο που το κανω και ωραιο θελεις????

λορετακι ευχαριστουμε εσυ τι θελεις ταψιου ή σοκολατινα αμα θες στελνω και τα δυο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα

και να μην θελουμε να μπουμε γιατι δεν εχουμε ορεξη βρε αδελφε δεν μας αφηνετε :tongue:

εμεις γλυκακι δεν εχει?

εσυ ακομη δεν ηρθες με ενα ποστ θες και γλυκακι;;;τζαμπα γραφουμε εμεις εδω τοσες ωρες;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:καλημερα μανιταριους!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εγω.....που τα ξερω ολα...οφειλω να πω....οτι.......λογικα πρεπει να ειναι και οι δυο φετεινς αφου η μπεντεντρελλα ξεκινησε φετος...ε;επισης μαγειρεψα γιουβαρλιακια για τον γιο και μανστρουλα ΘΑ μαγειρεψω για τον συζηγο....ειμαι και νοικοκυρα παναθεμα με...κατω απο δυο φαγητα τη μερα...ποτε! :)

Οχι...η μπεντρελλα ξεκινησε απο περυσι απλα ο γιος σου ηταν μικροτερος...επισης μπραβο νοικοκυρουλα μου.....εγω εφτιαξα φακες και θα εχει μια χαρα ο αντρουλης μου ασ΄τα να πανε,παλι θα με βαζει να του φτιαχνω κατι αλλο.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Λοιπον κυρια μου για πες τι καλο μαγειρεψες σημερα που εχεις πιασει την παρλα;;;:tongue:Ααα βρηκα κι αλλη μια λαμπαδα με 2 φιγουρες εξωγηινων και ενα ρολοι,τωρα μπερδευτηκα ειναι και οι 2 φετινες;;;ποια να της πω να του παρει;;;Για πε εσυ που τα ξερεις ολα...:D

αυτην την βλακεια πηραμε εμεις ειναι γκορμιτι μεγαλη βλακεια ομως νωμιαω ολες χαλια ειναι οι αγοριστικες.

καλυτερα ασε το παιδι να διαλεξει μονο του να μην κουραζεσε κιολας.

izE6p2.png?S6UQkQqM

ελενιτσα μπραβο μας ειμαστε τελειες και μενα μονος του καθετε στη κουνια με το παιχνιδι του εγω που ειμαι και πρωτο μανουλα ειλικρινα δε ξερω πως το εχω καταφερει αυτο

κελακο εσενα θα σου φτιαξω, θα σου φτιαξω, θα σου φτιαξωωωωωωωωωωωωω γαλακτομπουρεκο που το κανω και ωραιο θελεις????

λορετακι ευχαριστουμε εσυ τι θελεις ταψιου ή σοκολατινα αμα θες στελνω και τα δυο

Και βεβαια Χαρουλιτα μου....ασε που με σκοτωσες με το θα σου φτιαξω,αυτα να τα ακουν κατι αλλες που θα φανε τα ετοιματζιδικα...:tongue::tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

εσυ ακομη δεν ηρθες με ενα ποστ θες και γλυκακι;;;τζαμπα γραφουμε εμεις εδω τοσες ωρες;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:καλημερα μανιταριους!

βρε εδω ειμαι απλα σας απαντω προφορικα για να μην γκρινιαζει η κελυ οτι της πειρα την πρωτια :tongue:καλα δεν με ακους?:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Και βεβαια Χαρουλιτα μου....ασε που με σκοτωσες με το θα σου φτιαξω,αυτα να τα ακουν κατι αλλες που θα φανε τα ετοιματζιδικα...:tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ακουσαμε ακουσαμε!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

αυτην την βλακεια πηραμε εμεις ειναι γκορμιτι μεγαλη βλακεια ομως νωμιαω ολες χαλια ειναι οι αγοριστικες.

καλυτερα ασε το παιδι να διαλεξει μονο του να μην κουραζεσε κιολας.

Καλημερα μανιταρακι,τι θα γινει θα σε γραψω στο συλλογο πολυτεκνων;;;;:tongue::tongue:Ναι διαλεξε αυτη απλα πρεπει να πω συγκεκριμενο σχεδιο στην νονα να ξερει τι θα παρει γιατι ειναι ασχετη απο αγοριστικα,εχει δυο κορες..:-D

Y0zHp2.png?OgArctsO

βρε εδω ειμαι απλα σας απαντω προφορικα για να μην γκρινιαζει η κελυ οτι της πειρα την πρωτια :tongue:καλα δεν με ακους?:tongue:

κελακο τα βλεπεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...