Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπαααααααα..δε μου παει αυτο το στιλ!Ας αρχισω λοιπον!Το μωρο βηχει γμτι....εκει που λεω ειναι καλα..εκει βηχει...και δε μου αρεσει καθολου ο βηχας του......θα τον παω στη γιατρο το απογ να τον ακριαστει για να ηρεμησω..και φτερνιζεται και ολη την ωρα...βρε μπας και ειναι αλλεργια;Κατα τα αλλα ειναι καλος κοιμηθηκε πολυ καλα εχει διαθεση τρωει κανονικα,πινει και το χαμομιλακι του δυσπνοια δεν εχει..ουτε και πυρετο...ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο....Εσεις τι νεα κελακο μου;πολυ καλυτερα φανταζομαι ε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Το καλυτερο ειναι να τον πας να εισαι ησυχη γιατι το αναπνευστικο απο την μια ωρα στην αλλη μπορει να χειροτερεψει,αυτο ειναι το κακο του..Κι εμενα δεν ειχε πυρετο το οποιο ειναι θετικο αλλα ειχε ακροαστικα,μωρε μηπως σου πει να του κανεις λιγο μασκα να ησυχασει,βεβαια δεν ειναι οτι καλυτερο τα φαρμακα απο τωρα αλλα τι να κανεις ...Εμενα ευτυχως ειναι σχεδον καλα,πολυ λιγες μυξουλες εχει τιποτα αλλο.........Να σε ρωτησω κατι αλλο,λαμπαδα διαλεξατε;τι ζηταει ο μικρος;;εμενα με ρωτησε η νονα του και περιμενει να της πω.Μου ειπε ο μικρος την μπεν τεν,ειναι καλη η καμια βλακεια;θελω να μπω λιγο να την δω...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εφυγες ε;...καλα να παθω!Ακομα δε τον εχω ρωτησει...αλλα...σιγουρα και εμενα μπεν τεν θα ζητησει!!!Τι ερωτας κι αυτος!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

goodmorninggggggggggg!!!!!

τι κανετε κοριτσοπουλα??? εκανα καφεδακι και να μαι... καλα ε εχω ριξει τον υπνο τις ζωης μου ο μικρος κοιμοτανε απο 9,30μεχρι τις 4,30 που ξυπνησε για γαλα και μετα ξυπνησε τωρα πριν μιση ωρα οσο κοιμαται το μωρο κοιμαμαι και εγω για να κανω μαγουλακι χιχιιχιχιχιχ:P

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Και πολυ καλα κανεις χαρουλα μου!!Εμεις μολις φαγαμε και τον εβαλα στο παιχνιδακι του....βηχει ομωρε γαμωτο...μαλλον δε θα τη γλιτωσουμε τη μασκα...α..μου κανε και εναν εμετο στο ρεψιμο....μια χαρα ειμαστε,...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Τον πηγα ηδη χαρα μου τη κυριακη στο νοσοκομειο μου ειπαν δεν εχει ακροαστικα και αφου τρωει καλα να μην ανησυχω...ομως σα να μη μου αρεσει απο χτες ο βηχας του..οποτε σημερα θα παμε στη δικη μας παιδιατρο να τον ακουσει και αυτη!Στη κουνια του πανω του εχω ενα mobile fisher price που ενω στην αρχη δε το ηθελε καθοοοολου,τωρα τρελλαινεται!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

α ενα τετοιο εχω και εγω και μενα του αρεσει ολοι μερα εκει καθετε..

να πας γιατι εμενα τη τεταρτη το πηγα στο παιδιατρο για το εμβολιο και δεν ειχε τιποτα και την αλλη μερα εβηχε ειναι υπολα αυτα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΡΗ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ???? ΩΡΑΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ..

ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ:P:p

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...