Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΗΡΘΑ ΚΑ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩ!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΕΣ????

Χαρούλα μου καλώς την.....

Κοριτσάρα μου για άλλη μια φορά σιδερένιος.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαρούλα μου καλώς την.....

Κοριτσάρα μου για άλλη μια φορά σιδερένιος.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΤΕΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 20 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΦΕΡΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ Κ@ΛΟΙΩΣΗ

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΤΩΡΑ " Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ" ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Μαρινάκι ναι,έχεις δίκιο......

Τι κάνουν τα ζουουνάκια σοτυ?

Εμένα φτού μη το ματιάσω σήμερα ξαναγυρίσαμε στα παλιά...Λέτε να πέρναγε φάση ταχείς ανάπτυξης και ήθελε συνέχεια ζιζάκι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αχ Χαρούλα τι θα είδαν τα ματάκια σου αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο, γερά να είναι τα παιδάκια όλου του κόσμου!

η μπουμπού από προχτές άρχισε να γκρινιάζει και τρώει κι εκείνη περισσότερο και συχνά! Φάσεις θα περάσουν διάφορες!

Έχετε καμιά ιδέα για κανένα δίχωρο δωμάτιο κανένα δύωρο από την Αθήνα μήπως πάμε μετά το Πάσχα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Έχετε καμιά ιδέα για κανένα δίχωρο δωμάτιο κανένα δύωρο από την Αθήνα μήπως πάμε μετά το Πάσχα?

Αν σε ενδιαφέρει προς τα εδώ να κοιτάξει ο μπαμπούλης μου που είναι εξπέρ σε αυτά...

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΑ, ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΣΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ

Ποπο μη τα σκέφτεσαι Χαρούλα μου...Γερά να είναι όλα τα παιδάκια.

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΟΚ Μαρινάκι μου!!!

Αν τελικά έρθετε να συναντηθούμε εεε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Οι υπόλοιπες που πήγατε?

Εξαφανιζόλ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Hello girls!! Καλε δύο ώρες διάβαζα με τις γλωσσοκοπάνες!!! Ναι ναι για την ελένη και την κέλυ μιλάω!! :mrgreen::mrgreen:

Χαρά μου πως μεγάλωσε έτσι το μαναράκι σουυ καλέ;;; Κούκλος είναι!! Άντε φτου φτου και να μην ξανααρωστήσει πες του..!! :-)

Λορέττα μου και εμένα η μικρούλα μου είναι γκρινιαρούλα!! Το καλό είναι ότι κοιμάται αρκετά, αλλά σε γενικές γραμμές όταν είναι ξύπνια βαριέται πολυ σε μια θέση... και θέλει και παρέα, και αγκαλιές! Δηλαδή πάνω από είκοσι λεπτά κάπου δεν κάθεται!!

Ααα εχθές κορίτσια κοιμήθηκε πρώτο βράδυ στο παρκοκρέβατο.. κοιμήθηκε που λέει ο λόγος, γιατί ξύπνησε στις 3.30 και μετά κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα γιατί χάλασε τον κόσμο από τις τσιρίδες.... Υποθέτω ότι σιγά σιγά θα συνηθίσει.. τι να πω!! Πάντως το λυπόμουνα και εγώ το κακόμοιρο τοσο μικρούλι ΄σε τόσο μεγάλο κρεβάτι..ούτε εμένα θα μου άρεσε :wink:

PCqNp2.png

Καλημερουδια.Καλε τι κραξιμο ειναι αυτο που φαγαμε εχτες;;:mrgreen:Τοσο πολυ μιλαμε πια;;;:mrgreen::tongue:

Καλημερα.(απο δω και μπρος θα ακολουθω το γνωστο ρητο"το λακωνιζειν εστιν φιλοσοφειν"....για οσο αντεξω!:tongue::tongue::tongue::tongue:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...