Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΙ ΦΟΡΑΜΕ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ 6-12 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΔΥΟ ΣΟΦΡΑΚΑΚΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΙΛΙΝΟ ΜΙΑ ΤΡΕΕΕΕΕΛΑ ΕΙΝΑΙ.. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΜΑΜΑ???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα κοριτσια.

χαρουλα σιδερενιοι.σε ποιο νοσοκομειο εισασταν?

πως ηταν?σε ρωταω γιατι αποφασισα για ιδιωτικη ασφαλεια .

λορεττα θα συμφωνησω με τα κοριτσια δυστιχος.

κελι λες κι εγω το 4 να περιμενω για να κανω καλο μωρακι?:tongue:

Μια δοκιμη θα σε πεισει......:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

γεια σας κοπελουδες τι κανετε??μαρακι και εμενα ο συζυξ χαλια δεν εχει καθολου δουλεια σχεδον αλλα ευτυχως ειχαμε κανει καποια κουμαντα και κρατησαμε καποια λεφτα στην ακρη,αλλα ποσο να φτασουν και αυτα και τα εξοδα τρεχουν..σημερα επιτελους θα παμε στον γυναικολογο..εχω να τον δω απο τοτε που γεννησα μια τα λοχεια μια με την αιμμοραγια μια που δεν εβρισκα ραντεβου περασανε 2,5μηνες..:oops:χαρα κουκλος ο μικρος..

:-D

Κοριτσάκια μπαίνω βιαστικά να διαβάσω τα νέα σας αφού σήμερα είχαμε δουλίτσες και δεν πρόφτασα!

Πάρα πολύ χάρηκα που γύρισε η Χαρούλα μας με το γιόκα της στο σπίτι! Σιδερένιοι και το νοσοκομείο με το κυάλι να το βλέπεται!

Περαστικά σε όλα τα υπόλοιπα αρρωστούλικα! Στο γιό μου είχα δει κι εγώ αίμα στα κακάκια και το είχα ρίξει σε αυστηρή δίατα μέχρι που άρχισε να συνέρχεται!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια για τη μπουμπούκα μου! Θα δοκιμάσω να την ξαναβάλω τη φώτο κάποια ώρα που θα είστε μέσα γιατί τελικά το κρατάει για 2 ώρες και μετά διαγράφεται αυτόματα!

Στεγία μου, μου φαίνεται ότι πολλές νύφες καπαρώνεις για τον πρίγκιπα! Εσύ δε συζητούσες και για κάποιο άλλο συμπεθεριό? Είστε γαλαζοαίματοι, αλλά με πόσες νύφες είστε ικανοποιημένοι???, χα,χα,χα!

Φιλάκια σε όλες!

Καλέ δεν έχω καπαρώσει καμία....Η πρώτη είστε που ζητάμε....χαχαχα

Σε γενικές γραμμές μια χαρά μπορώ να πώ!!! Σε λίγες μέρες συμπληρώνουμε 2 μήνες και δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!!!!! Βέβαια κουράζομαι πολύ κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά όταν με κοιτάζει με τα μπιρμπίλικα ματάκια του, μπορώ να κάνω τα πάντα η χαζομαμά!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μια από τα ίδια.....

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

attachment.php?attachmentid=260&stc=1&d=1268731830

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

attachment.php?attachmentid=261&stc=1&d=1268731953

Καλέ τι κούκλος είναι αυτός?

Φτού σκόρδα ματάκια μου.....

Υ.Γ. έχουμε ίδιο βαράκι κουδουνίστρα....

Μαράκι καλημέρααααααααααα......

Ελενάκι και Κελάκο δε σχολιάζω.....Ζωγραφίζετε όταν είστε μαζί...Η μία ράβει και η άλλη ξηλώνει....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

κελακο υδραυλικος ειναι αλλα παιρνει δικες του δουλειες συναιτερικα με τον κουμπαρο μας..αλλα δεν βλεπω να εχει και πολυ κινηση τωρα..αστα χαλια..παω να λουσω το λαδωμενο μου μαλλι αι σιχτιρ καθε μερα λουσιμο θελει μετα την εγκυμοσυνη λαδωνει απιστευτα θα γινω ελαιοπαραγωγος σε λιγο...με τοση λαδιλα γιατι να μην το εκμεταλευτω??

:-D

Καλά είμαστε...

όπως είδατε δε σχολίασα τις συμβουλές που δώσατε στη Λορέττα

γιατί εμείς μάθαμε αγκαλιά....

Στο σλιγκ βέβαια αλλά δε κοιμόμαστε καθόλου κάτω...'Άντε ένα 5 λεπτο και το βράδυ κοιμόμαστε μεν αλλά στο κρεβάτι όλοι μαζί..........

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Να σου πώ...

Επειδή έχω νταντέψει πολλά πολλά παιδάκια στο δικό μου θέλω να τα δώσω όλα.....

Καταλαβαίνεις το σκεπτικό...

Εξάλλου αυτή θα είναι η δουλειά μου......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Και μιας και λέτε τα επαγγέλματα των συζύγων εμένα είναι ξενοδοχουπάλληλος....

Ανυπομονώ να καλοκαιριάσει να πηγαίνουμε βόλτα στη πισίνα...Να βλέπουμε και τον μπαμπούλη....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Εξαφανιστήκατε όλες σας.........

cIhqp3.png

9knMp3.png

Εδω ειμαι Στεγια μου απλα ηρθαν τα παιδακια μου και καταλαβαινεις τι γινεται...Εμενα ψοφανε για πισινα,ειχαμε παει διακοπες σε ξενοσοχειο με πισινα κι ακομα μου το λενε αλλα ειχα 1 ετους την μικρη και ηταν επικυνδινα...Αντε να ερθει το καλοκαιρακι κι εγω αυτο λεω να πηγαθινουμε στη θαλασσιτσα μας,την βλεπω απο το παραθυρο και τη ζηλευω....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Εδω ειμαι πααααααααλιιιιιιιιιιιι!!Ηρθαν τα πεθερικς,εφυγαν ολα οκ!

Χαρααααααα!!!Τι παλικαρος ειναι αυτος κοριτσι μου!!!!Φτου του να μη σου τον ματιασω!!!Κουκλος ειναι....αλλα ....με τετοια μαμα...τι αλλο θα μπορουσε να ειναι;εεε;;;;;

:) :) :)Στεγια χαλοουυυυυυυυυυυυυ!!!Αχ εμεις περσι διακοπες στη ζακυνθο και το ξενοδοχειο ειχε μια τερααααααααστια πισινα αλλα δε εμπαινα καθοτι σε ενδιαφερουσα....αχ.....πως κρατηθηκα δε ξερω!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...