Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εχεις δικιο συγνωμη!

Το κοριτσάκι μου μια χαρά ειναι δοξα τον Θεό!

Την παρασκευη σαραντήζουμε και θα πάμε βολτα αν εχει καλό καιρό!

Ο μπαμπάς μας μολις απολυθήκε αστα χαλια !

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κορίτσια μου ευχαριστώ για τις συμβουλές...θα επιμείνω λίγο με τη πιπίλα!

Καλά κέλι μου ο άντρας σου είναι τρελοζηλιάρης!!! μου φαίνεται έχεις 5 παιδιά...βρε γιατί παραπονιέται ετσι?

πρινσι και μένα οταν τρεμοπαίζει το χειλάκι του τρελαίνομαι...!!!!!

χαρά μου μακάρι να παίζει και μένα με κανένα παιχνιδάκι...είναι λίγο πιο μικρός απο τον δικό σου!!! είναι καλά το ζουζούνι? χάρηκε που ήρθε σπίτι του??

Φεύγω κορίτσια, πάω τράπεζα!!!!

Θα σας γράψω μετά

Ουουυυυ και λιγα λες.Ειμαστε μαζι απο πολυ μικροι οποτε ανετα μπορω να σου πω οτι τον μεγαλωνω εγω κι αυτον και το κακο ειναι οτι τα παιδια σιγα σιγα αυτονομουνται,αυτος ομως γινεται χειροτερος.Σκεφτομαι να κανω αιτηση στον ογα να παρω επιδομα και γι αυτον:tongue::tongue:ειναι αδικια.

Y0zHp2.png?OgArctsO

To να μην εχω το γιο μου οοοοοοοοοοοοοοολη την ωρα αγκαλια μου για να κοιμηθει για να φαει και για να μη κλαει δε θεωρω οτι σημαινει οτι τσιγκουνευτηκα την αγκαλια μου στο παιδι μου!Ο μεγαλος μου παντως πρινσι μου και σου μιλαω εκ πειρας,δεν εχει κανενα απωθημενο!Ισα ισα ειναι ενα παιδι που εμαθε να κοιμαται μονο του απο μωρο και ποτε απο τοτε δεν ειχα προβλημα στον υπνο του!Ειναι ακομα μικρο το μωρακι σου...οταν θα μεγαλωσει λιγο θα καταλαβεις ποσο κουραστικο ειναι να το εχεις οοοοοοοοολη την ωρα αγκαλια!;)

Ναι μωρέ δίκιο έχεις!!!:):):):) προς το παρόν εμένα κοιμάται μέσα στην ημέρα και προλαβαίνω να κάνω τις δουλίτσες μου και να ξεκουραστώ λιγουλάκιιιιιι έτσι δεν έχω δει ακόμα τα "παλούκια"!!!!!!! Απλά με ενοχλεί που έχω ακούσει γνωστές μου να λένε με απίστευτη απλότητα ότι δεν παίρνουν τα παιδιά τους αγκαλιά για να μη συνηθίσουν και τα αφήνουν να κλαίνε.....:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:. Θέλω να πιστεύω ότι κάπου υπάρχει και η χρυσή τομή!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!

ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ναι μωρέ δίκιο έχεις!!!:):):):) προς το παρόν εμένα κοιμάται μέσα στην ημέρα και προλαβαίνω να κάνω τις δουλίτσες μου και να ξεκουραστώ λιγουλάκιιιιιι έτσι δεν έχω δει ακόμα τα "παλούκια"!!!!!!! Απλά με ενοχλεί που έχω ακούσει γνωστές μου να λένε με απίστευτη απλότητα ότι δεν παίρνουν τα παιδιά τους αγκαλιά για να μη συνηθίσουν και τα αφήνουν να κλαίνε.....:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:. Θέλω να πιστεύω ότι κάπου υπάρχει και η χρυσή τομή!!!!

Ετσι ακριβως ειναι!!!!αρκει να τη βρεις......:P

Βρε μαρακι...τι ειναι αυτο τωρα...καλα γιατι τον απολυσανε;μειωση προσωπικου λογω κρισης;πωπω......τι παλουκι ειναι αυτο;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

κι εμενα το κανει αυτο ο μεγαλος....αλλα εδω και ενα χρονο....οποτε μαλλον δεν εχει σχεση με το μωρο! :tongue:Μαλλον κληρονομικοτητα....κι εγω τα τρωω....:oops::oops::oops:

Μωρε κι εμενα το κανουν ολα,αλλα η μικρη το ξεκινησε οταν ηρθε το μωρο και το χειροτερο ειναι η λυσα που τα τρωει οταν το κραταμε.....Μαααααρη δε ντρεπεσαι να τρως τα νυχια σου ολοκληρη γυναικα;;;;:):)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...