Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κελάκο και Ελκαράκο σας καλημερίζω γρήγορα γρήγορα μπας και κάνω καμιά δουλειά τώρα που "η πατρίδα" κοιμάται.

Λορέτα κι εμένα δεν μου πάει να του στερώ την αγκαλιά, ιδίως όταν κλαίει από παράπονο και κουνάει το κάτω χειλάκι του εκεί είναι που ΛΙΩΝΩ η μάνα!!!!! Άφήστε που έχω ακούσει ότι δεν πρέπει να τσιγκουνευόμαστε τις αγκαλιές σε αυτό το στάδιο γιατί μετά τους μένει απωθημένο!!!!:o:o:o:o.

καλημέρα και σε όλες σας!!

Επεξεργάστηκαν by principessa

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο δε με βοηθαγε αλλα ζηλευε και μου ελεγε οτι δεν του αλοιφω βουτυρο με μελι οπως στα παιδια και οτι αυτον τον εχω πεταμενο,και μην γελασει καμια .

καλα μαρη....ντροπη σου....τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ πια τον παραμελησες τον ανθρωπο;;;;;;;;;;τσιπα δεν εχεις πανω σου;;;;;(να μη γελασουμε ειπες....οχι να σε πειραξουμε!:tongue:)

Γεια σου βρε μαρακι!τι κανει η τσουπρα σου;;;

Επεξεργάστηκαν by ELKARAK

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΥΠΝΑΓΕ ΚΑΘΕ ΜΑΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΑΓΚΑΛΙΑ..

ΛΟΡΕΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΒΑΤΡΑΧΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα κοριτσια.

χαρουλα σιδερενιοι.σε ποιο νοσοκομειο εισασταν?

πως ηταν?σε ρωταω γιατι αποφασισα για ιδιωτικη ασφαλεια .

λορεττα θα συμφωνησω με τα κοριτσια δυστιχος.

κελι λες κι εγω το 4 να περιμενω για να κανω καλο μωρακι?:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Κελάκο και Ελκαράκο σας καλημερίζω γρήγορα γρήγορα μπας και κάνω καμιά δουλειά τώρα που "η πατρίδα" κοιμάται.

Λορέτα κι εμένα δεν μου πάει να του στερώ την αγκαλιά, ιδίως όταν κλαίει από παράπονο και κουνάει το κάτω χειλάκι του εκεί είναι που ΛΙΩΝΩ η μάνα!!!!! Άφήστε που έχω ακούσει ότι δεν πρέπει να τσιγκουνευόμαστε τις αγκαλιές σε αυτό το στάδιο γιατί μετά τους μένει απωθημένο!!!!:o:o:o:o.

καλημέρα και σε όλες σας!!

To να μην εχω το γιο μου οοοοοοοοοοοοοοολη την ωρα αγκαλια μου για να κοιμηθει για να φαει και για να μη κλαει δε θεωρω οτι σημαινει οτι τσιγκουνευτηκα την αγκαλια μου στο παιδι μου!Ο μεγαλος μου παντως πρινσι μου και σου μιλαω εκ πειρας,δεν εχει κανενα απωθημενο!Ισα ισα ειναι ενα παιδι που εμαθε να κοιμαται μονο του απο μωρο και ποτε απο τοτε δεν ειχα προβλημα στον υπνο του!Ειναι ακομα μικρο το μωρακι σου...οταν θα μεγαλωσει λιγο θα καταλαβεις ποσο κουραστικο ειναι να το εχεις οοοοοοοοολη την ωρα αγκαλια!;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!

ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ 5 ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

To να μην εχω το γιο μου οοοοοοοοοοοοοοολη την ωρα αγκαλια μου για να κοιμηθει για να φαει και για να μη κλαει δε θεωρω οτι σημαινει οτι τσιγκουνευτηκα την αγκαλια μου στο παιδι μου!Ο μεγαλος μου παντως πρινσι μου και σου μιλαω εκ πειρας,δεν εχει κανενα απωθημενο!Ισα ισα ειναι ενα παιδι που εμαθε να κοιμαται μονο του απο μωρο και ποτε απο τοτε δεν ειχα προβλημα στον υπνο του!Ειναι ακομα μικρο το μωρακι σου...οταν θα μεγαλωσει λιγο θα καταλαβεις ποσο κουραστικο ειναι να το εχεις οοοοοοοοολη την ωρα αγκαλια!;)

ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΩ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ.

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Αχ κορίτσια μου ευχαριστώ για τις συμβουλές...θα επιμείνω λίγο με τη πιπίλα!

Καλά κέλι μου ο άντρας σου είναι τρελοζηλιάρης!!! μου φαίνεται έχεις 5 παιδιά...βρε γιατί παραπονιέται ετσι?

πρινσι και μένα οταν τρεμοπαίζει το χειλάκι του τρελαίνομαι...!!!!!

χαρά μου μακάρι να παίζει και μένα με κανένα παιχνιδάκι...είναι λίγο πιο μικρός απο τον δικό σου!!! είναι καλά το ζουζούνι? χάρηκε που ήρθε σπίτι του??

Φεύγω κορίτσια, πάω τράπεζα!!!!

Θα σας γράψω μετά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλα μαρη....ντροπη σου....τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ πια τον παραμελησες τον ανθρωπο;;;;;;;;;;τσιπα δεν εχεις πανω σου;;;;;(να μη γελασουμε ειπες....οχι να σε πειραξουμε!:tongue:)

Γεια σου βρε μαρακι!τι κανει η τσουπρα σου;;;

Ειπαμεεεεεεεε!!!αλλα δεν την ειδεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα στα κοριτσια που μπηκαν τωρα...Θα συμφωνησω κι εγω για τις αγκαλιες,ειναι πολυ κουραστικο ολη μερα,εγω στο 3ο επαθα και τενοντιδα αφου δεν αντεξα αλλο,εκανα μεχρι ενεση κορτιζονης,ποσο να αντεξω κι εγω η δολια μανα;;;Αν ειχε μαθει στα χερια τωρα το μωρακι μου τα αλλα θα ειχαν βρωμισει,ασε την ζηλια που εχουν και τα πρωτα,εμενα η 3η τρωει συνεχεια τα νυχια της οταν κταταμε το μωρο και κοντευει να φαει και τα χερια της.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα στα κοριτσια που μπηκαν τωρα...Θα συμφωνησω κι εγω για τις αγκαλιες,ειναι πολυ κουραστικο ολη μερα,εγω στο 3ο επαθα και τενοντιδα αφου δεν αντεξα αλλο,εκανα μεχρι ενεση κορτιζονης,ποσο να αντεξω κι εγω η δολια μανα;;;Αν ειχε μαθει στα χερια τωρα το μωρακι μου τα αλλα θα ειχαν βρωμισει,ασε την ζηλια που εχουν και τα πρωτα,εμενα η 3η τρωει συνεχεια τα νυχια της οταν κταταμε το μωρο και κοντευει να φαει και τα χερια της.

κι εμενα το κανει αυτο ο μεγαλος....αλλα εδω και ενα χρονο....οποτε μαλλον δεν εχει σχεση με το μωρο! :tongue:Μαλλον κληρονομικοτητα....κι εγω τα τρωω....:oops::oops::oops:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...