Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλη επιτυχια στο μαγειρεμα και περαστικα σου για τα πεθερικα.....:mrgreen::mrgreen:Αντε παω κι εγω να κανω καμια δουλεια γιατι ολο μου μιλας,γραφεις και δε με αφηνεις.....:mrgreen::tongue:

δε λες καλα που ειμαι εδω και δε μιλας μονη σου ως συνηθως!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλε χαρα.....αυτο ηταν που θα πιναμε καφε;;;;;Τζαμπα....η χαρα δηλαδη;;;;; :) :) :)

ΚΑΛΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΙΑ ΩΡΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΓΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΠΕΤΑΓΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΝΟΙΞΑ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΞΙΝΟ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

εδω ειμαι!!!!!!!!!ζυμωσα τον κιμα μου και τον βαζω στο φουρνο!!!αντε βρε χαρουλα μου!!!πως ειναι ο γιοκας σου;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

εδω ειμαι!!!!!!!!!ζυμωσα τον κιμα μου και τον βαζω στο φουρνο!!!αντε βρε χαρουλα μου!!!πως ειναι ο γιοκας σου;;;

Ποτε προλαβες μωρε;;;;.........Αληθεια Χαρα για πες λεπτομερειες...

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΗΣΥΧΟ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΖΟΛΟΓΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6,30 ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ποτε προλαβες μωρε;;;;.........Αληθεια Χαρα για πες λεπτομερειες...

οχι...θα περιμενα εσενα να κοψεις τη παρλα για να φυγω...νηστικοι θα μεναμε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:χαρα μου ξεκουραστηκες λιγουλακι ε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι βρε κορίτσια!!!!

ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες...

τόση ώρα θηλάζαμε...(το πιστεύετε?) αφου παίξαμε λίγο...

τώρα τον έβαλα στο ριλάξ και άρχισε λίγο να γκρινιάζει...

όσο για την πιπίλα, όταν του τη βάζω στο στόμα, παίρνει μία έκφραση αηδίας και την φτύνει...

εσάς τα νινάκια σας τι κάνουν τώρα? κοιμούνται????

με τον άντρα μου όντως κάτι πρέπει να κάνω...

τρώγοντας ανοίγει η όρεξη...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετα μου και εμενα ο δικος μου ετσι εκανε και κανει ακομα καποιες φορες με τη πιπιλα.....ο επιμενων ομως νικα!!!ειναι σωσιμο η πιπιλα...ειδικα για τα πολυ γκρινιαρικα μωρα!!!;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εδώ είμαι βρε κορίτσια!!!!

ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες...

τόση ώρα θηλάζαμε...(το πιστεύετε?) αφου παίξαμε λίγο...

τώρα τον έβαλα στο ριλάξ και άρχισε λίγο να γκρινιάζει...

όσο για την πιπίλα, όταν του τη βάζω στο στόμα, παίρνει μία έκφραση αηδίας και την φτύνει...

εσάς τα νινάκια σας τι κάνουν τώρα? κοιμούνται????

με τον άντρα μου όντως κάτι πρέπει να κάνω...

τρώγοντας ανοίγει η όρεξη...

Κουραγιο Λορετακι,θα περασουν ολα,ξερω πολυ καλα ποσο δυσκολο ακουγεται τωρα αλλα πιστεψε με ολα περνανε,εμενα η πρωτη μου εχει γινει το καλυτερο παιδι:rolleyes:σχεδον το καλυτερο και λεω ποτε περασαν ολα αυτα;Οσο για τον αντρουλη σου σιγα σιγα με υπομονη θα περασει κι αυτο,δεν μπορουν να μας καταλαβουν απολυτα,στο λεω εγω που εχω 4 και καθε φορα που γενναω αναρωτιεμαι ακομα δεν εχει καταλαβει καποια πραγματα;Με εβλεπε να τρεχω με τα 4 την πρωτη μερα που μπηκαμε στο σπιτι και οχι μονο δε με βοηθαγε αλλα ζηλευε και μου ελεγε οτι δεν του αλοιφω βουτυρο με μελι οπως στα παιδια και οτι αυτον τον εχω πεταμενο,και μην γελασει καμια α.......Εμενα τωρα κοιμαται,την πηρε ο υπνος στο ριλαξ και την πηγα στην κουνια,την πιπιλα δε την ηθελε στην αρχη,επεμεινα λιγο και την συνηθησε.

Y0zHp2.png?OgArctsO

οχι...θα περιμενα εσενα να κοψεις τη παρλα για να φυγω...νηστικοι θα μεναμε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:χαρα μου ξεκουραστηκες λιγουλακι ε;

Μπα ακομα εδω εισαι;;;;:tongue::tongue:πηγα να πλυνω τα πιατα και τα παρατησα στη μεση για να δω τι λετε,παω να πλυνω γρηγορα γρηγορα και τα υπολοιπα και ερχομαι.:cool:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...