Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αχ βρε λορετακι μου.....υπομονη κοριτσι μου.....οσο για τον αντρα σου....σαμπως τον θηλαζει ή μηπως ειναι μαζι με το μωρο ολη μερα και ολη νυχτα αυπνος;γιατι να μην εχει ορεξη;αντρες παιδι μου.....:) :) :)

ελα μου ντε!!!! :twisted:

και μου λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού οτι θα βρει άλλη!!!!:cry:

θα αρχισω να μοιράζω σφαλιάρες μου φαίνεται (οχι στο μωρό εννοείτε):evil:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πες βρε κέλι καμία συμβουλή σαν πιο έμπειρη...να μη τον κουνάμε καθόλου? και αν κλαίει?

επίσης θέλει όλη μέρα αγκαλιά...

ο άντρας μου λέει να κλαίει και λίγο, εγώ δε μπορώ...:?

Το πρωτο παιδι μου εκλαιγε συνεχεια και ηταν ξυπνιο,δεν ηξερα τι να κανω και την κουναγα κι εγω και το βραδυ δραμα,κοιμομουν ορθια και ειχα κατι νευρα αστα..Δυστυχως τωρα που εμαθε ειναι δυσκολο να το κοψεις γιατι ειναι πολυ μωρο και δεν κανει να κλαιει πολυ,επρεπε απο την αρχη να μην πηγαινεις τρεχοντας την ωρα που κλαει και εγω το αλλο που εκανα (στην 3η βεβαια)χαιδευα την πλατη και οπωσδηποτε πιπιλα,εσυ νομιζω δεν εχεις ε;;Ειναι και στο παιδι παντως....

Y0zHp2.png?OgArctsO

ελα μου ντε!!!! :twisted:

και μου λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού οτι θα βρει άλλη!!!!:cry:

θα αρχισω να μοιράζω σφαλιάρες μου φαίνεται (οχι στο μωρό εννοείτε):evil:

Ναι δυστυχως αυτο πρεπει να το παρεις αποφαση οτι οι αντρες δε καταλαβαινουν καθοοοολου τι περναμε εμεις,ακομα και το μωρο αρχιζουν να το αγαπανε οταν γεννιεται και το βλεπουν,μη στεναχωριεσαι και μην το περνεις προσωπικα,ολοι,η σχεδον ολοι το ιδιο ειναι.Εγω ειχα παθει σοκ στο πρωτο και δεν ηθελα καθολου σεξ,δεν ενιωθα τιποτις αλλα δε το εβαλα κατω προσπαθησα πολυ,σιγα σιγα κι εσυ θα τα βρεις ολα,μην περιμενεις απο τους αντρες.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ακριβως οπως τα λεει ο κελακος!!Κι εγω στον μεγαλο μου ταλαιπωρηθηκα γιατι ηταν γκρινιαρης...ειχα πει ομως απο την αρχη πριν γεννησω ακομα οτι δε θα μαθει το παιδι αγκαλια...τον εβαζα στο ριλαξ ή στη καλαθουνα του τον κουναγα..του χαιδευα τη πλατη και φυσικα πιπιλα!!!Οταν βεβαια κλαει πολυ δε μπορεις να κανεις αλλιως...εγω πσιτευω οτι σιγα σιγα θα ηρεμησει το μωρακι σου λορετα...προσπαθησε να δεις και τι αλλο του προκαλει την αισθηση της ασφαλειας και τον ηρεμει εκτος απο την αγκαλια σου..δοκιμασε διαφορα καποια στιγμη θα το πετυχεις!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

επισης κατι αλλο που εκανα..τον αφηνα στη κουνια του με τα παιχνιδακια του οσο ηταν ηρεμος...και οταν αρχιζε να γκρινιαζει πηγαινα καπου που ναμη με βλεπει αλλα να με ακουει και του μιλουσα..ετσι εμαθε να ηρεμει και με τη φωνη μου μονο!!;)φυσικα ομως ειναι και<στ παιδι!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

επισης κατι αλλο που εκανα..τον αφηνα στη κουνια του με τα παιχνιδακια του οσο ηταν ηρεμος...και οταν αρχιζε να γκρινιαζει πηγαινα καπου που ναμη με βλεπει αλλα να με ακουει και του μιλουσα..ετσι εμαθε να ηρεμει και με τη φωνη μου μονο!!;)φυσικα ομως ειναι και<στ παιδι!!!

Ναι αυτο ειπα κι εγω γιατι τωρα στο 4ο δε χρειαστηκε να κανω τιποτα ειναι ησυχο και καθεται ωραια μονη της,αφου δε το πιστευω,ειναι σιγουρα παιδι μου;;;μηπως μου εδωσαν αλλο;;;:mrgreen::mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Της ανοιξαμε την καρδια βρε Ελενη.Εγω νομιζω οτι πρεπει αναγκαστικα να περιμενει μεχρι να μπουσουλοπερπατησει και μετα θα ησυχασει.

:tongue::tongue::tongue::tongue: λες να λιποθυμησε γι αυτο δεν απανταει;;;;:tongue:

και γω το ιδιο αναρωτιεμαι...δε μπορω να το πιστεψω οτι μπορει ενα μωρο να ειναι τοοοοοοοοοοσο ησυχο!!!!:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

:tongue::tongue::tongue::tongue: λες να λιποθυμησε γι αυτο δεν απανταει;;;;:tongue:

και γω το ιδιο αναρωτιεμαι...δε μπορω να το πιστεψω οτι μπορει ενα μωρο να ειναι τοοοοοοοοοοσο ησυχο!!!!:P

χα,χα,χα κακουργα με το μαλακο επρεπε να της τα πουμε:tongue:,παει το κοριτσι....Λορετα σε παρακαλω απαντησε μας γιατι θα με φανε οι τυψεις...:?

Y0zHp2.png?OgArctsO

χα,χα,χα κακουργα με το μαλακο επρεπε να της τα πουμε:tongue:,παει το κοριτσι....Λορετα σε παρακαλω απαντησε μας γιατι θα με φανε οι τυψεις...:?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:τι χαζο που εισαιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λορεταααααααααααααααααααααααα δωσε ενα σημειο ζωηηηηηης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:τι χαζο που εισαιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λορεταααααααααααααααααααααααα δωσε ενα σημειο ζωηηηηηης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απαπα,την εκανε,καλε γιατι εξαφανιζονται ολες οταν εμφανιζομαστε εμεις;;;Μηπως γιατι δεν αφηνουμε,αφηνω τεσπα αλλη να μιλησει;;;;:mrgreen::mrgreen:Καλε γυριστε πισω θα συμορφωθω..:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Απαπα,την εκανε,καλε γιατι εξαφανιζονται ολες οταν εμφανιζομαστε εμεις;;;Μηπως γιατι δεν αφηνουμε,αφηνω τεσπα αλλη να μιλησει;;;;:mrgreen::mrgreen:Καλε γυριστε πισω θα συμορφωθω..:tongue::tongue:

ΣΙΓΑ μη συμμορφωθεις!!!εσυ παιδι μου εισαι ανεπιδεκτη μαθησεως!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον τερμα τα ψεμματα....παω να μαγειρεψω...πρεπει να φτιαξω και δυο φαγητα οχι τιποτα αλλο.....και πως με αρεσει να μαγειρευωωωωωωωωωωωωω.....δε σας λεω τιποτα!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

rssOp2.pngDiP1p2.png

και δε με φτανουν ολα αυτα.....θα ρθουν και τα πεθερικα μου!!!!!ε, ποσα να αντεξω η δολια μανα!!!!οχι πειτε!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΣΙΓΑ μη συμμορφωθεις!!!εσυ παιδι μου εισαι ανεπιδεκτη μαθησεως!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον τερμα τα ψεμματα....παω να μαγειρεψω...πρεπει να φτιαξω και δυο φαγητα οχι τιποτα αλλο.....και πως με αρεσει να μαγειρευωωωωωωωωωωωωω.....δε σας λεω τιποτα!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Σε πιστευω,ασε που το ειχα καταλαβει...:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

και δε με φτανουν ολα αυτα.....θα ρθουν και τα πεθερικα μου!!!!!ε, ποσα να αντεξω η δολια μανα!!!!οχι πειτε!!!!!!!!!

Καλη επιτυχια στο μαγειρεμα και περαστικα σου για τα πεθερικα.....:mrgreen::mrgreen:Αντε παω κι εγω να κανω καμια δουλεια γιατι ολο μου μιλας,γραφεις και δε με αφηνεις.....:mrgreen::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...