Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΤΗ ΚΡΕΒΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΙΑΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ;)

Καλωσηρθατεεεεεε πισω........:-D:-D:-Dσιδερνιοι Χαρουλιτσα μου πολυ χαρηκα.....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Χαρά μου καλώς ήρθατε!!!! άντε να ηρεμήσεις και συ

Αννια μου δεν είχα θυροειδή...είχα τον "ασταμάτητο" στο φαί...:D

Ελενάκι μου κάποιες κρεμες κάνουν δουλειά μαζί με δίαιτα, γυμναστήριο και τρίψιμο (με ειδικά σαπούνια):-D! Μόνες τους ή σε συνδυασμό με λάκτα δεν κάνουν τιποτα;)

Εμείς μεσα στην γκρίνια και την αυπνία...΄

ευτυχώς είναι ο άντρας μου και θα κάνω μπάνιο επιτέλους (πιφ)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Συστατικά

4 κ.γ. αλεύρι

5 κ.γ. ζάχαρη

2 κ.γ. κακάο σκόνη

1 αυγό

5 κ.γ. γάλα

3 κ.γ. λάδι

Σε μια κούπα ανακατεύουμε το αλεύρι, με τη ζάχαρη και το κακάο. Προσθέτουμε και το αυγό.

Ρίχνουμε μέσα το γάλα και το λάδι και ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε την κούπα για 3 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων (1000 watt).

Περιμένουμε μέχρι να σταματήσει να φουσκώνει, το βάζουμε σ'ένα πιάτο και το εξαφανίζουμε.κοριυσια δοκιμαστε το ειναι τεέιο μολις καταβροχθησα ςνα..εγω εβαλα και αχνη απο πανω

:-D

Χαρααααααααααααααααααααα!!!!!Τι χαρα μου εδωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!! :) :) :)

Σιδερενιος κοριτσακι μου ο παλικαρος!!!Και τελος οι αρρωστιες για το μωρακι σου!!Φτανει πια!!!!Μαρη Αννια...τι ειναι αυτα που μας κανεις παιδι μου βραδιατικα;;;;και μολις ανεβηκα στη ζυγαρια....τουλαχιστον αν το εβλεπα νωριτερα....θα ετρωγα ενα και μετα δε θα ανεβαινα!! :) :)

Λορετακι κι εγω μολις βγηκα απο το μπανιο!!!Λουστηκα επιτελους! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μπράβο βρε χαρούλα μουυυ!!! Τέλεια νέααα..επιτέλους!!!! Πόσες ημέρες είσασταν μέσα; (αλήθεια σε ποιο νοσοκομείο; )

Ναι βρε άννια μου το ίδιο σκεφτόμουνα και εγώ...τι είναι αυτά που μας κάνεις;;;;; Εγώ από τη λυσσα μου έχω φάει ήδη μισό κέηκ.... (ααα..δεν σας είπα.. και εμένα η ζυγαριά αντί να πέφτει, έδειξε προχθές ένα κιλό επάνω....:rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια πήγα σήμερα για κάτι δουλίτσες και πέρασα και από το Ζara και πήρα κάτι πραγματάκια στο αστεράκι μου και ΔΕΝ έριξα ούτε μια ματιά για μένα γιατί δεν είχα όρεξη.. ήθελα να ψωνίζω μόνο για την μικρή... είναι φυσιολογικό αυτό;;; Έτσι θα είναι από εδώ και πέρα;; Εμείς θα κυκλοφορούμε σας τις κακομοίρες και τα μικρά μας θα είναι μοντελάκια;;

PCqNp2.png

Μπράβο βρε χαρούλα μουυυ!!! Τέλεια νέααα..επιτέλους!!!! Πόσες ημέρες είσασταν μέσα; (αλήθεια σε ποιο νοσοκομείο; )

Ναι βρε άννια μου το ίδιο σκεφτόμουνα και εγώ...τι είναι αυτά που μας κάνεις;;;;; Εγώ από τη λυσσα μου έχω φάει ήδη μισό κέηκ.... (ααα..δεν σας είπα.. και εμένα η ζυγαριά αντί να πέφτει, έδειξε προχθές ένα κιλό επάνω....:rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια πήγα σήμερα για κάτι δουλίτσες και πέρασα και από το Ζara και πήρα κάτι πραγματάκια στο αστεράκι μου και ΔΕΝ έριξα ούτε μια ματιά για μένα γιατί δεν είχα όρεξη.. ήθελα να ψωνίζω μόνο για την μικρή... είναι φυσιολογικό αυτό;;; Έτσι θα είναι από εδώ και πέρα;; Εμείς θα κυκλοφορούμε σας τις κακομοίρες και τα μικρά μας θα είναι μοντελάκια;;

μπααααααααααααααα....παροδικο ειναι!μολις επανελθεις στα κιλα σου θα θελεις να ψωνιζεις ΚΑΙ για σενα!!!βεβαια...πρωτα για τη κορη σου και μετα για σενα!;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Για να δούμε...αμήν και πότε!!!

Καλα το μικρό μου κοιμάται εδώ και 3 ώρες.. μας βλέπω να έχουμε πάρτυ το βράδυ..!!! Ααα..πήρα και στρώμα σήμερα για το παρκοκρέβατο και θα την βάλω πρώτη νύχτα σε αυτό το μεγαααάαααλο κρεβάτι... για να δούμε πως θα πάει!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

αχ...κι εγω τι θα κανω;μαλλον σε παρκοκρεβατο προσανατολιζομαι...εχει μια ξαδερφη μου να μου δανεισει....τι να κανω...δε θελω ακομα να τον βαλω με τον μεγαλο..φοβαμαι μηπως χαλασει το προγραμμα του...(μεγαλου!)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εγω παλι ελενακι δεν τον παω μεσα γιατι φοβαμαι πως θα χαλασω το προγραμμα του.......μικρου.ο μεγαλος κλαιει μεσα στη νυχτα γιΑΤΙ η κακια μανουλα θηλαζει τον μικρο....δραματα λεμε

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Χαρά μου καλωσορίσατε επιτέλους στο σπιτικό σας και σιδερένιος να είναι ο άντρακλας σας!!!!!!

Annia, τί είναι αυτή η κολασμένη αμαρτία? Συνταγή για σουφλέ? Βρε βαλτή είσαι να γουρουνιάσουμε περισσότερο!!!

Εμένα η ζυγαριά έχει κυριολεκτικά κολλήσει εδώ και ένα μήνα στα ίδια κιλά. Τί περίεργο πράγμα κι αυτό! Εκτός κι αν έχει χαλάσει (λέτε???). Πώς θα φύγουν 7 κιλά "ουκ γιγνώσκω"!!!!!!

Μαρίνα ούτε εγώ κατάφερα να δω την μπουμπούκα σου. Όπως είπε και η Ελένη, υπάρχει και ο τρόπος της επισύναψης μέσω του επεξεργαστή κειμένου.

Αχ, το βλαστάρι μου κοιμήθηκε πριν λίγο, να δόύμε πότε θα ξυπνήσει. γιατί χθες έκανε πάρτυ από τις 2:30 ως τις 6:30.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Δεν το συνηθίζει, ελπίζω να μην είναι καινούριο χούι!!!!

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΡΟΥΛΑ μου καλώς ήρθατε στο σπιτάκι σας..........

Σιδερένιο το βλαστάρι σου και να μη ξαναχρειαστεί να πάτε εκεί....

Οι υπόλοιπες?

Μαρινάκι κούκλα η κοράκλα σου λέμε εεε.....

Τι λες θα συμπεθεριάσουμε?

Την είδα στο facebook...

Εμείς λοιπόν κοιμόμαστε όλη την μέρα και το βράδυ τον παίρνω στο κρεβάτι μας...

Κοιμόμαστε τριάδα...Αλλά μιλάμε για 5ωρα και 6ωρα....

Σας αφήνω πάω για αλλαγή και νάνι.....

Φιλάκια σε όλες σας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Όνειρα γλυκά Στέγια!!!!

Σας αφήνω κι εγώ, πάω να φάω γεμιστά!!!! (ντόινγκκκκκκκκκ!!!!!). Ναι, καλά ακούσατε, στις 12 η ώρα!!!! βλέπετε μετά το τάισμα, τις αγκαλιές, το μπανάκι, το νανούρισμα, τώρα μπορώ να φάω κι εγώ!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by principessa

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...