Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αμ πεστο μου ντε!!!!!!!!!!ειχε φεγγαρι;;;λεω κι εγω γιατι μεταμορφωθηκα σε λυκανθρωπο!!!ε μα!Μονο καναν ανθρωπο δεν εφαγα!!!!:tongue::tongue:

χα,χα,χα...:mrgreen:Εμενα η μαμα μου εφτιαξε σπανακοπιτα,τυροπιτα,παστιτσιο και πιτσα,γινεται να μην φαω;;;;ποσο να αντισταθω;;υπεκιψα,ανθρωπος ειμαι κι εγω......Ααααααα ασε τι εφερε στα παιδια,μπισκοτακια κρουασανακια και σκατουλια.:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμαν αυτες οι μαμαδες μας!!Καταστροφη ειναι!!!!Εγω της λεω μη φερνεις σοκολατες...εγω τις τρωω!!Αλλα....δε καταλαβαινει....συνεχιζει να φερνει...ε....κι εγω συνεχιζω να τις τρωω!!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Με φωναζει το σιδερο,παω να πατησω καμια 10αρια πλυντηρια κι ερχομαι.....:twisted:

ε...τοτε παω κι εγω να κανω λιγο στεπ....μπας και χασω κανα δραμι....:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αμαν αυτες οι μαμαδες μας!!Καταστροφη ειναι!!!!Εγω της λεω μη φερνεις σοκολατες...εγω τις τρωω!!Αλλα....δε καταλαβαινει....συνεχιζει να φερνει...ε....κι εγω συνεχιζω να τις τρωω!!!! :)

Συγνωμη τωρα εσυ φταις;;;:tongue:Η μαμα σου φταιει...:mrgreen:Κι εμενα μου λεει θελω να ευχαριστησω τα παιδια..Εεεε,μαζι με τα παιδια ποτιζετε και η γλαστρα...:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Συγνωμη τωρα εσυ φταις;;;:tongue:Η μαμα σου φταιει...:mrgreen:Κι εμενα μου λεει θελω να ευχαριστησω τα παιδια..Εεεε,μαζι με τα παιδια ποτιζετε και η γλαστρα...:tongue::tongue:

ετσι ετσι!!!!blame it on the....mam!!!:tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

γυμναστήριο;; στεπ;;;; μπράβο βρε...

η μόνη γυμναστική που κάνω είναι που βγάζω βόλτα το σκύλο και ενίοτε το κάνω και με το μπέμπη στο μάρσιπο και έτσι καίω πιο πολλές θερμίδες;;;; πείτε ναι....

έχω μια λάκτα στο τραπέζι που με κοιτάει τόσο γλυκά...θυμάμαι και το τραγούδι....

το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σου....αχ λιώνω....

i1lzp2.png

καλημερα κοριτσια

χαρουλα ελπιζω να ειστε σπιτακι σας.

τι κακο ειναι αυτο με τα αρωστα μωρακια?

η δικια μου μεσα στην γκρινια.εχει κολικους θα παρω τον παιδιατρο μηπως μου δωσει κατι ομως δεν το βλεπω στα μεγαλα δεν με αφηνε μονο υπομονη ελεγε.

καναμε κι εμεις το εμβολιο το εξαπλο. ευτιχος πυρετο δεν καναμε.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Γεια σου μανιταρακι!Υπομονη λοιπον......:)

Mummycool ειχα κι εγω μια λακτα....προσεξες τον χρονο που χρησιμοποιησα ε;;;Αοριστος.......:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ελενακι τον ανθρωπο που αφησες τελικα τον εφαγα εγω,μαζι με το σουβλατζη και τον ζαχαροπλαστη.

Αμαν βρε μανιταρι μου....δεν αφηνες τουλαχιστον τον ζαχαροπλαστη;;;:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

λορεττα ετσι κανει και η δικια μου δεν ηρεμη με τιποτα.και εχω και τα αλλα 2 μαμα κακα,νερο ,τσισα,

εαν με χασετε ψαξτε προς το δαφνη .

:tongue::tongue::tongue::tongue:θα πας για καφε ή το σκεφετσαι για μονιμα;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Annia πήγα στο site που μου είπες, αλλά πού το γράφει το url? Έκανα resize αλλά το url δεν το βρίσκω!

αχ μαρινακι στην βιασυνη μου ξεχασα να σου πω θα κανεις δεξι κλικ πανω στην εικονα και βγαινει ενα παραθυρακι που το λεει..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...