Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

κάποιος μας τα μάτιαξε τα μωρά μας μου φαίνεται! Ο μικρός το βράδυ έκανε 3 φορές πράσινα κακάκια και το πρωί κίτρινα μεν, που είχαν όμως βλένες και αίμα! έχω τρομάξει, ο παιδίατρος είπε να το παρακολουθήσω να δω αν ξανακάνει και να μην ανησυχώ..

Σας έχει τύχει?

Η αλήθεια είναι οτι το σάββατο εφαγα λίγη σοκολάτα και ήπια και 5 γουλιές καφέ...

νιώθω τρελές τύψεις!

τώρα έχει γκρίνια και δεν είναι χαμογελαστός όπως συνήθως

κι εμείς το περάσαμε αυτό, 3 φορές είχαν αίμα τα κακάκια του και μετά σταμάτησε, τα πήγαμε για ανάλυση και καλλιέργεια και τελικά είπε η γιατρός ότι πέρασε μια ίωση, αν συνεχιζόταν θα πει ότι ήταν αλλεργικός σε κάτι που έτρωγα, μην ανησυχείς, την υπόλοιπη εβδομάδα ήταν πολύ πιο ήσυχος....

τα πράσινα κακάκια για τους γιατρούς δε σημαίνουν τίποτα, αλλαγή χλωρίδας (ναι οκ είναι υπερπαραγωγή αλλά δεν τους νοιάζει εφόσον το μωρό παίρνει βάρος)

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια!!! Τι έγινε καλέ, τα περισσότερα μωράκια είναι άρρωστα;;; Περαστικούλια κοριτσάκια μου...τουλάχιστον να μην είναι τίποτα πιο σοβαρό και να μένουν στο κρύωμα!!

Άραγε η Χαρά με το μωρούλι της πότε θα βγούνε από το νοσοκομείο;; Τουλάχιστον πάει καλά!!

Εμένα το καλό μου εχθές κοιμήθηκε απο τις 1 μέχρι τις 8!! Και ξύπνησε εκείνη την ώρα επειδή χτύπησε το κινητό μου που το είχα ξεχάσει στο δωμάτιο...αναρωτιέμαι πόσο ακόμα θα κοιμόταν διαφορετικά.. πρώτη φορά κοιμήθηκε 7 ώρες nonstop!!! Παίξαμε λίγο στο κρεβάτι και τώρα ξανακοιμάται... γενικώς το καλό είναι ότι κοιμάται σχεδόν κάθε βράδυ 1πμ-11πμ με 1 ή 2 γεύματα ενδιάμεσα.

Κορίτσια τελικά θα τον συνεχίσω τον θηλασμό και όσο πάει... Όσες φορές της δίνω με μπουκάλι το δικό μου, δεν μου πολυαρέσει που δεν παίρνει αυτό το νίρβανα ύφος που παίρνει με το στήθος... νομίζω ότι θα μου λείψει αν το γυρίσω στη σκόνη από τώρα...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερααααααααα!!!Πυρετο δεν εχουμε κελακο μου,οποτε αυτο ειναι μια καλη αρχη!Εσενα η μπουμπου πως ειναι;;;Χριστινακι μου πολυ καλα θα κανεις!Και να συνεχισεις το θηλασμο οοοοοσο θελεις και νιωθεις καλα!Τιποτα καλυτερο για το παιδακι σου ! ;)Εμενα ο δικος μου τρωει γυρω στις 22.00 το βραδυ κοιμαται κατα τις 2300 και ξυπναει 5 για να φαει!Καλα ειναι,παραπονο δεν εχω!Επισης μου κανει 5 γευματα το τελευταιο καιρο και οχι 6....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μπραβο πολυ ευχαριστα νεα...Κι εμενα καλυτερα ειναι,ο βηχας σταματησε και απο μπουκωμα πολυ καλυτερα,τα φαρμακα ομως ειναι κανονικα 10 μερες δε σταματαμε.Διαβασα που ελεγες για το φτερνισμα,κατι πρεπει να κυκλοφορει γιατι το ιδιο ειχα κι εγω,και το μπουκωμα ακομα να μου φυγει.Αφου τα παιδια μου ειπαν,μαμα εσπασες το ρεκορ γκινες και γελουσαν.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

κι εμείς το περάσαμε αυτό, 3 φορές είχαν αίμα τα κακάκια του και μετά σταμάτησε, τα πήγαμε για ανάλυση και καλλιέργεια και τελικά είπε η γιατρός ότι πέρασε μια ίωση, αν συνεχιζόταν θα πει ότι ήταν αλλεργικός σε κάτι που έτρωγα, μην ανησυχείς, την υπόλοιπη εβδομάδα ήταν πολύ πιο ήσυχος....

τα πράσινα κακάκια για τους γιατρούς δε σημαίνουν τίποτα, αλλαγή χλωρίδας (ναι οκ είναι υπερπαραγωγή αλλά δεν τους νοιάζει εφόσον το μωρό παίρνει βάρος)

μακάρι να είναι έτσι mammycool...η γκρίνια είναι απο αυτό ε?

πονάει? γιατί γκρινιάζει? δε νιώθει καλά?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετακι μου..μωρακι ειναι!Λογικο να γκρινιαζει!Μπορει να ποναει η κοιλιτσα του..μπορει να ειναι κακοδιαθετο!Εσυ με την ιδια καλη διαθεση ξυπνας καθε μερα;Μη μου στεναχωριεσαι!Παρακολουθεισαι τα κακακια του και να δεις που ολα θα ειναι καλα και δε θα χρειαστει να κανει τιποτα! ;) Κελακο μου πολυ χαιρομαι που ειστε καλυτερα!!!Αντε και....στα δικα μας!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ααααααχ να σας πω και τον αλλο μου πονο....το σουκου ξεσαλωσα...δε ξερω τι με επιασε!!!ετρωγα οοοοο,τι αηδια εβλεπα μπροστα μου...καλε...σα στερημενη εκανα....και μπηκε το κιλακι μεσα σε δυο μερες....τοσος κοπος για να ο χασω και το σο ευκολα ξαναμπηκε....γμτι....:(

Που θα μου παει ομως...................:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

μακάρι να είναι έτσι mammycool...η γκρίνια είναι απο αυτό ε?

πονάει? γιατί γκρινιάζει? δε νιώθει καλά?

εγώ πάντως του βαζα θερμόμετρο και δεν είχε πυρετό και έτσι δε φαντάστηκα τότε ότι είναι κάτι αλλό εκτός από πονάκια....περαστικά σας...

εμένα με ξεβύζιασε χθες πάλι, όλη μέρα στο στήθος και το βράδυ 9μιση με 10μιση και στο τέλος του δωσα και 60 μλ που χα βγάλει τα ξημερώματα και ξεράθηκε...σήμερα ξύπνησε με γκρίνια αλλά πριν από λίγο κοιμήθηκε

i1lzp2.png

ααααααχ να σας πω και τον αλλο μου πονο....το σουκου ξεσαλωσα...δε ξερω τι με επιασε!!!ετρωγα οοοοο,τι αηδια εβλεπα μπροστα μου...καλε...σα στερημενη εκανα....και μπηκε το κιλακι μεσα σε δυο μερες....τοσος κοπος για να ο χασω και το σο ευκολα ξαναμπηκε....γμτι....:(

Καλα δε σε πιστευω;δε ντρεπεσαι;;;Κι εγω το ιδιο εκανα...:):):mrgreen:Λες να εφτεγε το φεγγαρι;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

αχ κι εγώ όλη τη βδομάδα κρατιέμαι και το σκ ξεσαλώνω...τι γλυκά κατέβασα άλλο πράγμα....ελπίζω τώρα που θα αρχίσουμε να φοράμε λιγότερα να με βλέπω και να συμμαζεύομαι περισσότερο

i1lzp2.png

Καλα δε σε πιστευω;δε ντρεπεσαι;;;Κι εγω το ιδιο εκανα...:):):mrgreen:Λες να εφτεγε το φεγγαρι;;;

αμ πεστο μου ντε!!!!!!!!!!ειχε φεγγαρι;;;λεω κι εγω γιατι μεταμορφωθηκα σε λυκανθρωπο!!!ε μα!Μονο καναν ανθρωπο δεν εφαγα!!!!:tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

αχ κι εγώ όλη τη βδομάδα κρατιέμαι και το σκ ξεσαλώνω...τι γλυκά κατέβασα άλλο πράγμα....ελπίζω τώρα που θα αρχίσουμε να φοράμε λιγότερα να με βλέπω και να συμμαζεύομαι περισσότερο

:tongue::tongue::tongue:εγω παλι με βλεπω στη παραλια με κελεμπια......:tongue:παρεπιπτοντως....ειχα πει θα ξεκινησω γυμναστηριο...για να δουμε.....ποτε;;;;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...