Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λορέττα εύχομαι να περάσατε καλά στη βόλτα σας και να χαλαρώσατε λίγο από τη γκρίνια του μικρού! Πάντως κι εμένα που κοιμάται σχετικά εύκολα η μικρή μετά το θηλασμό το βράδυ, εγώ δυσκολεύομαι! Τον έχω λίγο δύσκολο τον ύπνο!

Γλυκούλα σήμερα έκανες δουλίτσες ε? Τουλάχιστον θα είσαι πιο χαλαρά μέσα στην εβδομάδα!

Στεγία τον βρήκε τον τρόπο η πεθερίκς ε?

Ελκαράκι περαστικά και σε σένα κοριτσάκι αλλά κυρίως στο γιόκα σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ ρε μαρινακι....δε φαινεται η φωτο σου γμτι!!!Μπορεις να τη κανεις και επισυναψη αν θες μεσα απο τον επεξεργαστη κειμενου!

Κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας!!Ας γινει καλα το μωρακι μου και ολα τα αλλα βρισκονται!Το βραδακι που τον θερμομετρησα δεν ειχε αλλα πολυ γκρινια ρε γμτι..κατι το ενοχλει το μωρο...τεσπα...ελπιζω αυριο να ειμαστε καλυτερα!Φιλακια πολλα και καλο βραδυ σε ολες σας!!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

αμαν βρε ελενακι μου.περαστικα σας βρε κοριτσι μου!!!!εμεις με το που σαραντησαμε δεν κατσαμε στον κ@λ@ μας!!!κοριτσια θεσσαλονικης θελετε να βρεθουμε με σηζυγους μαζι στο κοσμος το αλλο σαββατο?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Που σαι σοφουλα μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπραβο ρε παιδια!!Πολυ καλα κανετε!!!Εγω εχω παθει φοβια....δε θελω να το βγαζω καθολου το μωρο....δε το βλεπω για το σαββατο γιατι ειναι ημερα καθαριοτητας και ψωνίων! :) Για πες!Τι κανει ο μπεμπουλης σου;Ο μεγαλος;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες μου!Πως ειστε σημερα;Εμεις ετσι κι ετσι..ο μικρος ειναι μεν απυρετος αλλα ολη την ωρα φτερνιζεται και βηχει ο καημενος....εγω ειμαι λιγο καλυτερα..σταματησε το τρελλο φτερνισμα και εμεινε το μπουκωμα και η καταροη!Ελπιζω να ειστε ολες καλα και ξεκουραστες σημερα!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Eπισης...πρεπει να πω(μονη μου τα λεω μονη μου τ΄ακουω ουτως ή αλλως! :) )οτι ΝΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( :( :(

Πηρα ενα ζιρτεκ χτες το βραδυ για να σταμαησει το φτερνισμα και ειμαι χωωωωωωμαααααααα θελω νανακιααααααααααααααααααααααααα......μολις κοιμηθει ο μικρος μου την εχω πεσει λεμεεεεεεεεεε!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

κάποιος μας τα μάτιαξε τα μωρά μας μου φαίνεται! Ο μικρός το βράδυ έκανε 3 φορές πράσινα κακάκια και το πρωί κίτρινα μεν, που είχαν όμως βλένες και αίμα! έχω τρομάξει, ο παιδίατρος είπε να το παρακολουθήσω να δω αν ξανακάνει και να μην ανησυχώ..

Σας έχει τύχει?

Η αλήθεια είναι οτι το σάββατο εφαγα λίγη σοκολάτα και ήπια και 5 γουλιές καφέ...

νιώθω τρελές τύψεις!

τώρα έχει γκρίνια και δεν είναι χαμογελαστός όπως συνήθως

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...