Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!Για μας δεν ειναι και πολυ καλη μερα αφου ο μπεμπουλης μου ανεβασε πυρετο απο το πρωι 37.5 και πριν απο κανα μισαωρο ειχε 37.8....πηγαμε νοσοκομειο μου ειπανε οσο τρωει το μωρο να μην ανησυχω...ακροαστικα δεν εχει ευτυχως ιωση λεει ειναι..αντιπυρετικο αν ανεβει πανω απο 38 και υπομονη....ουφ...εχω σκασει!τουλαχιστον τρωει...προς το παρον...

Πρινσι μου με γεια το μαλλακι σου...εγω τον εχω αυτον το θερμαντηρα,της νουκ ειναι ο δικος μου αλλα δε θυμαμαι καθολου μα καθολου ποσο τον ειχα παρει...καμια 30 ευρω νομιζω...εμενα με βολευει πολυ...οχι για να ζεσταινω το νερο..αλλα για να το κραταω ζεστο...οπως λεει και η μαρινα οσο αφορα το ζεσταμα πιο γρηγορα με το μπεν μαρι! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Ελκαράκι τελικά ανέβασε πυρετό ο μικρούλης? Αφού τον ακροάστηκαν και τον βρήκαν καθαρό αυτό είναι πολύ θετικό. Πάντως είναι αναμενόμενο να μειώσει και κάπως το γάλα του αν δε νιώθει καλά, μην αγχωθείς με τη μία! Την άλλη φορά που η μπουμπού είχε ξαναμπουκώσει και ήταν μόλις 20 ημερών αν θυμάσαι για ένα 24ωρο δεν είχε πιει παρά ελάχιστο γάλα! Σήμερα δείχνει ελάχιστα καλύτερα και η δική μου αλλά φοβάμαι ότι επειδή κι εκείνη είχε κανά δυο μέρες που πάλι δεν έτρωγε καλά, έχει αρχίσει και με πονάει πάρα πολύ το στήθος μου, παρόλο που τώρα τη βάζω και το αδειάζει συχνά. Τέσπα, μακάρι να γίνεται να παίρνουμε εμείς όλες τις αρρώστιες και να είναι καλά τα παιδάκια μας! Τώρα την έχω στο ρηλάξ με τη ράγα με τα παιχνιδάκια της και μουσικούλα και έχει ξετρελαθεί να τα κοιτάζει και προσπαθεί να τα πιάσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

τη βάζω και το αδειάζει συχνά. Τέσπα, μακάρι να γίνεται να παίρνουμε εμείς όλες τις αρρώστιες και να είναι καλά τα παιδάκια μας!

Αχ...τι ειπες τωρα μαρινακι μου...ποσες φορες το εχω ευχηθει αυτο...και ποσες φορες θα το ευχηθω ακομα....ας ελπισουμε οτι δε θα ανεβασει πολυ πυρετο και θα την βγαλει ελαφρια...και εγω στο ριλαξ τον εχω αλλα τον πηρε ο υπνος τον καημενο...Ο Γωγος σου καλα ειναι;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Η αληθεια ειναι οτι πριν απο λιγο που τον ταισα δεν το ηπιε ολο,αλλα ικανοποιητικα ml γυρω στα130...τον ταισα και νωρις στις 3 ωρες συνηθως πειναει στις 4 αλλα επειδη γκρινιαζε για να κοιμηθει καλα του εδωσα να φαει...ελπιζω την επομενη φορα να φαει καλυτερα!

Επισης ολη την ωρα σκυβω και τον ελεγχω με τα χειλη μου...δε μου φαινεται πολυ ζεστος..μαλλν χλιαρος...ευχομαι να μην ανεβηκε κι αλλο ο πυρετος του..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μια χαρά τη βρίσκω την ποσότητα Ελκαράκι! Πόσο δηλαδή πρέπει να πίνουν? Προχτές το βράδυ που είχα βγάλει ήπιε μόλις 70 μλ η δική μου στο τρίωρο και μετά ξύπνησε σε 4 ώρες ήπιε τα υπόλοιπα 80 και θήλασε κάμποσο! Αλήθεια στο κουτί πόσα γεύματα και πόσα ml γράφει για την ηλικία τους? Πόσα κιλά να είναι τώρα το ζουζουνάκι σου Ελένη?

Ο Γιωργάκης μια χαρά είναι , ειδικά τα Σκ που είναι και ο μπαμπάς του εδώ δεν έχει καλύτερο που παίζουν με τις ώρες! Ο δικός σου τι κάνει ο μεγάλος? Ο μπαμπάς σας σας έφερε κανένα ψαράκι ή τζάμπα πήγε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ο δικος μου τωρα ειναι περιπου 6 κιλα ο χοντρουλης μου!Η ποσοτητα του γαλακτος στο κουτι γραφει τοι ειναι αναλογη με τα κιλα και οχι με τους μηνες! ;)

Και ο δικος μου μια χαρα και μια απο τα ιδια!Παιζει με τον πατερα του...οσο για το ψαρεμα...μπααααααααααα...τζαμπα πηγε!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Βρε μπας και πήγε να ψαρέψει τίποτα άλλο ο δικός σου???Χα,χα,χα! Έχει χάρη που είχε και το μπαμπά σου μαζί! (Πλάκα κάνω, δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς!)

Μια χαρά είναι το μπουλουκάκι σου! Σκόρδα, σκόρδα! Δεν το ήξερα ότι ήταν με τα κιλά η ποσότητα του γάλατος! Εγώ το almiron που έδινα στο Γώγο σε μεγαλύτερη ηλικία νομίζω έγραφε με βάση τους μήνες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βρε μπας και πήγε να ψαρέψει τίποτα άλλο ο δικός σου???Χα,χα,χα! Έχει χάρη που είχε και το μπαμπά σου μαζί! (Πλάκα κάνω, δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς!)

Μια χαρά είναι το μπουλουκάκι σου! Σκόρδα, σκόρδα! Δεν το ήξερα ότι ήταν με τα κιλά η ποσότητα του γάλατος! Εγώ το almiron που έδινα στο Γώγο σε μεγαλύτερη ηλικία νομίζω έγραφε με βάση τους μήνες!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αχχχχχχ πεστααααααα!!!κι εγω αυτο ειπα!!!!Κι εγω στον μεγαλο το αλμιρον εδινα και επειδη εκανε κακα μια φορα στις 4 μερες του το αλλαξα στους 6 μηνες!παντως το απταμιλ λεει απο τοσα μεχρι τοσ κιλα ..τοσα ml!Στα δικα μας ειναι περιπου 180-210(νερο) καθε 5 ωρες!

rssOp2.pngDiP1p2.png

τι κανετε κοριτσακια μου??χαρουλα υπομονη κοριτσακι μου..εγω σημερα εκανα 2φαγητα και τωρα ξεμπερδεψα απο την κουζινα εφτιαξα κοκοροσουπα:lol:(ετσι να λεγετε αραγε?):rolleyes:και γεμιστα για αυριο..το βραδακυ μαλλον θα βγουμε με τον συζυγο βολτιτσα τα δυο μας επιτελους..

:-D

Διαφημίσεις

λοιπον μαρινακι θα πας εδω θα διαλεξεις τη φωτο που θελεις να βαλεις θα πατησεις αντιγραφη url εικονας θα πατησεις εδω στο τετραγωνακι που λεει εισαγετε εικονα θα κανεις επικολληση και θα ανεβει η φωτο www.shrinkpictures.com

:-D

γεια σας πως ειστε?ολα καλα? εμεις ημαστε μια χαρα αν και σημερα ειμαι πολυ κουρασμενη γιατι το επαιξα καλη νοικοκυρα και εκανα γενικη το σπιτι και ειμαι κομματια τωρα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπέρα κορίτσια!

Μ'εχει βγάλει off ο μικρός μου. Δε κοιμάται και το βράδυ ξυπνάει συχνά...τι να τον κάνω???? Σήμερα κουράστηκε επιτέλους και κοιμήθηκε λίγο παραπάνω...

Πήγαμε βολτίτσα και χθες και σήμερα, είχε πολύ καλό καιρό! ¨Ηταν σούπερ!

τι κάνετε?

περαστικά στα αρρωστούλικα...

πάω να την πεεεσωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λοιπόν καλησπέρα σας...

Μπαίνω γρήγορα καθώς ο πρίγκιπας με θέλει αποκλειστικά...Μάλλον τον καλόμαθα...Δε κοιμάται την μέρα πάνω από 20 λεπτά,παρά μόνο αν είναι στο σλινγκ ή στην αγκαλιά μου..'

Επίσης δε θέλω να του δώσω πιπίλα με αποτέλεσμα να με έχει κάνει πιπίλα.....

Κοιμάται στο στήθος και μόνο εκεί......

Όσο αφορά την πεθερά μετά το ξέχεσμα που με κόλλησε αποφεύγει να έρχεται οπότε τι σκαρφίστηκε?

Η μασμά της πάσχει από γεροντική άννοια και αλσχάιμερ (τα πάμε τέλεια μαζί της.πρόσφατα το έπαθε...)και λέει θα φέρω λίγο την γιαγιά να δει τον μπέμπη....(το πιάσατε?Θα φέρει τη γιαγιά να δει τον μπέμπη...)χαχαχαχαχαχα

γελάσαμε......

Λορέττα επανέρχομαι στο πιο πάνω θέμα του έδωσες πιπίλα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Να μαι κι εγω!Ο καλος μου πηγε να δει τον αγωνα ετσι εχω λιγο ελευθερο χρονο!Ο μπεμπουλης μου μια απο τα ιδια..ευτυχως δεν ανεβασε πανω απο 37.8...εντωμεταξυ...ειμαι κι εγω χαααααααααααααλιααααααααααααα!!Ολη την ωρα φτερνιζομαι και φυσαω τη μυτη μουυυυυυυυυυυυ!!!Αστα κοματιαααααααα!!!τουλαχιστον να γινει καλα το μωρο μου.....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...