Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι όμορφη μέρα ξημέρωσε!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς είστε?

Εμείς ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Όλγα καλωσήρθες...Να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου!!!!

Όλες μας νομίζω τουλάχιστον ένα γέυμα το δίνουμε.Εγώ θηλάζω αποκλειστικά οπότε ανάλογα πότε κοιμήθηκε ξυπνάει...Αν κοιμηθεί στις 1 θα ξυπνήσει το πρωί αν κοιμηθεί πριν τις 12 θα ξυπνήσει πιο νωρίς...Δεν έχουμε το τέλειο πρόγραμμα ακόμα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσαρες!Πως ειστε σημερα;Ελπιζω πολυ καλυτερα απο χτες!Εμεις παντως..ημαστε χειροτερα!Το μωρο για αλλη μια φορα πολυ μπουκωμενο...φτερνιζεται και βηχει....για να δουμε αυτη τη φορα....Καλε μηπως ειναι ιος και τον κολησαμε ολοι διαδυκτιακα;;;;Τεσπα!Χτες το απογ περασαμε ενα ομορφο και οικογενειακο απογευμα και το βραδυ πεσαμε ολοι ξεροι!Σημερα ειμαι και παλι μονη αφου ο αντρας μου πηγε για ψαρεμα με τον μπαμπα μου!Ειπαν θα γυρισουν μεχρι το μεσημερι!Για να δουμε....Ειναι καμια μεσα για καφεδακι;;

Ωχουτο το μικρουλάκια...Λέτε να κολλάει η μια την άλλη διαδικτυακά?χαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ευχαριστω παρα πολύ!Και σενα να σου ζησει το μπεμπάκι σου!

Εγω προσπαθώ να τα ταιζω και τα δυο μαζί για να μενει λίγος χρόνος αναμεσα στα γευματα αλλιως θα πηδηχτω απ'το παράθυρο!

Την μερα καλα τα πάμε ομως το βραδυ μου ξυπναει ο ενας απο τους δυο πιο νωρίς και αναγκαζομαι να ξυπναω και τον αλλον.Αλλιως αντιο πρόγραμμα

Δεν ξερω τι αλλο να κάνω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΟΛΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΣΟΥ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ Ε?

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ 1 ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΗΣΥΧΑ.ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ?

4ywWp2.png

Γεια σας κορίτσια!

σήμερα είμαστε όντως καλύτερα αφού χθες ξεσαλώσαμε ολη μέρα!

πήγαμε για καφέ με κάτι φίλους μας και κάναμε και μια μικρή βόλτα. Ο μικρούλης κοιμόταν όλη την ώρα εκτός απο τα 5 λεπτά που τον τάισε ο μπαμπάς του!

Στέγια μου κοιμαται ο πρίγκιπάς σου τόσο πολύ? Εμένα ξυπνάει πολύ μέσα στη νύχτα! Γιατι άραγε? Κάνεις κάτι ιδιαίτερο?

Πως ειναι τα αρρωστομωράκια μας? Ελπίζω καλύτερα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

χαιρετω τα κοριτσια μου!!

εμεισ ειμαστε ακομα μεσα δυστυχως ευτυχως βγαλαμε τον ορο γιατι εσπασε η βλεβα και ειπα να μη το ξανατρυπησουν το παιδι και τα περνει απο το στομα. θα πω κατι δυσαρεστω που εγινε ατο δωματιο που ειμαστε ειχαν φερει ενα κοριτσακι περιπου δυο μηνων ειχε τη ιδια ιωση με το μπεμπακο μου και εμεις οταν μπηκαμε το μωρο ειχε δυσπνοια το κοριτσακι αυτο κοντεψε να πεθανει και το ξαναεφεραν στη ζωη ευτυχως,απο κεινη την ωρα αποφασισα να σταματησω να ρωταω καθε τρεισ και λιγο ποτε θα φυγουμε τωρα πια θελω να ειμαι 100% σιγουρη και μετα να παω σπιτι μου. το κοριτσακι ειναι στην ενταντικη ακομα ευχομαι να πανε ολα καλα εχω στεναχωρεθει παρα πολυ. αυτα απο μενα σας φιλω!!!

ολγα καλοσωρισες να σου ζησουν τα αντρακια σου!!! και υπομονη οσο για το βραδινο γευμα ειναι οπως τα λεει η στεγια αναλογα τη ωρα θα φαει το τελευταιο γευμα εγω προσπαθω να τον κανω μπανιο κατα τις 11 να φαει και να κοιμηθει για να σηκωθει κατα 6-7

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Γεια σου Χαρα μου.Ετσι οπως τα λες ειναι.Κι εγω οσες φορες χρειαστηκε να νοσηλευτουν τα παιδια μου ειδα και τα χειροτερα και απο τοτε λεω Δοξα το Θεο που οτι μου εχει συμβει ειναι αναστρεψιμο..Περαστικουλια και να δεις που ολα θα πανε καλα...Κι εμεις σημερα ειμαστε ηδη καλυτερα με τα φαρμακα και ουφφφ ηρεμησα λιγο,δεν ηθελα να παρει αντιβιωση τοσο νωρις αλλα τι να κανουμε....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Kαλησπερα κοριτσακια μου!Χαρουλα μου υπομονη κοριτσι μου!ειναι δυσκολο να ειστε μεσα αλλα οπως λες κι εσυ το σημαντικο ειναι το μωρακι σου να γινει τελειως καλα!Κελακο μου χαιρομαι που κι εσεις ειστε καλυτερα!Ειρηνουλα!Τι κανετε κοριτσαρα μου;Στεγια αλλη μια τελεια μερα για σας λοιπον! ;) Ολγα καλως ηρθες κοριτσι μου κι απο μενα!!Εμεις ειμαστε μια απο τα ιδια...βγηκαμε μια βολτα στη πεθερα το απογ και γυρισαμε πριν απο λιγο!Φιλακια σε ολες!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!

Χαρούλα μου έχεις απόλυτο δίκιο...Το θέμα είναι να είναι καλά και όχι το πότε θα βγείτε...Κάνε υπομονή κοριτσάρα μου!!!!

Οι υπόλοιπες καλά εε?

Πολλά φιλάκια σε όλες σας...

Ελένη μου στη πεθερά εεε?Ωχ....

Εμένα βρήκε άλλο τρόπο για να έρχεται σπίτι...Θα σας το γράψω αύριο.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Πώς περνάτε Σαββατόβραδο κοριτσάκια? Εγώ τσακίζω σοκολατάκια και περιμένω να κοιμηθεί η μπουμπού μήπως και δούμε καμιά ταινία! Το μπούκωμα είναι ακόμα εδώ :twisted: αλλά επιτέλους έκανε ένα καλό γεύμα γιατί φοβάμαι ότι είμαι στα όρια για μαστίτιδα γιατί το ένα στήθος με πονάει πάρα πολύ αφού κόντευε να σκάσει από το γάλα!Άντε να δούμε! Χτες πήγαμε σινεμαδάκι και είδαμε το λουλούδι της ερήμου! Απλά τέλειο αν και πολύ στενάχωρο σε κάποια σημεία! Σήμερα βγήκαμε βόλτα με τα ζουζούνια και γυρίσαμε κατά τις 9, μου άρεσε πολύ που αλλάξαμε παραστάσεις!

Χαρούλα πού θα πάει αύριο, μεθαύριο θα έχει πάρει το αντράκι σου τα πάνω του και θα βγείτε! Πόσες μέρες είστε μέσα? Πολύ στεναχωρήθηκα για το κοριτσάκι που μας έγραψες! Είναι πολύ επικίνδυνες οι ιώσεις σε τόσο μικρές ηλικίες!

Τα υπόλοιπα αρρωστούλικα-Ελκαράκι και Κέλη ελπίζω να μην αυξηθήκαμε- πώς πάτε?

mGKop3.png60Jvp3.png

μαρινακι!καλησπερα κοριτσι μου!μια απο τα ιδια....φτερνισμα και βηχας..να δουμε πως θα ξημερωσουμε...Ωραια περασατε σημερα ετσι;αχ εβλεπα κι εγω τον ηλιο αλλα φοβομουν να το βγαλω το μωρακι μου μη μου χειροτερεψει...Στεγια μου...ανυπομονω να μαθω....;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Έλα ντε επίτηδες το κάνει η Στεγία να βάζουμε διάφορα με το μυαλό μας...

Και εμείς τη μικρή τη "βγάλαμε" σε ένα μεγάλο εμπορικό που είναι κλειστό, μπαρμουλοκουκουλωμένη! Κι εγώ το φοβάμαι το έξω τώρα που είναι έτσι! Πού θα πάει, δε θα καλοκαιριάσει, θα μας χάσει το σπίτι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τσα!!!!!!!!!!!!!!! Να' μαι κι εγώ η άσωτη!!!!!!!!

Χαρά, Εκλαράκο, Κέλυ, Μαρίνα, περαστικά στα μπεμπάκια σας!!! Χαρά μου σε κάτι τέτοιες στιγμές διαπιστώνουμε ότι η υγεία είναι τελικά όντως το πολυτιμότερο αγαθό...

Άντε να καλοκαιρέψει λίγο γιατί δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση.:?:?:?

Εμείς κατά τα άλλα περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή να βγάλουμε το λόρδο μας καμιά βόλτα, αλλά με αυτό τον σκ*τόκαιρο που έχει πάλι σήμερα, θα το φάει η μαρμάγκα το παιδάκι μου!!!!!

Κορίτσια, από πότε είναι ασφαλές να χρησιμοποιούμε συσκευή αναρρόφησης για τη μύτη????? Γιατί τα πρωινά που ξυπνάει είναι μπουκωμένος και είναι φορές που έχει κάτι μυξούλες μπλιαχ μπλιαχ!!!!!

Και κάτι άλλο θέλω να πάρω θερμαντηράκι για τα μπιμπερό, αγνοούσα την ύπαρξή του (καλά πώς μου ξέφυγε αυτό οεο???). Σπάνια βγάζω γάλα με το θήλαστρο ώστε να του το δώσω με το μπιμπερό και μέχρι στιγμής το ζεσταίνω σε μπεν μαρί, αλλά είναι κουραστικό... Πόσο κάνει αυτό το γκατζετάκι?

Και επιτέλους έβαψα τα μαλλιά μου!!!! Μιλάμε εντυπωσιάστηκα που μπορώ να εμφανίζομαι στον έξω κόσμο σαν άνθρωπος και όχι σαν κατσιβέλα!!!!!

Με γεια το μαλλί πρίνσι!!! Αυτό το θερμαντηράκι δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό ή τουλάχιστον εγώ είχα πάρει ένα από το ίντερνετ και δεν ήταν ακριβό (δε θυμάμαι όμως καθόλου από πού και ποιό γιατί ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει στη μπουμπού και δεν ξέρω πού είναι καταχωνιασμένο! Πάντως με το συγκεκριμένο καθυστερούσα περισσότερο από ότι με το μπεν μαρί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...