Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Δεν πειραζει Ελενιτσα απλα αναρωτηθηκα τι εγινε.Ισως τελικα στους αντρες κανει καλο να φευγουν λιγο απο το σπιτι για να βλεπουν τι εχουν...;)Χριστινακι θα μαθει δεν ειναι τιποτα,μεχρι αυριο δε θα αφηνει ουτε σταγονα.:tongue:Εμεις εδω βηχουμε και δωστου χουρ χουρ η μυτη,αντε να την πιασουν λιγο τα φαρμακα να ηρεμησω η δολεια μανα...Μαρινακι ευχαριστω,που να γλιτωσει με τρεις ταλιμπαν πανω απο το κεφαλι της;;:):)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κελακο μου τι δυσκολα που ειναι...με τους γονεις σου ολα οκ;;Εμενα ρε παιδια ολοι κοιμουνται ακομα...μηπως να τους ξυπνησω;;τον μεγαλο τουλαχιστον γιατι μας βλεπω το βραδυ να κανουμε παρτυ!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Χριστινάκι είδες η μικρούλα? Είχε πεινάσει περισσότερο φαίνεται τώρα!

Κέλη ελπίζω από αύριο κιόλας να είστε πολύ καλύτερα!

Κι εμείς μια από τα ίδια!

Μου την έχει βαρέσει λίγο μέσα και αν όλα πάνε καλά και καταφέρουμε να κοιμήσουμε το γιο μου από νωρίς, θα κρατήσει η μαμά μου τη μικρή να πάμε ένα σινεμαδάκι! Για να δούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσάρες μου καλησπέρα...

Όλες καλά?

Εμείς ΤΕΛΕΙΑ!!!

Ελένη καλωσήρθες....

Κελάκο περαστικουλια...

Χαρούλα μου πώς πάτε?

Θα σας δώ αργότερα φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Τους ξυπνησα και τους εστειλα κι εγω σουπερ!!Μονο ο μπεμπουλης μου κοιμαται!!Πηγα και κομμωτηριο σημερα οπως ειπα και νωριτερα τα εβαψα και τα χτενισα(τα μαλλια!!)Ωραιο πραγμα η περιποιησης!!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελενακι μεγεια το μαλλακι.Η μαμα εδω ειναι θα φυγει αυριο,μας εφτιαξε και μαμαδιστικο φαγητο και τα πιτσιρικια ειναι γυρω της.Ο αντρουλης μου εχει φαει να την εκμεταλευτουμε και να παμε 1 ωριτσα για καφεδακι αλλα δεν αισθανομαι καλα να αφησω το μωρο μου αρρωστουλη.Μαρινακι εσενα το εχει ακροαστει;;γιατι δεν βγαινουν οι μυξουλες μηπως θελει πιο πολυ ορο;;Κι εμενα την αλλη φορα ηταν καλυτερα τωρα πιο δυσκολα...

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑΚΙΑ!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΝΤΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΣΙΠΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΑΔΕΣ ΜΑΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙ ΑΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ.ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!Πως ειστε σημερα;Ελπιζω πολυ καλυτερα απο χτες!Εμεις παντως..ημαστε χειροτερα!Το μωρο για αλλη μια φορα πολυ μπουκωμενο...φτερνιζεται και βηχει....για να δουμε αυτη τη φορα....Καλε μηπως ειναι ιος και τον κολησαμε ολοι διαδυκτιακα;;;;Τεσπα!Χτες το απογ περασαμε ενα ομορφο και οικογενειακο απογευμα και το βραδυ πεσαμε ολοι ξεροι!Σημερα ειμαι και παλι μονη αφου ο αντρας μου πηγε για ψαρεμα με τον μπαμπα μου!Ειπαν θα γυρισουν μεχρι το μεσημερι!Για να δουμε....Ειναι καμια μεσα για καφεδακι;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα κορίτσια!Να σας ζησουν τα μπεμπάκια σας!!

Δεν γνωριζόμαστε γιατι επρεπε να ημουν στις μανουλες Φεβρουαριου αλλα τα μωρα μου αποφασισαν να βγουν αρκετα νωριτερα στις 34 εβδομαδες

Το βραδινο γαλα το εχετε κοψει?Αν ναι κανατε κατι εσεις ή απο μονα τους?

Γενικα ειναι ησυχα τα μωρακια σας?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...