Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πεστα βρε Κελι αυτο μου είπε και ο καινουργιος γιατρος που ήρθε σπιτι εχθες και για να φανταστεις εκατσε 2 ωρες να μας εξηγησει και να δει την μικρή να τρωει για δει και μόνος του τι γίνετε με το γαλα!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Λαθος του γιατρού σημαινει οτι για να δώσει καποις ειδικό γάλα πρωτα πρεπει να γίνει υπηρεχως αλλα εμενα μου το εδωσε χωρις να κάνουνμε και εκανε οισοφαγικες παλλινδρομίσεις και ήταν ανυσηχη γιατι πόναει!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

πεστα βρε Κελι αυτο μου είπε και ο καινουργιος γιατρος που ήρθε σπιτι εχθες και για να φανταστεις εκατσε 2 ωρες να μας εξηγησει και να δει την μικρή να τρωει για δει και μόνος του τι γίνετε με το γαλα!

Ασε απο λαθη χωρτασαμε.....τουλαχιστον βρηκες την ακρη,ειδες τι ειναι το ενστικτο της μανας;;;Ευχομαι να πανε ολα καλα και σεσας....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

καλημερα στα γρηγοραααα, η μπεμπουα θηλαζει και γω νυσταζωωωω...

κελι περαστικα, αντε να ρθει η ανοιξη... μμμ, αυτό το χω ξαναπει.

κ γω περιμενω τους γονείς μου σημερα... φιλακια κοριτσακια

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Tι κάνετε κορίτσια;; Ελενάκι γούελκαμ μπακ!

Κελάκο περαστικούλια και εύχομαι να γυρίσεις με ευχάριστα από την παιδίατρο!

Πριν λίγο έκανα την πρώτη προσπάθεια να δώσω στη μικρούλα μου γάλα σκόνη για να δω αν το πίνει...ε....δεν το πίνει.. έκανε μια έκφραση αηδίας (και η αλήθεια είναι οτι δεν μυρίζει σαν το γαλατάκι της μαμάς) και δεν ήπιε γουλιά... Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια μόλις ξυπνήσει που θα πεινάει περισσότερο να δω!

Με βλέπω τελικά να θηλάζω όχι μέχρι τον 6ο μήνα... μέχρι τον χρόνο μου φαίνεται που η μικρή μου έχει και προτιμήσεις....:?:?

PCqNp2.png

Γεια σας κοριτσια μολις γυρισα.Τελικα δεν εχω και τοσο καλα νεα.Η ζουζουνα μου εχει βρογχικα.Μας εδωσε αερολιν και φλιξονταιτ με μασκα και αντιβιωση αμοξιλ.Το ευχαριστο ειναι οτι το προλαβα και ειναι στην αρχη.....Εχω περασει τοσα ολα αυτα τα χρονια(και χειρουργεια στα 2 πρωτα παιδια)που πλεον οτι γιατρευεται λεω Δοξα το Θεο γιατι πραγματικα υπαρχουν και χειροτερα.....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Χριστινάκι δεν υπήρχε περίπτωση με τη μία να πιει το ξένο γάλα η μικρούλα σου! Δεν έχει καμία σχέση με της μαμάς, εκτός του ότι πιθανότατα δεν έχει συνηθίσει το μπουκάλι! Αν αποφασίσεις ότι θέλεις να ξεκινήσεις ξένο, θα δοκιμάσεις πολλές φορές και ίσως διαφορετικά γάλατα μέχρι η μπουμπούκα σου να το πιει.

Κέλη ελπίζω να μας έχεις ευχάριστα από την παιδίατρο και η δικιά μου πάντως εξακολουθεί και είναι χάλια με το μπουκωμα και δε δείχνει να αρχίζει να ξεσπάει, αφου όταν ρουφάω μετά τον ορό βγάζω ελάχιστα! Μου έκανε και πάρα πολύ εμετό προηγουμένως έχει και μία σχετική αφαγία, μια ομορφιά πάλι! Α,ναι πού και πού βήχει και φτερνίζεται!

Μαρία το HA γάλα είναι υποαλλεργικό, το ναν 1 από μόνο του είναι το απλό και υπάρχει ένα τρίτο που δε θυμάμαι τι πρόθεμα έχει που είναι για την παλλινδρόμηση! Το λάθος του γιατρού δεν κατάλαβα ποιό ήταν! Σε περίπτωση που έχεις ένα παιδάκι που βγάζει γουλιές σε ανησυχητικό βαθμό υπάρχει περίπτωση να έχει γαστροοισοφαγική παλλινδρόμηση και στο 50% των περιπτώσεων συνυπάρχει και αλλεργία! Αν κάνετε υπέρηχο σε τόσο μωρό, είναι δυνατόν να δείξει παλλινδρόμηση χωρίς να αποκλείεται ότι συνυπάρχει και η αλλεργία, είναι δυνατόν και να μη δείξει τίποτα και να υπάρχει είτε αλλεργία είτε μικρού βαθμού παλλινδρόμηση! Όπως και να έχει το υποαλλεργικό γάλα δεν κάνει κάκο στη συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως να χρειάζεται το ειδικό της παλλινδρομησης! Πάντως σίγουρα το απλό δε θα βοηθήσει την κατάσταση! Σου τα λέω γιατί πέρασα χοντρό λούκι με γουλιές με το γιο μου και απευθυνθήκαμε και σε ειδικό παιδογαστρεντερολόγο σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών, που θα είχε κάθε όφελος (οικονομικό εννοώ) να μας στείλει για υπέρηχο αλλά παρόλα αυτά επειδή θήλαζα μου είπε να κόψω τα αλλεργιογόνα αλλιώς αν έδινα ξένο γάλα θα δίναμε υποαλλεργικό! Ακριβώς τα ίδια μου είχε πει και η δική μου παιδίατρος. Τελικά μετά από δική μου επιμονή κάναμε μόνο εξετάσεις αίματος που κι αυτές δεν έδειξαν με σιγουριά αλλεργία, εγώ συνέχιζα να τρώω κανονικά και λίγο μετά παρουσιάστηκε αίμα στα κακά του μωρού οπότε επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες για αλλεργία! Με το που σταμάτησα τα γαλακτοκομικά και κάποιες άλλες τροφές, οι γουλιές περιορίστηκαν πάρα πολύ και το αίμαι εξαφανίστηκε! Σου τα λέω όλα αυτά για να σου εξηγήσω ότι το υποαλλεργικό γάλα δεν μπορεί να χειροτέρεψε το πρόβλημα, ίσως να πρέπει να πάρετε το άλλο που είναι μόνο για την παλλινδρόμηση! Πάντως αν όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε καμιά περίπτωση δεν παίρνετε το απλό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ωχ Κελάκο μολις διάβασα τα νέα σας! Γρήγορα περαστικά στο κοριτσάκι σου, μακάρι να δεις άμεσα βελτίωση με τις μάσκες! Ουφφφφ, άντε να φύγει ο Χειμώνας! Πάντως όταν έχεις κι άλλα παιδιά στο σπίτι αδύνατον τελικά να τη γλιτώσεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες μου και καλως σας βρηκα παλι!Κελακο συγνωμη που εφυγα ετσι το πρωι ειχα ραντεβου στο κωμοτηριο και περασε η ωρα χωρις να το καταλαβω...εφυγα τρεχοντας!Αφου το προλαβατε κοριτσι μου στην αρχη πιστευω θα το ξεπερασετε και γρηγορα...υπομονη κελακο μου και περαστικα σας...Και εμενα ο δικος μου σημερα πολυ μπουκωμενος...ειχε και δυο μερες να κανει κακα...ισως η αλλαγη περιβαλλοντος;τεσπα σημερα εκανε οποτε οκ!Εγω περασα καλα,βγηκα ψωνισα ειδα τις φιλες μου αλλα δε μπορω να πω οτι ξεκουραστηκα....μαλλον κουραστηκα χειροτερα...Ο αντρουλης μου ηρθε δοξα το θεο και δε μας χορταινει!Ολα καλα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Kαι εγώ εδώ είμαι, μαγείρεψα και περιμένω τον καλό μου! Λοιπόν της ξαναέδωσα γάλα σκόνη μόλις ξύπνησε και το ήπιε το καλό μου... αλλά δεν της πολυάρεσε γιατί έκανε γκριματσούλες.. και αισθάνθηκα ακόμα πιο άσχημα που προσπαθώ να της δώσω κάτι που δεν της αρέσει ενώ έχω δικό μου... άβυσσος η ψυχή της μάνας!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λορέττα ξέχασα να σου απαντήσω πριν..δεν ξέρω τελικά τι έκανες με τους φίλους που θα έρθουν επίσκεψη..εγώ όταν έχω κόσμο βγάζω πριν με το θήλαστρο και της το δίνω με μπιμπερό, ώστε να μην χρειάζεται να λείπω πολύ από την παρέα.. εμένα βέβαια δεν είχε κανένα θέμα με σύγχιση θηλής κλπ...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...