Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουπς,καλωσηρθες πισω φιλεναδιτσα....Ειναι πολυ μπουκωμενη,δε προλαβαινω να της καθαρισω με την συσκευη παλι βουλωνει πολυ και το πιο ανησυχητικο ειναι ο βηχας....Εσενα σου ειχε δωσει τιποτα για τον βηχα;;;;;;;Θελω να παω να ξερω τι γινεται,να την ακροαστει γιατι φυσαω και το γιαουρτι,ετσι ειχε ξεκινησει και η αλλη και καταληξαμε στο παιδων,τεσπα μακαρι να πανε ολα καλα....Απλα θελω να σου πω οτι εχω καταλοιπα....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Αυτο θα κανεις!κατ ευθειαν στη παιδιατρο να την ακροαστει!αν ειναι καθαρη μη σε στεναχωρει τιποτα!Μονο ορο μπορεις να της βαζεις...και εγω τοτε του εβαζα συνεχεια...κι ο δικος μου παντως απο χτες σα να μπουκωσε παλι..ελπιζω να μην ειναι κατι κελακο μου...βηχει πολυ το μωρο;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ναι κι εγω δε την αφηνω καθολου συνεχεια ορο.και το βραδυ την ξυπναγα και της εβαζα.Καποιες φορες βηχει απο τα φλεματα και αυτο με μπερδευει,ομως δε μπορω να πω οτι βηχει συνεχεια,ανησυχητικα ναι.Ας την ακροαστει να μου πει για να ειμαστε σιγουροι οπως λες.......Κι εσενα παλι ε;;;;;τι θα γινει ρε γαμ...το αντε να φτιαξει ο καιρος...........πως τα πηγατε εσεις ολα καλα;;;;;;;;;;ασε κι εμενα θα ερθει η μαμα,με αυτο που επαθε δεν τα εχει δει απο ιανουαριο που ειμασταν εκει.οσο σκεφτομαι ποσο θα με αγχωσει με τα ωχ το παιδι και το παιδι τρελαινομαι,μονο αυτο μου ελειπε τωρα αλλα τι να κανω τουλαχιστον θα κρατησει τα 3 να παω γιατρο.....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Τι να κανεις ρε κελακο μου...υπομονη....ναι ρε γαμωτ!να ανοιξει ο καιρος γιατι δε τα βλεπω καλα τα μωρακια μας...ολο και κατι εχουν...της χαρας βγηκε ο μπεμπης ή ακομα;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Τι να κανεις ρε κελακο μου...υπομονη....ναι ρε γαμωτ!να ανοιξει ο καιρος γιατι δε τα βλεπω καλα τα μωρακια μας...ολο και κατι εχουν...της χαρας βγηκε ο μπεμπης ή ακομα;

Οχι,εκτος αν αλλαξει κατι σημερα.....Ολοι αρρωστοι ειναι,οταν πηγα στο φαρμακειο οι μισοι εβηχαν..Εδω εγω ακομα βουλωμενη ειναι η μυτη μου και ειμαι απο το σαββατο,σκεψου τα μωρακια....:(.......τελικα δε μου ειπες εσυ πως περασες;;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα κοριτσαρες μου,τι κανετε??εμεις τρεχουμε κανουμε γενικη το σπιτι με τον συζυγο και μπαινω στα πεταχτα..σημερα θα αναλαβει να φτιαξει το παταρι και εγω τα μικρα αντε να δουμε...θα παρω και τον γυναικολογο να παω σημερα επιτελους..ελπιζω να ειστε ολες καλα...

:-D

δεν το πιστευω παλι ,με πιανουν τα νευρα μου με τα αρρωστα μωρακια:mad:

μακαρι να μην ειναι τιποτα κελακο.

χαρουλα ε σεις πως ειστε?

ελενακι πως περασες? ξεκουραστηκες καθολου?

καλημερα ειπα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

εχθες ήρθε αλλος παιδιατρος να δει την μικρή και μου άλλαξε πάλι το γάλα εκανε λάθος η άλλη παιδιατρος και μου ξαναέδωσε το ναν 1 ελπίζουμε μόνο να μην έχει κάνει προβλημα στον οισοφαγο γιατί θα πάμε για υπέρηχο!Για να δούμε ελπίζω όλα να πανέ καλά!Με το ναν 1 κοιμώτανε μια χαρα και με το ναν 1 ha δεν μπορουσε κοιμηθεί και ήταν ολο γκρίνια και εμεις νομίζαμε οτι ειχε προβλημα με κολοικους και τετοια αλλ ήταν ο οισοφαγος και μαλλον εχει κανει πληγη απο τις συνεχεις γουλιές που έκανε και τον εμετό!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Κοριτσακια ευχαριστω πολυ.....2 ηωρα εχω ραντεβου στο σπιτι της γιατι δε μπορουσε να ερθει τα ειχε κλεισει ολα οποτε για να με εξυπηρετησει θα παω σπιτι της και θα σας πω νεα.......Μανιταρακι κι εγω αυτο σου προτεινω γιατι τωρα με τις ιωσεις δεν ειναι για κλειστους χορους.....Εχετε σπιτι εδω η ετσι για βολτουλα;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

εχθες ήρθε αλλος παιδιατρος να δει την μικρή και μου άλλαξε πάλι το γάλα εκανε λάθος η άλλη παιδιατρος και μου ξαναέδωσε το ναν 1 ελπίζουμε μόνο να μην έχει κάνει προβλημα στον οισοφαγο γιατί θα πάμε για υπέρηχο!Για να δούμε ελπίζω όλα να πανέ καλά!Με το ναν 1 κοιμώτανε μια χαρα και με το ναν 1 ha δεν μπορουσε κοιμηθεί και ήταν ολο γκρίνια και εμεις νομίζαμε οτι ειχε προβλημα με κολοικους και τετοια αλλ ήταν ο οισοφαγος και μαλλον εχει κανει πληγη απο τις συνεχεις γουλιές που έκανε και τον εμετό!

Καλα χωρις υπερηχο εδωσε γαλα;;;;απαραδεκτο...Εμενα ο γιος μου που ειχε γαστροοισοφακικη παλινδρομηση πρωτα με εβαλε να κανω υπερηχο και μετα μου ειπε για γαλα εξιδικευμενο...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

ευχομαι και σε εσας το καλυτερο

τι σημενει λαθος του παιδιατρου?:mad:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...