Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Σνιφφ σνιφφ.. θα με πάρουν τα ζουμιά βρε κορίτσια!! Και εγώ συμφωνώ και ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!!! :P:p

!

Στο ευχομαι κι εσενα Χριστινακι μου να εισαστε σε 10 χρονια πιο ερωτευμενοι απο τωρα......:-D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια μου.ελπιζω να ειστε ολες καλα.περαστικη ειμαι οπως παντα απο το καφε αλλα ελπιζω να γινω επιτελους καθημερινος θαμωνας.ταλαιπωριεμαι πολυ με την μπουμπου γιατι εχει δυσκοιλιοτητα και συνεπως γκρινια.ευτυχως τωρα κανουμε μια φορα την ημερα κακακια χωρις υποθετο γιατι το προβλημα βρισκονταν στα γαλακτοκομικα που ετρωγα εγω και ετσι λοιπον τα σταματησα και η μικρη συνερχεται.τα ζουζουνακια σας τι κανουν?ειδα μερικα σε φωτογραφιες και ειναι κουκλια!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Στο ευχομαι κι εσενα Χριστινακι μου να εισαστε σε 10 χρονια πιο ερωτευμενοι απο τωρα......:-D

Σ'ευχαριστώ πολύ κελάκο μου!! Και εμείς 9 χρόνια είμαστε μαζί!!!

Κορίτσια αφήστε τι έπαθα...μόλις έβγαλα ένα πλυντηριο με μπεμπεδορούχα.. έγιναν ολα ..ΡΟΖ!!!! Έβαλα ένα καινούργιο κόκκινο φορεματάκι μαζί με τα άλλα και έγινε το κακό!! Αφού τα άπλωνα και είχα ζαλιστεί από την πολλή ροζουλίλα.....:?:?

PCqNp2.png

τι εγινε κοριτσια ?

τι γλυκες ειναι αυτες σημερα?

εγω οπως σας εχω ξαναπει ειμαι ξινη απο την φυση μου οποτε δεν μου βγαινουν τετοια πραγματα εκτος κι αν εχω μολις γεννηση :mrgreen::mrgreen:

εγω με το αιταιρον ημιση ειμαι 14 χρονια ειμουν νια και γερασα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

κελακο το σαββατο εχουμε σκοπο να ερθουμε στα μερη σου εχεις να συστησεις τιποτα καλο για τα πιτσιρικια?η και για εμας?

ανοιχτο μερος μην κολλησουμε και καμια ιωση.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Κορίτσια αφήστε τι έπαθα...μόλις έβγαλα ένα πλυντηριο με μπεμπεδορούχα.. έγιναν ολα ..ΡΟΖ!!!! Έβαλα ένα καινούργιο κόκκινο φορεματάκι μαζί με τα άλλα και έγινε το κακό!! Αφού τα άπλωνα και είχα ζαλιστεί από την πολλή ροζουλίλα.....:?:?

δεν πειραζει βρε χριστινακι το μωρουλη να ειναι καλα:-D

izE6p2.png?S6UQkQqM

Εισαστε πολλα κι εσεις δε το ηξερα.Πολυ χαιρομαι παντως που μετα απο τοσα χρονια υπαρχουν ζευγαρια σαν κι εμας αγαπημενα........τετοια εχω κανει κι εγω:mrgreen::mrgreen:μπερδευεται κατα καιρους κατι τις στα ρουχα.....

Y0zHp2.png?OgArctsO

κελακο το σαββατο εχουμε σκοπο να ερθουμε στα μερη σου εχεις να συστησεις τιποτα καλο για τα πιτσιρικια?η και για εμας?

ανοιχτο μερος μην κολλησουμε και καμια ιωση.

Γεια σου μανιταρακι,καιρο εχω να σε πετυχω....Να σου πω την αληθεια εγω περνω ζβαρνα τις παραλιες και καθομαι,αφηνω και τα πιτσιρικια να αλονιζουν και ειμαι ησυχη....Πολυ ωραια ειναι και στον παιδοτοπο τον καινουριο στην αιαντειου,εχεις παει;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κελάκο ερώτηση σχετικά με το θέμα της αποστείρωσης που είχαμε προχθές.. μπορώ να βράσω αρκετό νερό, να αποστειρώσω και μπουκάλια, να βάλω το νερό μέσα στα μπουκάλια, να περιμένω να κρυώσουν και μετά ψυγείο;; Και όταν θελήσω να φτιάξω γάλα, να ρίξω στο κρύο νερό επιτόπου τη σκόνη; Ή δεν θα διαλυθεί;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες καλησπέρα!!!!

Μόλις γυρίσαμε από έξω...Οι άντρες μου συνόδευσαν την μαμά στο κομμωτήριο...Καλά το μαλλί φοβερό.....Το ίσιωσα κιόλας...

Είδαμε και πεθερό-πεθερά...Λορέττα έκοψα τις αγκαλιές και από το πεθερό...

Τα ψιλοπήραν λιγάκι γιατί κάθισα στη φιλενάδα μου την κομμώτρια να τα πούμε...(Το μαγαζί μας είναι δίπλα στο κομμωτήριο.)

Δε με ενδιαφέρει τόσο καιρό ήμουν κλεισμένη(και όταν βγήκα και πήγα σε αυτούς κόλλησα ....)Σωστή!!!!!!!!Αχχ δε με ενδιαφέρει να πιούν ξύδι....

Λοιπόν πάω να δούμε οικογενειακώς την ΠΑΝΑΘΑ.Θα ξαναμπώ αργότερα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

κοριτσια επιτελους μετα απο 3 μερες εχω παλι συνδεση....τι μου κανετε ???καλα σας ειπα πως θα βαψω μαλλια καροτι????στεγια να ειστε παντα καλα και ευτιχισμενοι.....κι εμεις 8 χρονια ειμαστε μαζι και μολις το συνειδητοποιησα...ποπο πως περναν τα χρονια ρε παιδια

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

κοριτσια επιτελους μετα απο 3 μερες εχω παλι συνδεση....τι μου κανετε ???καλα σας ειπα πως θα βαψω μαλλια καροτι????στεγια να ειστε παντα καλα και ευτιχισμενοι.....κι εμεις 8 χρονια ειμαστε μαζι και μολις το συνειδητοποιησα...ποπο πως περναν τα χρονια ρε παιδια

ΝΟΥΝΟΥ μου που είσαι ψυχή μου?????????

Τι κάνουν οι άντρες σου?????

Πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γκουντμορνινγκ!!!

τι μου κάνετε? μπαίνω στα γρήγορα γιατί έχει ξυπνήσει ο μικρός!

Σήμερα θα είμαστε τα δύο μας εδώ. Είπα στη μαμά μου να μην ερθει!!!! εεεεεε δε μπορώ, με αναστατώνει!

Στέγια καλά έκανες! Και όποιος θυμώσει ΞΥΔΙ! :twisted:

περιμένω να φτιάξει λίγο ο καιρός μπας και βγούμε έξω καμιά βολτίτσα!

Δε θέλω όμως να κάνει κρύο γιατί το παιδί μετά αναστατώνεται...

Σήμερα θα έρθουν δύο παλιοι μου συνάδελφοι το απόγευμα. Ο ένας είναι άντρας και σκέφτομαι πως θα θηλάσω...δε μπορώ να τους αφήσω μόνους τόση ώρα, ούτε μπορώ να θηλάσω μπροστά του....

ααααχχχχχχ

σόφι μου ωραίο το μαλλί? εγώ τα φτιάχνω σε ένα κομμωτήριο στην άλλη ακρη της πόλης και ακόμη δε μπορώ να πάω...και είμαι με τη μαλλούρα και τη ρίζα!!:cry:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κοριτσακια.Εμεις σημερα δεν ειμαστε καλα.Περασαμε μια δυσκολη νυχτα και σημερα θα παω την ζουζουνζ μου στην παιδιατρο γιατι πολυ ανησυχω.Ευχομαι να μην μου ερθει καμια κεραδιμα γιατι δεν θα το αντεξω.......Περιμενω και τους γονεις μου σημερα θα ερθουν να δουν τα πιτσιρικια και εμενα φυσικα,τελευταια και καταιδρωμενη......

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...