Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα ΤΑΟ και ΜΑΡΑΚΙ .Παιδιατρο προς τα εκει δεν εχω αλλα αν εννοεις γενικα ποσα παιρνει εγω δινω 20 στο ιατρειο και 25 στο σπιτι αλλα εδω ειναι επαρχια........Ασ'τα ΤΑΟ πανε να τα αλλαξουν ολα και φοβαμαι πολυ οτι θα κανουν κι αλλες περικοπες στους πολυτεκνους και θα ξεκινησουν απο τους τριτεκνους:(Κι εγω δεν εργαζομαι και για να ειμαι ειλικρινης θα ηθελα κι εγω μια θεση στον ηλιο(δημοσιο).Ειναι δυσκολα και για εμας γιατι δουλευει ενας οποτε σε καταλαβαινω απολυτα,κουραγιο και υπομονη μας ευχομαι.Πιστευω οτι δυσκολεψαν τα πραγματα για ολους και θα αλλαξουν οι προτεραιοτητες σε ολες τις οικογενειες.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα! Τι μου κάνετε? Εγώ σήμερα είμαι φουντωμένη, έχω τρελή όρεξη για καυγά...Τέσπα! Θεωρώ ότι κακώς σταμάτησα το μικρό τόσο καιρό από το σταθμό, άντε στην καλύτερη 3 εβδομάδες μείνανε! Ανέβηκα και στη ζυγαριά και φούντωσα ακόμα περισσότερα! Πραγματικά φαγητό τρώω πολύ λίγο όμως δεν κρατιέμαι και τσιμπάω μία σοκολάτα κάθε μέρα, ενώ πηγαίνω και γυμναστήριο και πάλι καμία μεταβολή στο βάρος! Γιατί????Μέσα σε όλα η μπουμπού εξακολουθεί να ρουθουνίζει σαν τρένο!

Αρκετά με την πρωινή μου μίρλα, ας ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό! Μαρία εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένη από την παιδίατρό μου, είναι Βριλήσσια σχετικά κοντά στη Δουκίσσης Πλακεντίας και μου παίρνει 40 ευρώ με απόδειξη, αλλά δεν πηγαίνει σε σπίτια!

Τάο έχεις δίκιο που τα παίρνεις, είχες κάνει εναν προγραμματισμό και τώρα όλα είναι στον αέρα! Τι να πω, καλό κουράγιο σε όλους μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κορίτσια...έχω τη μαμά μου σήμερα..τελικά κατάλαβα οτι οταν είμαι μόνη μου με το μωρό είναι πιο ήρεμο...η μαμά μου θα το κουνήσει, θα τραγουδήσει (έχει χάλια φωνή), θα το πάει μέσα έξω και πάλι μέσα και τελικά θα αρχίσει να γκρινιάζει...Μόλις ακούσει μία μικρή γκρίνια η μαμά μου ταράζεται και δώστου κούνημα κα μέσα έξω...

αλλά δεν καταλαβαίνει, τι να κάνω..

Τάο μου εχει βγει ένας χαλβάς Light με τις μισές θερμίδες...εγώ θα τον πάρω...χιχι...

Όσο για τη δουλειά, κρίμα! Πραγματικά δεν υπάρχει κράτος, το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Εγώ την άφησα τη δουλειά που την υπεραγαπούσα γιατί δεν άντεξα την πίεση και τα 12ώρα (βασικά δεν την άντεχε ο άντρας μου, με το δίκιο του). Δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν πιο πολλές part time δουλειές της προκοπής;;;; Μετά ήθελα να διδάξω σε κολλέγιο αλλά δεν αναγνωρίζεται το πτυχίο μου... ενώ είχα ολα τα προσόντα και την προυπηρεσία...τέλος πάντων...

Ελπίζω να πάνε όλα καλά τάο μου και να διδάξεις, οχι μόνο για τα λεφτά αλλά και για σένα! για να νιώθεις εσύ καλύτερα!

Εγώ απο εκεί που ήμουν ολη μέρα στη δουλειά, στα ραντεβού, στις παρουσιάσεις και στα ταξίδια, βρέθηκα σπίτι. Επιλογή μου, δε το μετάνιωσα αλλά με πονάει που άφησα ολα αυτά που με τόσο κόπο είχα κατακτήσει.

Στέγια μου να ζήσετε....

σας φιλώ προς το παρόν.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα! Τι μου κάνετε? Εγώ σήμερα είμαι φουντωμένη, έχω τρελή όρεξη για καυγά...Τέσπα! Θεωρώ ότι κακώς σταμάτησα το μικρό τόσο καιρό από το σταθμό, άντε στην καλύτερη 3 εβδομάδες μείνανε! Ανέβηκα και στη ζυγαριά και φούντωσα ακόμα περισσότερα! Πραγματικά φαγητό τρώω πολύ λίγο όμως δεν κρατιέμαι και τσιμπάω μία σοκολάτα κάθε μέρα, ενώ πηγαίνω και γυμναστήριο και πάλι καμία μεταβολή στο βάρος! Γιατί????Μέσα σε όλα η μπουμπού εξακολουθεί να ρουθουνίζει σαν τρένο!

Μαρινάκι μου και γω έχω νεύρα! ειδικά τη ζυγαριά θέλω να την πετάξω... και μένα δεν κατεβαίνει με ΤΙΠΟΤΑ. Λένε μετά τον τρίτο μήνα χάνεις πιο εύκολα...άντε να δούμε..

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας...Να είστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας...

Εμείς είμαστε μια χαρά και έχουμε ζουζουνέψει πάρα πάρα πολύ...

Παίζουμε,τραγουδάμε,χορεύουμε,γελάμε....

Περνάμε σούπερ αν και έχουμε γίνει ξενύχτηδες....

Κοιμόμαστε πολλές ώρες και το βράδυ θέλουμε παρέα για να κοιμηθούμε..Οπότε και οι 3 μαζί.....

Από ότι είδα οι περισσότερες είστε καλά...Τις ευχές μου στη Χαρούλα και από εδώ και πολλά πολλά φιλάκια στον άντρακλα....

Αχχχ πώς σε σκέφτομαι..Κάνε υπομονή κοριτσάρα μου...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στεγια μου τωρα ειδα το θεματακι που ανοιξες,τι ωραια λογακια εγραψες για τον αντρουλη σου συγκινηθηκα πολυ....πειραζει που ζηλευω και θελω να πω μιας και κλεινουμε 10 χρονια γαμου κι εμεις τον Μαιο (14 χρονια γνωριμιας)ποσο ευτυχισμενη ειμαι και τρελα ερωτευμενη;;;Κι εμεις περασαμε ποοοοολλες δυσκολιες αλλα τις ξεπερναμε μαζι.......Θελω να τον ευχαριστησω που ειναι στην ζωη μου και που μου εχει κανει την πιο ωραια και μεγαλη οικογενεια.......Ειναι ο ερωτας της ζωης μου και τον αγαπω πιο πολυ απο ποτε......Αχ,τα ειπα κι εγω και ησυχασα...:DΝα'μαστε παντα καλα κι ευτυχισμενοι με τις οικογενειες μας ολοι.....:-D:-D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Στεγια μου τωρα ειδα το θεματακι που ανοιξες,τι ωραια λογακια εγραψες για τον αντρουλη σου συγκινηθηκα πολυ....πειραζει που ζηλευω και θελω να πω μιας και κλεινουμε 10 χρονια γαμου κι εμεις τον Μαιο (14 χρονια γνωριμιας)ποσο ευτυχισμενη ειμαι και τρελα ερωτευμενη;;;Κι εμεις περασαμε ποοοοολλες δυσκολιες αλλα τις ξεπερναμε μαζι.......Θελω να τον ευχαριστησω που ειναι στην ζωη μου και που μου εχει κανει την πιο ωραια και μεγαλη οικογενεια.......Ειναι ο ερωτας της ζωης μου και τον αγαπω πιο πολυ απο ποτε......Αχ,τα ειπα κι εγω και ησυχασα...:DΝα'μαστε παντα καλα κι ευτυχισμενοι με τις οικογενειες μας ολοι.....:-D:-D

Γλυκούλα μου τώρα με συγκίνησες εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τα χιλιάσετε..........

Όσο για την οικογένεια να την ζαίρετε και να την μεγαλώσετε(????)πόσο ακόμα...χαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Kαλημέρα κοριτσάκια!!! Αχχχ.. τι ωραία βρε κορίτσια...έτσι πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι όλοι μετά από πολλά πολλά χρονια!!!! Και μην μας επηρεάζουν αυτα τα κλισέ που ακούμε του τύπου ότι μετά από χ χρόνια φέυγει ο έρωτας κλπ κλπ....!!

PCqNp2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια!!! Αχχχ.. τι ωραία βρε κορίτσια...έτσι πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι όλοι μετά από πολλά πολλά χρονια!!!! Και μην μας επηρεάζουν αυτα τα κλισέ που ακούμε του τύπου ότι μετά από χ χρόνια φέυγει ο έρωτας κλπ κλπ....!!

Όταν γνωριστήκαμε με τον Τζόνι του έλεγα "ο έρωτας φεύγει,η αγάπη μένει",εκείνος διαφωνούσε!!!

Έρχομαι μετά από χρόνια και φωνάζω πως ο Έρωτας κάθε μέρα μεγαλώνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Γλυκούλα μου τώρα με συγκίνησες εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τα χιλιάσετε..........

Όσο για την οικογένεια να την ζαίρετε και να την μεγαλώσετε(????)πόσο ακόμα...χαχαχαχα

χα,χα,χα ελα ντε ποσο ακομα;;;;Πιο μεγαλη γινεται;;;;;;Γιιιιινεται.......:-D:-D:-DΝα'σαι καλα κι εσυ να χαιρεσαι τη δικια σου και να την μεγαλωσεις που σιγουρα το κοβω να γινεται συντομα....:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Όταν γνωριστήκαμε με τον Τζόνι του έλεγα "ο έρωτας φεύγει,η αγάπη μένει",εκείνος διαφωνούσε!!!

Έρχομαι μετά από χρόνια και φωνάζω πως ο Έρωτας κάθε μέρα μεγαλώνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι ακριβως κι εγω ελεγα και μετα απο τοσα χρονια φωνααααζωωωω πως μεγαλωνει και μεγαλωνει ολο και περισσοτερο και το καλυτερο;;;;;και η ΑΓΑΠΗ μεγαλωωωωωωωωνει......Και αυτο ειναι με μια λεξη ΕΥΤΥΧΙΑ.............:D:-D:-D:-D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Σνιφφ σνιφφ.. θα με πάρουν τα ζουμιά βρε κορίτσια!! Και εγώ συμφωνώ και ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!!! :P:p

Χαρουλίτα μου ξέχασα πριν.. υπομονή βρε κοριτσάκι μου... είναι δύσκολο τώρα και αυτό να νοσηλεύεται το μωράκι σου αλλά τουλάχιστον να σκέφτεσαι θετικά ότι περνάει και σε πολύ λίγες ημέρες θα είστε σπιτάκι σας!!

PCqNp2.png

μπράβο βρε κορίτσια...ετσι να είστε και να είμαστε πάντα...

Και'γω έτσι νιώθω αλλά εμείς είμαστε μαζί 3μιση χρόνια! Ελπίζω μετά απο 10 να είμαστε ακόμη τόσο αγαπημένοι...Βλέπω πάντως οτι υπάρχει ελπίδα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

μπράβο βρε κορίτσια...ετσι να είστε και να είμαστε πάντα...

Και'γω έτσι νιώθω αλλά εμείς είμαστε μαζί 3μιση χρόνια! Ελπίζω μετά απο 10 να είμαστε ακόμη τόσο αγαπημένοι...Βλέπω πάντως οτι υπάρχει ελπίδα!

Ναι Λορετακι μου υπαρχει ελπιδα στο λεω εκ πειρας....:DΣου το ευχομαι ολοψυχα...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...