Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!Θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε κάποιον καλό φωτογράφο για βάπτιση!μου δώσανε μια προσφορά και τρελαθηκα 720 ευρώ ε όχι ρε κορίτσια και τόσα για μια βάπτιση μην τρελαθούμε και τελείως!Ο καθένας τον χαβά του θα μου πείτε τι να κάνω είναι λίγος ο καιρός για ετοιμασίες όταν δουλεύεις!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?εμεις ευτυχως απο θεμα γκρινιας ημαστε καλυτερα αλλα απο θεμα υπνου το ιδιο δεν κοιμομαστε πολυ και μονο το βραδυ 5 ωρες ολη την ημερα παιζουμε με διαφορα παιχνιδακια...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?εμεις ευτυχως απο θεμα γκρινιας ημαστε καλυτερα αλλα απο θεμα υπνου το ιδιο δεν κοιμομαστε πολυ και μονο το βραδυ 5 ωρες ολη την ημερα παιζουμε με διαφορα παιχνιδακια...

ολη μέρα δε νυστάζει????

πως αντέχεις?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γλυκούλα ζόρικος ο μπόμπιρας! Υπομονή κοριτσάκι!

Χριστινάκι όσο αντέχεις είπαμε! Πάντως πολύ σωστά σκέφτεσαι τη σταδιακή εισαγωγή του ξένου, για να μην έχεις πρόβλημα στο στήθος!

Λορέττα κι εμένα το βράδυ τρώει συνήθως στις 11.30 και μετά κατά τις 4 10', αλλά και στις 8 πάλι 10'. Αν παίρνει ικανοποιητικά βάρος δεν έχεις θέμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

ολη μέρα δε νυστάζει????

πως αντέχεις?

ναι ολη μερα παιζει αντεχω ευτυχως γιατι πλεον κοιμαμαι λιγο περισσοτερο το βραδυ..εμενα κοιμαται στις 1 ξυπναει στις 6 και μετα στις 8.30

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εμένα το βράδυ κορίτσια με ψοφάει... Δεν εχει ωράριο καθόλου. Μπορεί να φταίω και γω...δε κοιμάται ποτέ την ίδια ώρα αλλά ανά δύο με τρείς ώρες ξυπνάει....

κλααααψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΓΙατί να φταις εσύ καλέ Λορέττα??? Όταν πεινάνε ξυπνάνε και τρώνε κι εγώ ότι ώρα ξυπνάει την ταίζω! Απλά από μόνη της αρχίζει να έχει ένα ψιλοπρόγραμμα!

έγινα λίγο ενοχική μετά τη γέννα :?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας και χαρά σας!!!!!!

Στέγια χρόνια σας πολλά και μελιστάλακτα!!!!! :wink:;-):wink:;-)

Ελενίτσα κάνε κούρα τώρα που θα πας στη mamma και με το καλό να μας ξαναγυρίσεις ανανεωμένη!!!!

Κι εμένα τις τελευταίες μέρες αποκοιμάται γρήγορα στο στήθος, τόσο που σε κάποια γεύματα παρακάμπτω το συμπλήρωμα.

Ώστε πρέπει να βράζουμε το νερό σε κατσαρόλα???:o:o:o Γιατί κι εγώ στο βραστήρα το βράζω. Αχ Θεέ μου δεν είναι αποστειρωμένο δηλαδή?

Διαφημίσεις

κοριτσια μου σας ευχαριστω ολεσ σας ειμαστε ακομα μεσα και παμε καλυτερα βεβαια εχουμε ακομα ορο κατι που ο μικρος δε μπορει καθολου ελπιζω να τον βγαλουμε αυριο και ελπιζω συντομα να παμε σπιτι μας. Ειμαι ενα ερειπιο απο τη κουραση και την αυπνια για να συνελθω θελω 2 μερες σερι υπνο αφου εχω να κοιμηθω πανω απο 2 ωρεσ απο το σαββατξ μεχρι μαυρους κυκλους εχω κανεή .σας φιλω ολες τις μανουλες και τα μπεμπακια σας καληνυχτα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημερα κοριτσακια,δε νομιζω να ειναι καμια εδω ε;;;ΧΑΡΑ μου μπραβο,πολυ χαιρομαι που ειστε καλυτερα,με το καλο να βγειτε το γρηγοροτερο........ΕΙΡΗΝΑΚΙ ειχες δικιο,ο βραστηρας δε σταματαει τη βραση αν το καπακι ειναι ανοιχτο,το εκανα για να δω αλλα δε μ'αρεσει που τα πεταει εξω....

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα, Χαρα περαστικα σας γρήγορα, εύχομαι, υπομονή για την αυπνία, αλλά ας γυρίσετε σπιτάκι σας και θα ριξείς υπνους μετάαα!

Ελένη, πήγες στη μανούλα, εεε;;;

Κορίτσια οι υπόλοιπες τι κάνετε;;; Διάβασα τόσα πολλά νέα σας που ψιλοξεχνάω...

Η Κέλι μας ήταν αρρωστούλα;;; Περαστικά σου Κελάκο!

Στέγια Χρόνια σας πολλα, για τη γλυκιά σας δεκαετία, να είστε πάντα ευτυχισμένοι όπως τώρα με το αντράκι σας!

Ειρήνη περαστικά στον αντρούλη σου, τόσο να ναι, βεβαια και να του περάσει οριστικά και σύντομα! Σε καταλαβαίνω θα τα χεις ΄παίξει, και συ!!!

Λορέτα, που είσαι συ κοπέλα μου;;; -Καλά μάλλον εγώ χάθηκα!!! :rolleyes:- τα κιλά δεν καταβαίνουν άλλο, κολλήσανε ότι έπεσε ήταν λόγω κατάργησης της σοκολάτας, αλλά άμα το ρίχνεις στους χαλβάδες και τις λαδόπιτες ε, πάλι στα ίδια μένουν, οποτε άκυρο, και η διατροφή για την αλλεργία της μικρής δεν φτάνει για να χάσω τα περιττα, πρέπει να κόψω τις γλυκαντζούρες, γκρρρρ!!

Φιλεναδίτσες μου οι υπόλοιπες συγχωρεστε μας αν δεν σας χαιρετώ μια μια αλλά έχω την εντύπωση ότι μου είστε οι υπόλοιπες καλά, εσείς και οι φαμιλια σας, καλά δε θυμαμαι;;; ΕΕΕ;;;

Δε μπήκα καθόλου, αλλά τώρα που είναι ο καλός μου σπίτι λόγω αναρρωτικής έχω ακόμα πιο λίγο χρόνο, σαν να χω ένα ακόμα μωρό σπίτι, χιχι!!!

Τα θεματάκια μας εδώ μμμ... διάφορα...

Τρεχαμε λίγο με τη μεσαία που θα παει του χρονου πρωτη, για να δούμε αν θα χρειαστεί λογοθεραπεία, γιατί δεν λέει κάποια σύμφωνα και τρώει κα΄ποια φωνήεντα, τελικά η λογοθεραπεύτρια μας είπε ότι θα το ξεπεράσει μόνη της, δυο μόνο σύμφωνα μπερδεύει το β με το δ, αλλά δεν μιλάει καθαρά λόγω του ότι βιάζεται να τα πει, μου το πε ταχυλαλιά, τα ξερατε, αυτά;;;; εμ, όχι, ούτε και γω βέβαια, αλλά έχω ακόμα να μάθωωω, ζωή να χουμε!!!

πάντως 'ενα ρανεβού το κλεισαμε στο ικα για να δουν και οι εκεί ειδικοι τι γίνεται αν χρειαζεται δηλαδή θεραπεία ή όχι... βέβαι είναι σε άλλη πόλη κανα τρίωρο μακρία αλλά τι ενδιαφερει αυτό το κράτος και το ίκα;;;;

Ειδατε τι ωραία το φερνω, με το κράτος τα χω, γιατί βέβαια νομιζω ότι παέι να δώσει ένα συστημα στην Ελλαδίτσα μας, και να πάρουμε τα πάνω μας σε κάποια χρόνια, αλλά πολύ άγαρμπα τα κάνει όλα μου φαίνεται, κάτι του τύπου αποφασίζουμε και διατάζουμε....Το δικό μου θέμα είναι ότι με βάση τις διατάξεις που ίσχυαν στην παιδειά θα εμπαινα του χρόνου να διδάξω ως αναπληρώτρια, που σας είπα ποσο το αγαπώ- άσε και την ανεργια που άλλο στρίμωγμα δεν το αντέχει η ψυχολόγια μου- αλλά τώρα λέει παντού περικοπές και δεν θα πάρει άλλους εκπαιδευτικούς και τέτοια... συγγνωμη, λέω εγώ, που πάει μετά ο δικός μου οικογενειακός προγραμματισμός, εεε;; που;;; Τ ι δουλεια θα κάνω, αν δεν με αφηνει να πάω στη δουλειά μου;;; και πως θα μεγαλώσουμε τις καρδούλες μας με χίλια ευρώ;;; και που άλλου να βρω δουλείά που εδω ειναι επαρχια και όλα είναι μετρημένα;;; Ειμαι να σκάσω κοριτσια, παρόλο που δεν ξέρω ακομα τι πραγματικά θα συμβεί, και ίσως για αυτό ελπίζω ακόμα....

Τελος, ας μη το σκέφτομαι άλλο προς το παρόν...

Η καραμελίτσα μας μεγάλωσε και μας, αλλά κάτι πάτησα στη φωτογρ. μηχανή και δεν μου εμφανίζει τις φωτι για να τις περάσω.... σας φιλώ προς το παρόν, έχει ήλιο και λέμε μήπως πάμε μια βολτούλα με το καρότσι...

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...