Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

τι κάνετε? εγώ καλά...

θα ήθελα να ρωτήσω τις θηλάζουσες μαμάδες και ειδικά αυτές που έχουν πείρα στο θέμα. Αν το μωρο δε ξυπνάει το βράδυ για να θηλάσει ή αν μειώσει την ώρα θηλασμού υπάρχει περίπτωση μείωσης της παραγωγής μας? Ο δικος μου εδώ και 3 μέρες θηλάζει ελάχιστα το βράδυ (τζάμπα ξυπνάμε δηλαδή)... δε ξέρω γιατί, νυστάζει και κοιμάται. Σκέφτομαι να μην το σηκώνω για θηλασμό εκείνες τις ώρες αλλά να τον αφήνω να ξανακοιμάται...

εχω ακριβως το ιδιο θεμα εδω και 10 μερες περιπου...

ειτε δεν ξυπναει πανω απο 1 φορά, ειτε ξυπάνει 2-3αλλα τρωει ελαχιστα και κοιμαται στα 3 λεπτά. Εφοσον το μωρο παιρνει βαρος καλά, δεν χρειαζεται να το ξυπνας. Εγω προσπαθησα 2-3 νυχτες αλλα νυσταζε τοσο πολυ που την επαιρνε ο υπνος αμεσως παλι και τη λυπομουν...

στην περιπτωση μας, παιρνει καλα βαρος οποτε δεν με πολυ πειραζει.

το προβλημα το εχω εγω κυριως που ξυπναω μεσα στη νυχτα με το στηθος τουμπανο και αυτη η αισθηση δεν μου αρσει καθολου. Ααπο τι 7 το πρωι μεχρι τις 11-12 προσπαθω να το αδειασω με συνεχομενα ταισματα.

Παντως, και το στηθος θα προσαρμοστει σταδιακα (η παραγωγη) και μετα απο λιγο καιρο μπορει να ανατραπει η κατασταση (να ξυπνανε πιο συχνα το βραδυ/ περνανε πολλες φασεις με τον υπνο/...)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χριστινα

ακριβως το ιδιο αισθανομαι κι εγω με τον θηλασμο,ομως πριν απο λιγες ημερες ο μεγαλος μου μπουκωσε, του κρατησε 3 ημερες μετα κολλησα εγω και μου κρατησε περισσοτερο απο εβδομαδατελικα κολλησε και η μπουμπου και τις κρατησε 1 ημερα .μπορει να ετυχε η να βοηθησαν οι σταγονιτσες ομως πιστευω οτι την γλιτωσε απο τον θηλασμο.ετσι αποφασησα να το κρατησω οσο αντεξω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλημερα κοριτσακια

τα διαβαζα τα νεα σας ομως δεν προλαβαινα να γραψω λεξη.

η μπουμπου ολο ποναει. εχθες την ειχα ολη την ημερα αγκαλια ,με επιασαν τα νευρα μου ουτε να ταισω τα μεγαλαδεν μπορουσα

ποσο ειναι τα παιδακια σου μανιταρακι?

εμενα ο μεγαλος μου τσατιζετα παρα πολυ μαζι μου οταν κανουμε πραγματα κ εχω το μωρο αγκαλια (σχεδον παντα δλδ....)

δεν ξερω τι να κανω....

ο ενας ειναι 5 και ο μικρος 3. μεγαλο θεμα ανοιξες,τωρα στο τριτο δεν ειχα προβλημα ομως στο δευτερο τα πραγματα ηταν χαλια σε οχι πτι ζηλευε ο μεγαλος εγω αισθανομουν οτι το μωρο με απομακρυνη απο το μεγαλο μου κι ετσι δεν του εδινα σημασια τοσο πολυ ειχα και κοπελα 2 καλοκαιρια να τον προσεχει λογο δουλειας

και τωρα αισθανομαι ασχημα γιατι παραμελησα τον δευτερο .

αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

σημερα πατησα τα 69 κιλα τη ωραια να βλεπω το 6 μπροστα.

πρεπει να φτασω 58-60 εχω υψος 1.63.

στου 2 μηνες εχασα 10 κιλα καλα δεν ειναι?

ειναι τελειο!

εγω τιποτα ακομη...στα κιλα που βγηκα απ το μαιευτηριο...

θελω να χασω 5

ποσο ειναι τα παιδακια σου μανιταρακι?

εμενα ο μεγαλος μου τσατιζετα παρα πολυ μαζι μου οταν κανουμε πραγματα κ εχω το μωρο αγκαλια (σχεδον παντα δλδ....)

δεν ξερω τι να κανω....

ενα κολπακι ειναι να παιζεις μαζι του και να αφησεις το μωρο να κλαιει ζητησε του να παει αυτος να τις δωσει την πιπιλα και να την ηρεμηση,οταν δεν τα καταφερει θα σου ζητησει απο μονος του να την προσεξεις. εμενα ο μεγαλος μου φωναζει κιολας αμα κανω καμια δουλεια και δεν παω αμεσως.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημέρα κορίτσια.

Έχει γεννήσει καμιά σας στο ΓΑΙΑ;(Ερρίκος Ντυνάν).Αν ναι πείτε μας εμπειρία.

Ευχαριστώ πολύ!

καλημερα εχω γεννηση 2 παιδια στο ιασω και 1 στο γαια ολα καισαρικη.

καμια σχεση στο γαια ειναι τελεια. στο ιασω αισθανθηκα σαν αγελαδα που πρεπει να γεννηση γρηγορα για να μπει η επομενη.

καπου εχω γραψει την εμπειρια μου στο παρεντς ομως δεν θυμαμαι που :rolleyes:

izE6p2.png?S6UQkQqM

ενα κολπακι ειναι να παιζεις μαζι του και να αφησεις το μωρο να κλαιει ζητησε του να παει αυτος να τις δωσει την πιπιλα και να την ηρεμηση,οταν δεν τα καταφερει θα σου ζητησει απο μονος του να την προσεξεις. εμενα ο μεγαλος μου φωναζει κιολας αμα κανω καμια δουλεια και δεν παω αμεσως.

κι εμενα μου φωναζει να παω...νομιζω οτι εκνευριζεται τρελα απο το κλαμα της...

ασε, θυμωνει πολυ σου λεω...

τα πρωινα τον παιρνει ο μπαμπας μου διοτι δεν τ βγαζω περα...μου τον φερνει γυρω στις 2 καθε μερα...να ναι καλα πραγματικα...

Διαφημίσεις

καλέ πότε τα γράψατε πάλι όλα αυτά;

Εve μου εγώ αναγκάζομαι και βγάζω με το θήλαστρο το βράδυ καμιά φορά...αλλά τον τελευταιο καιρό δεν πρήζεται τόσο πολύ. Ελπίζω να μη μειώνεται το γάλα...

Μανιτάρι μπραβο με τα κιλα....εγώ έχασα 9 τις πρώτες δύο βδομάδες και μετά τίποτα...

κάνεις δίαιτα?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα εχω γεννηση 2 παιδια στο ιασω και 1 στο γαια ολα καισαρικη.

καμια σχεση στο γαια ειναι τελεια. στο ιασω αισθανθηκα σαν αγελαδα που πρεπει να γεννηση γρηγορα για να μπει η επομενη.

καπου εχω γραψει την εμπειρια μου στο παρεντς ομως δεν θυμαμαι που :rolleyes:

Σε ευχαριστώ πολύ. Είναι μια φίλη έγκυος και θέλει να γεννήσει εκεί, αλλά δεν έχουμε πολλές πληροφορίες!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!

Α! ξέχασα να πώ σε όλες σας ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

Επεξεργάστηκαν by katerina_s

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...