Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εμείς είμαστε καλά και σας στέλνουμε πολλά φιλάκια σε όλες σας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια πήγα και αγόρασα σκόνη γάλα να έχω σπίτι για ώρα ανάγκης και μπύρα χωρίς αλκόολ!!! Σκέφτηκα ότι καλύτερα να πιω μπύρα παρά να παίρνω χαπάκια μαγιάς για αύξηση παραγωγής!! (το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν τρελαίνομαι για μπύρα από ποτα....)

Βοήθηστε με λίγο.. τη σκόνη την φτιάχνουμε με αποστειρωμένο νερό σωστά; Και πως το αποστειρώνουμε; Από τον βραστήρα νερό κάνει ή πρέπει να βράσει τουλάχιστον για 5-10λεπτά; Επίσης πως το κρυώνουμε το νερό για να το δώσουμε στο μωρούλι;; Συγνώμη κορίτσια για όλες αυτές τις απορίες, αλλά δεν το κατέχω το άθλημα του έτοιμου γάλακτος!

Ααα... και εμένα βγάζει γουλίτσες εννίοτε και γι'αυτό την έχω ανασηκωμένη..επίσης επειδή δεν ρεύεται πάντα φοβάμαι να την βάλω ακόμα τελείως ίσια...

PCqNp2.png

Γεια σου Χριστινακι.Το νερο να το βραζεις σε κατσαρολακι για δεκα λεπτα και μετα το βαζεις σε θερμο,καλο ειναι να ρωτησεις τον παιδιατρο γιατι καποιοι απαγορευουν το θερμο.Στο βραστηρα δεν κανει γιατι με το που βρασει κλεινει οποτε δεν εχει προλαβει να αποστειρωθει το νερακι.Εγω για να ειναι στην σωστη θερμοκρασια και να μην τρεχω εκεινη την ωρα εχω ειδικο θερμαντηρα που μπαινει το μπιμπερο και ειναι στη σωστη θερμοκρασια.Εσυ αν δεν εχεις θα ριξεις λιγο στο χερι σου οταν το ετοιμασεις στον καρπο για να δεις αν ειναι ενταξει η θερμοκρασια.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κέλυ μου προς το παρόν δεν έχω σκοπό να δίνω συνέχεια αλλά μόνο κανένα βράδυ άμα δω ότι δεν χορταίνει με τίποτα.. οπότε βράζω το νερό, αποστειρώνω μπιμπερο κλπ, ρίχνω τη σκο΄νη...αλλά το νερό θα είναι βραστό...πως το κρυώνω για νά της το δώσω;:confused::confused: (έχω βραστήρα αλλά για να ζεσταίνω το γάλα από το ψυγείο)

PCqNp2.png

Αναγκαστικα θα το βαλεις μεσα σε μια κουπα με κρυο νερο και να το αλλαζεις συχνα,θελει λιγο χρονο αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος,η να το κρατας κατω απο τη βρυση οπως ειναι ετοιμο στο μπιμπερο...εχει διαδικασια το ξερω αλλα ολα ρουτινα ειναι....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

ΕΓΩ ΣΤΟ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ.ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΝΕ.

4ywWp2.png

Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τη σκόνη τελικά! Λέτε τόσους μήνες να κάνω βλακεία στο Γώγο που μόλις δω να βράζει το κλείνω το νερό? Είναι βέβαια μεγαλύτερος, αλλά...Στο θερμός πάντως το διατηρώ το νερό, δεν ήξερα ότι δεν κάνει!

Όσο για τη μπύρα Χριστινάκι το συζητουσαμε με τη μαία μου και μου διευκρίνησε ότι με το ποτό-μπύρα πρέπει να γίνεις τουλάχιστον φέσι για να πεις ότι έχεις την ελάχιστη αύξηση στην παραγωγή σου! Απλά πίνεις επειδή σου αρέσει αν όχι όπως στην περίπτωσή σου (αλλά και στη δική μου) δεν έχει κανένα νόημα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τη σκόνη τελικά! Λέτε τόσους μήνες να κάνω βλακεία στο Γώγο που μόλις δω να βράζει το κλείνω το νερό? Είναι βέβαια μεγαλύτερος, αλλά...Στο θερμός πάντως το διατηρώ το νερό, δεν ήξερα ότι δεν κάνει!

Μαρινακι εμενα η παιδιατρος μου ειπε στο θερμο να το διατηρω,στο μαιευτηριο ομως μου ειπαν οχι γιατι με την πολυκαιρια κραταει λιγο νερακι κι αυτο χαλαει,τωρα τι να σου πω δε ξερω...Ο Γωγος σου ειναι μεγαλος δε νομιζω να υπαρχει προβλημα,κι εγω δεν ειμαι και πολυ σχολαστικη γιατι μετα γινονται ευαισθητα τα παιδακια μας,εμεις ειδικα που εχουμε κι αλλα δεν υπαρχει η αποστειρωση....

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

ΕΓΩ ΣΤΟ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ.ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΝΕ.

Να πω την αληθεια δε το ξερω αυτο αλλα θα κανω μια δοκιμη.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

τι κάνετε? εγώ καλά...

θα ήθελα να ρωτήσω τις θηλάζουσες μαμάδες και ειδικά αυτές που έχουν πείρα στο θέμα. Αν το μωρο δε ξυπνάει το βράδυ για να θηλάσει ή αν μειώσει την ώρα θηλασμού υπάρχει περίπτωση μείωσης της παραγωγής μας? Ο δικος μου εδώ και 3 μέρες θηλάζει ελάχιστα το βράδυ (τζάμπα ξυπνάμε δηλαδή)... δε ξέρω γιατί, νυστάζει και κοιμάται. Σκέφτομαι να μην το σηκώνω για θηλασμό εκείνες τις ώρες αλλά να τον αφήνω να ξανακοιμάται...

Χθες πηγα στον γυναικολόγο και μου είπε οτι όλα ειναι οκ...να περιμένω 10 μέρες για να αρχίσω γυμναστική, να κάνω λέιζερ, να βάψω μαλλιά αν θέλω κλπ...

Με βρήκε πολύ καλή σωματικά, σε κιλά και με ευχαριστησε αυτό!!!!

Ο μικρούλης έμεινε πρώτη φορά μόνος με τον μπαμπά του και τα πήγαν μια χαρά...

σας φιλωωωω, ξύπνησε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Kαλημερούδια κοριτσάκια!! Πριν λίγο έβαψα το μαλλί μου.. επιτέλους!!! (με τρελό άγχος βέβαια μην ξυπνήσει το μικρούλι μου και εγώ είμαι με τις βαφές στο κεφάλι... 8):cool:)

Μαρίνα νόμιζα ότι μια μπύρα κάνει δουλειά!! Άρα θα τις κόψω και αυτές...εχθές ούτε τη μια δεν μπόρεσα να κατεβάσω ολόκληρη... και χωρις αλκόολ... τι να μου πει..:tongue:

Λορέττα σε αυτο που ρωτάς για το θηλασμό κάπου έχω διαβάσει ότι ο οργανισμός παίρνει σήμα ότι το βράδυ το μωράκι δεν θηλαζει πολύ και έτσι απλά δεν παραγει τόσο γάλα το βράδυ.. δεν μειώνεται δηλαδη συνολικά η παραγωγή! Και εμένα πολύ λίγο θηλάζει μέσα στη νύχτα.. κοιμάται αμέσως! Ααα..εχθές είχαμε ωραίες καταστάσεις!! Κοιμήθηκε στισ 12και και ξύπνησε... στις 7!! Αφου νομιζα ότι είναι χαλασμένο το ρολόι!!

Σε ότι αφορά τη σκονη γάλα... σκέφτομαι μόλις κλείσει και τον 3ο μήνα αποκλειστικού θηλασμού να αρχίσω σιγά σιγά να αποθηλάζω.. αλλά επειδή δεν θέλω να πάρω χάπι, σκέφτομαι να το κάνω πολύ πολύ σιγά... δηλαδή μια εβδομάδα να της δίνω ένα γεύμα σκόνη.. την επόμενη εβδομάδα 2 γεύματα σκόνη.. κλπ κλπ... αισθάνομαι και λίγο άσχημα που το σκέφτομαι να αποθηλάσω ενώ έχω γάλα, αλλά πραγματικά κορίτσια δε νομίζω ότι θα συνεχίσει να μ'ευχαριστεί να το κάνω συνέχεια για άλλους 3-4 μήνες... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

καλημερα κοριτσακια

τα διαβαζα τα νεα σας ομως δεν προλαβαινα να γραψω λεξη.

η μπουμπου ολο ποναει. εχθες την ειχα ολη την ημερα αγκαλια ,με επιασαν τα νευρα μου ουτε να ταισω τα μεγαλαδεν μπορουσα

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...