Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1621370qiruv5c218.gif

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πολύ!!!

Να ξέρατε πόσο συγκινημένη είμαι...Έχω ανοίξει το μπαουλάκι με τα ενθύμια και τα χαζεύω σα χαζή...10 χρόνια και νομίζω πως εχτές ήταν που τον πρωτοφίλησα....

Αχχ!Από το βράδυ μιλάμε στο Πρίγκιπα και του λέμε για την σχέση μας (κάνουμε σα χαζοί θα μου πείτε,λες και καταλαβαίνει τίποτα)και γενικά όλη την ημέρα (μέχρι που έφυγε για την δουλειά) είμασταν αγκαλιασμένοι οι 3 μας πλέον...

Δε ξέρω νιώθω τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη....Σχεδόν δε περπατάω...μάλλον ΠΕΤΑΩ!!!!

Πάρτε και ένα τραγουδάκι λόγο της μέρας...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Hello girls!

Στέγια μου να τα εκατοστήσετε πάντα έτσι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!!!! Είναι τόοοσο ώραίο να νοιώθεις ερωτευμένος μετά από τόσα χρόνια και ακόμα περισσότερα!!

Άννια μου τι έγινε με τα γάλατα; Δοκίμασες κανένα;

Ειρηνάκο πολύ ωραίο το παρκοκρέβατο.. αν το ήξερα θα έπαιρνα το ίδιο.. ότι έβρισκα στο Λητώ με διπλό πάτωμα ήταν πάνω από 200ευρώ...!!

Μαράκι στο ΒΑσιλόπουλο έχει 40% στα babylino!

Mαρινάκι & Κελάκο περαστικούλια στις μπουμπούκες σας!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

ναι μαρακι το ειδα απο εκει ειναι κ αυτες οι πορτοκαλι που εβαλα εδω..εγω για να τις φτιαξω μονη μου δεν παιζει..1γιατι δεν πιανει το χερι μου:oops::cry:

2θα ειναι πανω απο 300ατομα..και 3με δυο παιδια θα καταστραφουν πριν το μυστηριο ακομα χαχαχα..

:-D

Κορίτσια ερωτηση.. τώρα που έχω την μικρούλα μου στο πορτ μπεμπέ και κοιμάται, έχω το κεφάλι ανασηκωμένο.. (έχει μηχανισμό το πορτ μπεμπέ που το σηκώνει όσο θέλεις)... Τώρα που θα την βάλω στο παρκοκρέβατο τι να κάνω;; Εσείς τα έχετε τελείως ξάπλα;; Πείτε καμιά ιδέα ή δώστε τα φώτα σας η δευτεροτριτοτεταρτομανούλες!

PCqNp2.png

Κι εγώ Χριστινάκι έτσι ακριβώς έχω ανασηκωμένο το κεφαλάκι! Στο παρκοκρέβατο μπορείς να βάλεις κάποια κουβερτούλα κάτω από το πάνω μέρος του στρώματος στο σημείο που είναι το κεφάλι ή να βάλεις ένα χαρτάκι κάτω από τα μπροστινά ποδαράκια του παρκοκρέβατου!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?

στεγια μου να τα εκατοστησετε και να ειστε παντα ερωτευμενοι....

εμεις γυρνουσαμε ολη την ημερα με το καροτσι μιας και εχει καλη μερα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλά γλυκούλα..εσένα πως πάει το μικρούλι σου;; Συνεχίζει τη γκρίνια ή έχει ηρεμήσει τώρα;

Μαρινάκι μέχρι πότε πρέπει να έχουμε ανασηκωμένο κεφάλι, ξέρεις;; Βλέπω πάντως το παρκοκρέβατο και μου φαίνειτα πολύ μεγαλό για την μικρούλα μου... είχα συνηθίσει το πορτ μπεμπέ που είναι μια σταλίτσα και τώρα νοιώθω ότι θα χάνεται εκεί! :-) (τουλάχιστον θα ευχαριστιέται τα πρωινά της τεντώματα γιατί τώρα πλέον είανι πολύ περιορισμένη)

PCqNp2.png

Γλυκούλα καλά κάνατε μανούλα και γιος και ευχαριστηθήκατε βολτούλτες γιατί αύριο άκουσα στον καιρό πάλι βροχές θα έχουμε!

Χριστινάκι δεν είναι απαραίτητο να έχουν ανασηκωμένο το κεφαλάκι εξ αρχής! Εγώ το σηκώνω γιατι βγάζει γουλίτσες και υποτίθεται αυτό το λίγο ανασηκωμένο κεφαλάρι τα βοηθάει για να μη βγάζουν! Αν δεν έχετε τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να το ανασηκώσεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Χριστινακι ετσι ακριβως οπως τα λεει η Μαρινα ειναι,κι εγω εχω ανασηκωσει το στρωμα απο κατω γιατι απο την αρχη εβγαζε γουλιτσες,και στο ιασω της το εκαναν.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...