Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ωραια...Εμενα τα μεγαλα καλα ειναι,η μικρουλα μονο συνεχιζει το μπουκωμα.Η μεγαλη μου η κορη αυριο θα παει εκδρομη στην ακροπολη και ο γιος μου την επομενη εβδομαδα σινεμα.Φετος εχουν κανει ωραιες εκδρομουλες.......Λεω να βγω για λιγο να παρω ψωμι μιας και εχει ηλιο και δεν κανει κρυο....εκει τι καιρο εχετε;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηρα τηλ στο αεροδρομιο μου ειπαν οτι εφυγε στην ωρα της οποτε οπου ναναι θα φτανει...ουφ....καλα....μεχρι να φτασει με το καλο θα σκασω απο την αγωνια μου.....:(

Αχ,μπορει να μη σε ξερω αλλα τωρα αυτο σκεφτομουν,κανει μπαμ οτι δεν εισαι καλα....:(Σε καταλαβαινω......κουραγιο και ολα θα πανε καλα και οι μερες θα περασουν γρηγορα.;):)Καλυτερα που πηρες τηλ τωρα εισαι σιγουρη και ησυχασες.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Αχ ρε κελακο μου...πως με καταλαβαινεις...........καλα θα ειναι στη μαμα μου αλλα...θα μου λειψει πολυ η παρεα σας....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Εδω εχει συννεφια και ψωφοκρυο....βγες κελακο μου οσο εχει ηλιο! ;)

Σκεφτομαι το μωρο, μηπως ειναι βλακεια;αλλα με το αυτοκινητο θα ειμαστε τσακ μπαμ για ψωμι και λιγο στο ταχυδρομειο να στειλω της κορης μου που με εχει φαει κατι για την μπαρμπι.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Αχ ρε κελακο μου...πως με καταλαβαινεις...........καλα θα ειναι στη μαμα μου αλλα...θα μου λειψει πολυ η παρεα σας....:(

Το ξερω εννοια σου, κι εγω τα Χριστουγεννα που ειμουν στη μαμα μου ειχα λυσαξει χωρις την παρεα σας.Σκεψου οσο μπορεις θετικα και θα πανε ολα καλα.(ποια μιλαει);;:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΑΝτε βρε σιγα!με το αυτοκινητο χαμπαρι δε θα παρει το μωρο!Σαμπως εγω δε θα τον βγαλω;Κανε τη δουλεια σου να χαρει και η μεγαλη σου!Οσο για μενα...τι σκ@τ@ 3 μερες ειναι!θα περασουν!!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΑΝτε βρε σιγα!με το αυτοκινητο χαμπαρι δε θα παρει το μωρο!Σαμπως εγω δε θα τον βγαλω;Κανε τη δουλεια σου να χαρει και η μεγαλη σου!Οσο για μενα...τι σκ@τ@ 3 μερες ειναι!θα περασουν!!!! :)

Ετσι ειναι,αν εχεις μεγαλα παιδια δε μπορεις να κανεις διαφορετικα,πρεπει να βγεις.......Θα περασουν βρε Ελενακι,αμ δε θα περασουν;;;θα γυρισει και παλι,που θα παει;;;;:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ελενακι βγαινω,σου ευχομαι να περασεις πολυ πολυ καλα,θα σε περιμενουμε πως και πως να γυρισεις κοντα μας...Και εκμεταλευσου λιγο τη μαγειρικη της μαμας και ολα τα υπολοιπα δεν ειναι κακο....:-D:-D:tongue:Πολλα φιλακια.....:-D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΡΤΑΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κερνάω γλυκάκι.........................

empty.gif

1235640u864drrn2p.gifempty.gif

697272vournvpy3z.jpg

empty.gif

1031054f3xadpbp97.png

1572887k5tfezaejl.jpgempty.gif

Τα πρώτα 10!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Χρονια σας πολλά Στεγία πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι και με πολλά παιδάκια!

Ελενάκι κοίτα να ξεκουραστεις στη μανούλα σου!

Κέλη και εμείς ακόμα μπουκωμένες είμαστε, με το ζόρι πάλι τρώει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χρονια σας πολλά Στεγία πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι και με πολλά παιδάκια!

Ελενάκι κοίτα να ξεκουραστεις στη μανούλα σου!

Κέλη και εμείς ακόμα μπουκωμένες είμαστε, με το ζόρι πάλι τρώει!

Ακομα ε;;τι στο καλο;ρωτησες μηπως ειναι αλλεργικο;κι εμεις τα ιδια αλλα ευτυχως με την συσκευουλα εγω σωθει,αν και ουτε εμενα εχει πολυ ορεξη.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...