Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ποπο ναι ρε κοριτσάκια εδώ δε ξέρουμε πολλές φορές τι θέλουν όταν είναι καλά...Φαντάσου όταν είναι αρρωστούλια και ίσως πονάνε είναι να βάζεις τα κλάματα...

Εγώ πάντως ένιωσα πολύ άσχημα την Παρασκευή..Και φανταστείτε πως γενικά είμαι πολύ δυνατή σα χαρακτήρας αλλά για το παιδί σου τελικά λιώνεις....

Άντε να φτιάξει επιτέλους ο καιρός...Να βγαίνουμε άφοβα έξω...

Ο Πρίγκιπας καλόμαθε στις βόλτες και να τον δείτε πως κοιτάζει έξω κάθε πρωί...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες μου καλημερα!Κατ αρχας να σου ευχηθω χαρα μου γρηγορα περαστικα κοριτσι μου!Στεναχωρηθηκα πολυ με τα νεα σας ρε παιδι μου....ευχομαι να το ξεπερασετε γρηγορα..οπως λεει και η κελυ δεν ειναι κατι σοβαρο απλα το ζορι ειναι η νοσηλεια...και παλι γρηγορα περαστικα σας κοπελα μου!

Εμενα ο αντρουλης μου εφυγε και φυσικα δε μπορω να ξανακοιμηθω...τωρα υπνο τη παρασκευη παλι!! :)

Δε πιστευω να ειναι καμια σας τετοια ωρα ξυπνια....παντως θα ειμαι εδω τριγυρω μεχρι τις 1100-1200 που θα τη κανω για τη μανουλα μου...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα!

Χαρούλα μου περαστικά και σιδερένιος ο μπεμπούλης σου!

Αννια μου εγω για την μικρούλα μου θα τις κάνω μόνη μου τις μπομπονίερε ήδη έχω αρχίσει να κόβω τις κορδέλες λέγονται κρεμαστές και είναι σε χρωματα φούξια ,ιβουάρ , ρόζ. Τα βαφτήσια θα γίνουν τέλη Ιουλίου αλλα επειδη αρχίζω δουλεία μετά το πασχα θα φτιάχνω λιγες λίγες!Οπως επίσης και προσκλητήρια θα κάνω μόνη μου!Μόνο την εκτήπωση θα κανω έξω και θα την διακοσμήσω μόνη μου το κόνσεπτ θα είναι φουξια αστερίας και θα γίνει πάνω στην παραλία !

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Αν θές διάφορα υλικά για μπομπονιέρες εχει παρα πολλά στην Περικλέους στην Αθήνα παμφθηνα!Αξίζει να πας μια βολτα!

Κοιταξε και στο www.mpomponieracenter.gr η δικιά μου ειναι στο κρεμαστες μπομπονιέρες μια με φουξια όχι αυτή με το μεταλλικό στο δέσιμο απλά εμένα θα κρεμιέται ενας αστεριάς επάργυρος!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Kαλημεεεεραααα!!!:tongue:

Τι εγινε φιλεναδιτσα,απο σημερα μοναξιες εε;;Με το καλο να γυρισει ο αντρουλης σου.Αχ,θα μου λειψεις...:(Επρεπε να φυγει κι αυτος;;;:tongue:......Τα εμαθες τα νεα μου ε;τελικα ειναι μυκητες,ομως μας εδωσε θεραπεια μονο για 3 μερες,δεν ειναι λιγες;;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Λιγες ειναι;;Ποσες ηθελες δηλαδη εσυ για να ευχαριστηθεις παιδι μου;;;Μια χαρα ειναι 3 μερες!Ασε...μονη σαν το λεμονι....εντωμεταξυ μπαινω σε ενα σαιτ να δω πληροφοριες για την πτηση και λεει οτι δεν εχει αναχωρησει ακομη!Ειναι δυνατον;;;απο τις 8.15...;;;;Αν ειχε καθυστερηση πιστευω θα με επαιρνε ενα τηλ....τεσπα...ας φτασει με το καλο..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Λιγες ειναι;;Ποσες ηθελες δηλαδη εσυ για να ευχαριστηθεις παιδι μου;;;Μια χαρα ειναι 3 μερες!Ασε...μονη σαν το λεμονι....εντωμεταξυ μπαινω σε ενα σαιτ να δω πληροφοριες για την πτηση και λεει οτι δεν εχει αναχωρησει ακομη!Ειναι δυνατον;;;απο τις 8.15...;;;;Αν ειχε καθυστερηση πιστευω θα με επαιρνε ενα τηλ....τεσπα...ας φτασει με το καλο..

Μπορει να μη σε πηρε για να μην αγχωθεις.;)Συνηθως μου δινει για καμια εβδομαδα την ντακταριν,τωρα μου εδωσα κατι χαπακια και ενα υποθετο,τεσπα δε ξερω θα δουμε,φοβαμαι μηπως δε υποχωρησει τοσο γρηγορα.Εσενα σου εχει τυχει;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μυκητες οχι αλλα πολυ συχνα κολπιτιδα!Και η θεραπεια που μου δινει συνηθως ειναι 3 κολπικα υποθετα! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μυκητες οχι αλλα πολυ συχνα κολπιτιδα!Και η θεραπεια που μου δινει συνηθως ειναι 3 κολπικα υποθετα! ;)

Οποτε να ελπιζω οτι θα γινει δουλεια.Εδωσε και στον αντρουλη μου τα ιδια.........Τα παιδακια σου τι κανουν;;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Πηρα τηλ στο αεροδρομιο μου ειπαν οτι εφυγε στην ωρα της οποτε οπου ναναι θα φτανει...ουφ....καλα....μεχρι να φτασει με το καλο θα σκασω απο την αγωνια μου.....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...