Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Αχ βρε Χαρά μου τί ήταν αυτό που σας βρήκε? Σας εύχομαι γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση. Καλέ και τί ίωση είναι αυτή? δηλαδή την κόλλησε από άλλον άνθρωπο ή από το κρύο? Κρίμα ρε γμτ να ταλαιπωρείται το μικράκι...

Ειρήνη sorry αλλά χθες βγήκα γρήγορα λόγω ανωτέρας βίας (ήρθε η μαμά μου) και δεν πρόλαβα να σου απαντήσω. Περαστικά και στον αντρούλη σου!!!!!

Χριστινάκι ξέρεις αυτή η προσφορά με τα babylino μέχρι πότε είναι? Έιχαν και τα carrefour -20%, αλλά ο άντρας μου είχε πάει πριν 4 μέρες και πήρε 3 πακέτα, γκρρρρ. Πάντως κορίτσια δοκίμασα pampers, libero και babylino και τελικά νομίζω ότι τα pampers είναι τα καλύτερα, μετά τα babylino και τελευταία τα libero (τα βρήκα πάρα πολύ σκληρά). εσείς τί λέτε?

Μαρινάκι περαστικά και στη μικρή σου. Κι εμένα είναι 2 μέρες που ρουθουνίζει. Αμάν πια αυτό το ρουθούνισμα τα έφαγε τα παιδάκια μας:(:(:(

Lorreta κι εμείς χθες το βράδυ κάναμε τον μικρό μπάνιο για πρώτη φορά στο μπανάκι του. Βασικά δεν ευχαριστήθηκα λούσιμο, γιατί από φόβο μήπως μπουν νερά στα αυτάκια του, νομίζω πως λούστηκε κατά το ήμισυ.

οπότε λέμε να τον λούζουμε στα χέρια και τα πλένουμε το σωματάκι του στο μπανάκι, θα δούμε.

Όσο για το πάσχα θα είναι και για μας η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που θα κάνουμε Πάσχα στην Αθήνα:(:(:(:(

Υ.Γ είχα δεν είχα πάλι τα απομνημονεύματά μου έγραψα!!!!

Και κάτι άλλο, βλέπω πως ο μπεμπουλίνος μου χάνει σιγά σιγά τα μαλλάκια του σε διάφορα σημεία στο κεφαλάκι του:cry::cry::cry:. Το έχουν πάθει τα δικά σας? Πάει θα μου καραφλιάσει το καλό μου..........

Είπαμε, σήμερα έχω λογοδιάρροια αλλά βλέπω μέχρι στιγμής μόνη μου τα λέω!!! και συνεχίζω λοιπόν:

Ακούστε και το άλλο το εξοργιστικό: μου χτύπησε το Σάββατο μία τύπισσα το κουδούνι, λέγοντάς μου πως είναι λέει από το κέντρο πρόληψης για το παιδάκι μου. Την ρωτάω τί ακριβώς είναι αυτό και μου είπε πως είναι για την παιδική θνησιμότητα και την πρόληψη ατυχημάτων. Της είπα νευριασμένη πως δεν ενδιαφέρομαι. Μπα κακό χρόνο να' χει η γρουσούζα με σύγχυσε:twisted::twisted::twisted::twisted:

Το ξέρουμε το παραμυθάκι με την πώληση βιβλίων. Άκου κέντρο πρόληψης!!!!!

γεια σου πρινσι και εμενα μου χτυπησαν αλλα δεν της ανοιξα καθολου και πολυ το χαρηκα γιατι στην μαρια την ειχα πατησει..εμενα η μαρια τα ειχε χασει τα μαλλακια της ο μπεμπης οχι ακομα

:-D

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΠΡΙΝΣΙ ΜΟΥ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΕΜΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΤΕΣ ΕΦΑΓΕ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΓΕ.

4ywWp2.png

χαρα μου περαστικά στο μωράκι σου! Φαντάζομαι πως νιώθεις! Αμαν βρε το μικρούλη...να γίνει γρήγορα καλά.

χριστινάκι αυτό είναι υπερπαραγωγή που πήρες... πολύ ωραίο...Αλλά το έχεις αντί για κρεβάτι απ'οτι κατάλαβα ε? Διπλός πάτος τι είναι?

πρινσι εμένα ήρθε σήμερα μια για ενημέρωση για το μωρό και της είπα να μπει. Ηταν καλή και μου είπε κάποια πράγματα και μετά μου έσκασε το παραμύθι με τα βιβλία αλλά δεν πήρα. Είμαι σίγουρη οτι τα στοιχεία μου τα πήραν απο τα Λητώ και εκνευρίστηκα... νόμιζα οτι είναι απο την κλινική γιαυτό της άνοιξα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πρίντσι μου απ'οτι βλέπω στο διαφημιστικό του ΒΑσιλόπουλου online λέει ότι ισχύει η προσφορά μέχρι τις 20/3!! Και εγώ προτιμώ τα πάμπερς μακράν, μετά τα babylino και τέλος τα λίμπερο..

PCqNp2.png

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ 150 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΜΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

http://www.babyjunior.com/default.asp?page=products&subID=21&agencyID=6&cmd=1&LangId=255

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσια.Γυρισα κι εγω απο το γιατρο,μυκητες εχω τελικα και μας εγραψε φαρμακα.....ΧΑΡΑ περαστικα ευχομαι,αυτο ειχα παθει κι εγω στην 2η κορη μου οπως σας ειχα ξαναπει βρογχιολιτιδα αλλα μας ειχαν κρατησει 3 μερες στο παιδων.....ΠΡΙΝΣΙΠΟΥΛΑ μην στεναχωριεσαι για τα μαλλακια θα βγαλει αλλα,αυτα ειναι της κοιλιας που λενε.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Χαρούλα μου περαστικά σας, υπομονή και γρήγορα σιδερένιο το αγοράκι σου!

Κι εμείς 20 ημερών στο τσακ το γλιτώσαμε! Μπορεί να κολλήσει κάποια ίωση από οποιονδύποτε το παιδάκι π.χ. εμένα από τον αδερφό της κόλλησε με πολύ μύξα, αλλά σε τόσο μωρό μπορεί από την πολύ μύξα να αρχίσει να έχει φλεγματάκια και να το γυρίσει τελικά σε βρογχιολίτιδα. Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά έχει την ταλαιπωρία της νοσηλείας!

Πρίνσι μου τα περισσότερα αν όχι όλα τα μωράκια χάνουν αυτά τα πρώτα μαλλάκια από την τριβή και μετά όμως θα βγάλουν τα κανονικά τους! Μην αγχώνεσαι, καραφλουλια δε θα μας μείνουν!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΜΠΗΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΜΑΣ ΝΕΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΒΡΟΧΕΩΛΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΑΣΚΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΗΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΤΡΥΠΗΣΑΝ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΕΙ ΗΡΘΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Χαρούλα μου περαστικούλια!!!!!!!!!!

Γλυκιά μου οι σκέψεις μου μαζί σας....

Υπομονή....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αχ ρε κορίτσια είναι πολύ κρίμα να αρρωσταίνουν μια σταλιά ανθρωπάκια και να μη μπορούμε να τα βοηθήσουμε καθόλου!

Εμείς έτσι κι έτσι Κέλη, βέβαια η μικρή δεν καλοτρώει σήμερα! Η δική σου πώς είναι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...