Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πασχα εμεις κανουμε πότε με γονεις , πότε με πεθερικα φετος ελπιζω να κανουμε με τους γονεις μου στο χωριο γιατι εκει καταλαβαινεις πασχα με την εκκλησια, τα αρνακια κ.τ.λ. τωρα αθηνα ξενερωνω απιστευτα και μονο που το σκεφτομαι. οσο για τα δοντια μεχρι το βραδυ που θα παω οδοντιατρο θα την παλευω με ντεπον και η αληθεια ειναι οτι δεν κανει τιποτα αυτο στον πονοδοντο, εχω πεθανει.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Και εμεις ετσι λορετα.....πεθερικα χαλκιδικη,ψησιμο.......τα ιδια και τα ιδια....

ε και αυτοι οι άντρες δεν κανονίζουν τίποτα! να μας κάνουν καμιά έκπληξη...!!! ολο με την μαμά θέλουν να είναι:mad:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μόλις μου ήρθε το παρκοκρέβατο από το bimbomarket.it!!! Πάω να το ανοίξω, να το στήσω μπας και το μωράκι μου κοιμηθεί λίγο πιο άνετα πλέον.. σε αυτο το πορτ μπεμπέ έχει αρχίσει και στριμώχνεται επικίνδυνα!!

PCqNp2.png

ε και αυτοι οι άντρες δεν κανονίζουν τίποτα! να μας κάνουν καμιά έκπληξη...!!! ολο με την μαμά θέλουν να είναι:mad:

α....καλαααααααααααααααααααααα....σωθηκες τωρα...αμα περιμενουμε απο αυτους....καηκαμε!!!!

Για να δουμε...τι θα κανουν οι δικοι μας γιοι....και...οι νυφες μας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Μόλις μου ήρθε το παρκοκρέβατο από το bimbomarket.it!!! Πάω να το ανοίξω, να το στήσω μπας και το μωράκι μου κοιμηθεί λίγο πιο άνετα πλέον.. σε αυτο το πορτ μπεμπέ έχει αρχίσει και στριμώχνεται επικίνδυνα!!

Καλοριζικο χριστινα μου και.............καλους υπνους!!!!!:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλο χριστινάκι? ενδιαφέρομαι και γω...ποιο πήρες?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κοριτσάκια έτσι κάνω την απόφραξη όπως λέτε, πρώτα ορό μετά ρουφάω, αλλά λίγες φορές βγάζει μυξούλες! Τωρα φτερνίζεται, ποιός ξέρει να είναι κάτι αλλεργικό? Τι να πω ας γίνουν όλα τα μωράκια μας γρήγορα καλά!

Λορέττα κι εμάς ακόμα δεν μας έχει βολέψει η μπανιέρα μόνο 2 φορές τη βάλαμε εκεί, αλλιώς κάτω από τη βρύση.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Eγώ λορέττα μου πήρα αυτό http://www.bimbomarket.it/lettino-dolce-sogno-141-P10282.htm που κόστισε 120 με τα μεταφορικά αλλά τώρα που τα βλέπω θα μπορούσα να πάρω και ένα άλλο της ίδιας εταιρείας με 60ευρώ... ήθελα να έχει διπλό πάτωμα για τώρα που είναι μωρούλι ακόμα να μην σκύβω.. αυτό που πήρα έχει επιπλέον (σε σχέση με των 60 ευρώ) αλλαξιέρα, τόξο με παιχνιδάκια και κουνουπιέρα.. Δεν τα χρειάζομαι αυτά απλά δεν είχα δει ότι και το άλλο είχε διπλό πάτωμα!

(Ότι έβρισκα εδώ με διπλό πάτωμα ήταν πανάκριβο!!! Στο mothercare έχει ένα πολύ γλυκούλι με 135ευρώ αλλά είναι μικρό μέγεθος..για μέχρι 1,5 έτους).

Ευχαριστώ Μαρινάκι!! Για να δούμε..μπορεί να την βάλω και σήμερα...

PCqNp2.png

ΜΠΗΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΜΑΣ ΝΕΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΒΡΟΧΕΩΛΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΑΣΚΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΗΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΤΡΥΠΗΣΑΝ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΕΙ ΗΡΘΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ωχ μωρε χαρα μου περαστικα στον μικρουλη μας κ γρηγορα σπιτακι σας..βρογχιολιτιδα ειχα κ μια μπεμπουλα στις μανουλες δεκεμβριου...μην ανησυχεις..φιλακια και παλι περαστικα..

:-D

Έλα βρε χαρούλα μου, περαστικά μωρέ στον μικρουλι μας...:cry::cry: Την ξέρω αυτή τη χαζοίωση, την είχε και το ανιψάκι μου και μπηκε και αυτό νοσοκομείο.. δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά περισσότερο η ταλαιπωρία σου τώρα.. μπες όταν μπορέσεις να μας πεις νέα!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...