Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εμενα παλι θα μου αρεσε να κανουμε πασχα με φιλους που εχουν παιδια,να παμε μια εκδρομη,μα παιξουν τα παιδια να καταλαβουν και να ευχαριστηθουν το πασχα...εμεις οταν ημουν μικρη καναμε πασχα σπιτι μου με την αγαπημενη μου θεια αδερφη του μπαμπα μου και τις ξαδερφες μου...εχω υπεροχες αναμνησεις απο τοτε...κι ας τα καναμε μεσα στο σπιτι κι ας μην ειχαμε σουβλες και εξοχη...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια!!!

Αχ βρε μαρινάκι..δεν λεει να γίνει καλά η μικρούλα σου.. υπομονή άλλο ένα μήνα και που θα πάει..θα φτιάξει για τα καλά αυτός ο καιρός!!

Για το Πάσχα που λέτε, εμείς ακριβώς επειδή δεν μπορούμε πολύ τα οικογενειακά φεύγουμε ΚΑΘΕ χρόνο... δηλαδή ούτε θυμάμαι από πότε έχουμε να περάσουμε Πάσχα εδώ... αλλά φέτος είναι λίγο δύσκολο καθώς πέφτει νωρίς και δεν ξέρουμε που να πάμε... οπότε μας βλέπω εδώ με γονείς, πεθερικά, αδέρφια, συγγενείς κλπ κλπ κλπ κλπ:rolleyes::rolleyes::rolleyes: (μπορεί να είναι και ωραία γι΄ αλλαγή βέβαια!!)

PCqNp2.png

Καλημερα Μαρινακι και κουραγιο,αν διαβασες, κι εμεις μια απο τα ιδια.Εγω ευτυχως χρησιμοποιω την συσκευη αποφραξης και εχω σωθει........Οσο για την αντιβιωση κι εγω πηρα μετα την γεννα και γεννησα φυσιολογικα,σου δινουν ουτως η αλλως.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εμένα δε μου έδωσε αντιβίωση αλλά τώρα που το λες στη διπλανή κοπέλα με Φ.Τ. έδωσε ο γιατρός της! Κι εσείς τα ίδια? Τι θα γίνει ρε Κέλη με όλα τα παιδιά τα πέρασες αυτά και παρόλα αυτά έκανες 4? Τι να πω,είσαι ηρωίδα! Χρησιμοποιώ κι εγώ αυτή τη συσκευή αλλά δεν καταφέρνω απο χτες να βγάλω τίποτα, είναι όμως η τοσοδουλα όλο χρου και χρου! Ας είναι μέχρι εδώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμένα δε μου έδωσε αντιβίωση αλλά τώρα που το λες στη διπλανή κοπέλα με Φ.Τ. έδωσε ο γιατρός της! Κι εσείς τα ίδια? Τι θα γίνει ρε Κέλη με όλα τα παιδιά τα πέρασες αυτά και παρόλα αυτά έκανες 4? Τι να πω,είσαι ηρωίδα! Χρησιμοποιώ κι εγώ αυτή τη συσκευή αλλά δεν καταφέρνω απο χτες να βγάλω τίποτα, είναι όμως η τοσοδουλα όλο χρου και χρου! Ας είναι μέχρι εδώ!

Ναι τα ιδια,και το προβλημα ειναι οτι ειμαι κι εγω αρρωστη και ουτε λογος να μεινω στο κρεβατι....Να βαζεις ορο οπως σου ειπε και η Ελενη και θα δεις θα βγουν ολες και θα ηρεμησει και το μωρο.........Οσο για το τι περασα τοσα χρονια ,ασε δε θες να ξερεις:tongue::tongue:Ειμαι μαζοχα τι να κανουμε;;;:-D:-D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ναι τα ιδια,και το προβλημα ειναι οτι ειμαι κι εγω αρρωστη και ουτε λογος να μεινω στο κρεβατι....Να βαζεις ορο οπως σου ειπε και η Ελενη και θα δεις θα βγουν ολες και θα ηρεμησει και το μωρο.........Οσο για το τι περασα τοσα χρονια ,ασε δε θες να ξερεις:tongue::tongue:Ειμαι μαζοχα τι να κανουμε;;;:-D:-D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Μονο μαζοχα;;;;Και λιγα λες!!!!:tongue:Αιντε σε περιμενω!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...

εμείς εδώ είμαστε κάπως καλύτερα με τον μικρούλη...κοιμηθηκε αρκετά το βράδυ και το πρωί ξύπνησε αργά!!!!

Μαρινάκι έχεις δίκιο...σιγά σιγά θα την βρούμε την άκρη!

Αληθεια εσείς πως κανετε μπάνιο τα νινάκια? σε μπανιέρα? εμείς προς το παρόν κάτω απο την βρύση αλλά απο σήμερα είπαμε να τον βάλουμε στο μπανάκι του. Το καναμε μια δυο φορές τις πρώτες μέρες αλλά δε τα πολυκαταφέρναμε...

Ελενάκι θα σε χάσουμε αλλά τουλάχιστον δε θα έχεις την πεθερά στο κεφάλι σου...

Εγώ ακόμη δεν άρχισα να μαγειρεύω... αλλά σιγά σιγα δεν πρέπει?????????

Ειμαι εντελώς ανεπρόκοπη

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετα μου καλημερα!Αν εχεις παιδι μου ανθρωπο να σου μαγειρευει γιατι να το ξεκινησεις το αθλημα;;;;;;;;;;;;;;;;

Ναι θα με χασετε και μετα θα σας τα πω ολα τα νεα μου μαζεμενα!!!!Και να ευτυχως γλιτωνω απο αυτο το θεμα!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ευχαριστω βρε κοριτσια και ημουν σχεδον σιγουρη οτι θα πετουσα το γαλα και ειχα στεναχωρηθει, θα το ψαξω.

Lorreta εγω την κανω στο μπανακι της απο τοτε που επεσε ο αφαλος αλλα την ξεπλενω με νερο απο μια κανατουλα γιατι νομιζω οτι το ντουζ θα την ποναει με την πιεση.

Φαγητο ουτε καν εχω αποφασισει τι θα βαλω, ποναει πολυ το δοντι μου και η μικρη γκρινιαζει συνεχεια απο το πρωι.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

angel4 και εγω στη πρωτη μου γεννα μερικους μηνες μετα ειχα σοβαρο προβλημα με τον φρονιμητη μου....μεχρι που τον εβγαλα!Και τωρα παντως που και που με ποναει ο αλλος ο φρονιμητης...μαλλον δε θα τη γλιτωσω και αυτη τη φορα...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εμείς πάσχα κάνουμε πάντα με τα πεθερικά...:mad:...εντάξει καλά είναι αλλά κάθε χρόνο βαριέμαι. και τραβιόμαστε και μέχρι την χαλκιδική με ψησιματα κλπ....

Και γω θα ήθελα να κάναμε κάτι με φίλους που έχουν παιδιά. Ε σιγά σιγά θα γίνει και αυτό. Καλοι οι γονείς αλλά φτάνει!

Πάντως και γω έπερνα αντιβίωση και θήλαζα στην κλινική και μετά εδώ στο σπίτι λόγω καισαρικής...οπότε φαντάζομαι δε πειράζει

κλαίει ο μικρός...και με αποσυντονίζει...

σας αφήνω προς το παρόν.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...